30 September

Hej!

Vi förlorade tyvärr matchen igår mot Telge med 4 -2, jag och Minna gjorde varsitt mål. Men jag tycker att matchen var helt okej, vi prövade vårat intro för första gången och alla var iaf taggade innan matchen.

Efter matchen följde Malin med mig hem en stund. Jag duschade och gjorde mig i ordning och hon pluggade lite :) Sen när Malin skulle tillbaks till Andreas gick jag till Daniel och vi kollade Scarface. Vid sex mötte jag Sarah och Herren på Ica, vi köpte partyhattar och en skål till Clara. I skålen la vi med massa snaks innan hon fick den. Sen tog vi alla från Nykvarn 18.11 bussen in och tåg Fornhöjdsbussen vidare hem till Clara. Det tog en stund innan alla var där (Minna och Sanna var inte där) men sen drog det igång :D Vi körde Öl-spelet, Sanning och Konka och Singstar! Det var en så jäkla lyckad kväll, tack tjejer! Vi är ett underbart lag.

Lena och Ladan hade fixat ihop en rolig grej också till kvällen. Lite då och då fick jag en lapp där det stod ett uppdrag. Jag fick absolut inte berätta för någon och var tvungen att göra det som stod.

Lapp 1 : Du ska hålla en tack tal till Clara inför alla tjejer. Du ska tacka för att vi får vara hos henne och det viktigaste är att du säger att vi har haft en rolig kväll.

När jag sa det där kollade alla konstigt på mig och frågade om jag redan skulle gå hem (det var i början av kvällen) och om jag fått tillräckligt i mig m.m....det fattade ju inte haha..

Lapp 2 : Du ska gå runt och skryta inför alla om ditt mål idag på matchen. Du ska säga hur snyggt det var m.m. Du ska även säga att du tycker att du borde ha blivit matchens lirare istället för Sarah pga ditt snygga mål.

Vid det här laget började det blir riktigt jobbigt...när jag gick runt och skröt så såg jag direkt tjejernas reaktioner! Men det var samtidigt väldigt kul. När jag sen inför alla börjar prata om att jag skulle ha blivit matchens lirare kollar vissa på mig som att jag var dum i huvet haha...det var som sagt jobbigt men samtidigt väldigt väldigt kul! :)

Lapp 3: Du ska önska låten "öppna din dörr" med Tommy Körberg minst tre gånger under kvällens gång, och fixa så att tjejerna dansar tryckare.

Vi hade ju liksom partymusik på hela tiden och dansade till, så skulle jag komma och önska tryckare haha...fast det var det lättaste för vårat lag är så kramglada :D

Vi som sen var kvar längst tog halv två bussen hem. På bussen träffade jag Jenny och vi bestämde att vi skulle prata sen. Jag gick förbi Daniel en stund sen mötte jag Jenny. Vi pratade och nu är vi vänner igen! :D Vi träffades tidigare under kvällen och Jenny kom fram och kramade mig, jag kan inte beskriva det ögonblicket. Jag fick tårar i ögonen och en klump försvann från min mage. Tack Jenny! Du anar inte hur glad jag är nu :)

28 September

Hej!

Idag hade vi mattelektion och gick igenom funktioner. Alexandra var så söt när hon inte förstod någonting alls haha, "men jag kan inte förklara hur jag tänker". Hehe där fick man dagens skratt, fast det var komplicerat måste jag erkänna men Alexandra är Alexandra :)

Sen träffar man Emmelie på tåget och vi börjar prata om imorn när laget ska hem till Clara och festa :) Jag föreslår att vi från Nykvarn ska äta på Goggos innan vi tar bussen till Clara. Emmelie - aa men det är ju bra mat när man ska dricka..Jag - men vadå, vad är bra mat då? Emmelie - typ patsta, sen började vi asgarva haha...eller inte Emmelie men jag Linn och Elene skrattade iaf! :D

Idag ska jag och Linn vara flitiga som vi är ibland och plugga..haha jag vet att det är fredag men vi har saker som måste bli klara! Vi lär ju kolla nån film och så också :)

Imorn är det alltså seriepremiär hemma mot Telge. Fan va kul det ska bli! :) Vi har ett riktigt bra lag och vi får hoppas att allt klaffar imorgon. Så får vi hoppas på vins så att kvällen hos Clara sen blir extra kul!

Ha en bra helg allesammans!

Att så lite som ett sms kan göra mig så glad är underbart!
"Hoppet är det sista som lämnar människan" är något du brukar säga, det stämmer verkligen <3

27 September

Hej!

Min dag började lite pissigt kan man säga..jag är så jävla trött på äckeltågen som aldrig går/funkar som dom ska. Imorse tog jag 7.52 eftersom jag börjar med spanska 08.30. Allt går som det ska (förutom att vi fick åka med ett gammalt tåg och sitta på plaststolar eftersom alla normala platser var upptagna) ända tills vi nästan är framme och stannar! Vi skulle släppa fram Eskilstuna tåget viklet gjorde att vi kom fram till stationen 08.30 istället för ca 08.10. Det resulterade till att jag missade bussen till skolan! Jag orkade inte gå till skolan eftersom jag ändå inte skulle hinna till lektionen så jag satt på stationen och pluggade tills nästa Nykvarns tåg kom in 09.40. Då kom resten av Nykvarnarna i min klass och Daniel :)

Men efter min dåliga start på dagen rullade det på rätt så bra. Vi hade klassfoto och rätt slappa lektioner. Efter skolan har jag varit med Daniel. Vi somnade och sov från halv sju till nio :O och pratade vi mest :)

Imorn är vår första lektion inställt så vi har sovmorgon till 10.05, yes!

Nu är det bokat och klart! 29e december åker jag mamma, pappa, Carolina, Andreas och Pelle till Playa de Ingles på Canarie örna :)

26 September

Hejsan!

Idag fyller min kära pappa år, GRATTIS! :)
Men fira honom med släkten ska vi göra på min födelsedag som är på tisdag, eftersom jag har träning ikväll.

image272


Snart ska jag iväg på träning :) Vi ska såklart träna som vanligt men även planera en lagfest! Efter träningen ska jag till Daniel och kolla film. Jag och mamma började prata lite om vår utomlandsresa till Canarie öarna den 29e december och kom på att Andreas, Pelle och Carolina också ska åka i vinter. Jag ringde Andreas och berättade om min och mammas geniala plan och nu ska vi se om det går att ordna att dom följer med oss dit, det skulle vara superkul! :D

25 September

Hej!

Vi vann matchen mot Västerås div 2 lag i lördags! Vi spelade lite segt i början men sen blev det bättre och bättre. Efter matchen åkte jag direkt till mammas jobb och jobbade. Jag jobbade mellan 16.30 - 03.00. Jag och Filip skulle hjälpa en nyanställd diskare med disken men för min del vart det ingen disk, jag hämtade istället in disken till köket och hjälpte till på andra sätt :) De sista timmarna var riktigt jobbiga, jag orkade genom att tänka på pengarna som kommer in på mitt konto, närmare 1000kr.

I söndags gick jag upp 08.00 efter fyra och en halv timmes sömn. Åt frukost och packade sen 09.15 bar det av mot Gävle med laget. Vi skulle spela en träningsmatch mot deras div 1 lag. På vägen dit hade tränarna pratat med vår sportchef Bröms (polis) om att han skulle komma med en polisbil och stoppa en av bilarna där fyra av våra nya spelare åkte med. Det var Ladan som körde och mycket riktigt blåste Bröms förbi vår bil och trängde sig in bakom Ladan som stannade när blåljusen var igång. Jag har inte skrattat så mycket på länge, hon var helt skräckslagen! Haha hennes min kommer jag sent glömma.
Matchen gick mycket bra, det blev oavgjort 5-5. Vi spelade skitbra och Gävle kom liksom trea i div 1 förra säsongen. Vi hade två powerplay och jag gjorde ett mål, pass av Minna :) Det var skönt eftersom jag inte gjort nåt mål än denna försäsong.

När jag sen kom hem ett antal timmar senare var jag med Daniel :)

Igår var vi lediga från skolan så jag hade tänkt sova ut. Synd att jag sagt till Daniel att han skulle ringa när han vaknat (han brukar alltid vakna efter mig) som då var 09.20 hehe. Så det var bara "rice and shine" som gällde för min del. Jag gick till Daniel och var med honom och Andreas en stund innan jag och pappa åkte iväg. Vi åkte till Biltema och plockade ihop lite grejer bla en cyckelkorg till min nya cykel :) Sen åkte vi till Karolinska sjukhus för ett möte om mina halsmandlar. Nu är det bestämt att de ska bort vilket känns skönt. Vet inte när det blir än men vill nog vänta tills efter innebandysäsongen. Sen åt vi på Mc Donalds och sen hämtade vi mamma på jobbet.

På kvällen var det träning och sen kollade jag film med Daniel och Andreas :)

Nu har jag precis avklarat en tråkig företagsekomomi lektion och har klassmöte kvar. Ciao

22 September

Hej!

Igår kväll var jag med Daniel :) Vi kollade på Mission Impossible III men somnade tillslut.

Snart ska jag iväg med laget till Västerås och spela match, sen ska jag jobba hos mamma till ca 03.00 i natt. Jobbigt men skönt med extra pengar! :D

Ciao

19 September

Hej!

Igår efter skolan gjorde jag inte så mycket förutom att plugga och kolla tv. Jag pluggade företagsekonomi och sen kollade jag, mamma och pappa på en film och sen på Idol :) Trevligt att umgås med föräldrarna ibland också..jag gör det allt för lite!

Idag har det varit både en dålig och en mycket bra dag. Det dåliga tänker jag inte gå in på mer än att jag tänker tacka Linn för ditt stöd, tack gumman! Det som gjorde min dag bra var att jag och Daniel var en stund efter skolan :) Vi pratade och kollade lite O.C. Sen så gick träningen rätt bra idag också tycker jag!¨

Nu ska jag kolla på Idol som min kära far spelat in medans jag tränat :)

Sov gott allesammans!

18 September

Hejhej!

Skoldagen har varit helt okej. Jag fick vg på mitt engelskaprov och det är jag nöjd med :) Jag fick många uppgifter gjorda idag på företagsekonomi lektionen vilket betyder mindre att göra hemma och så fick jag hoppa klassmötet så jag hann med 15.18 tåget!

Nya skolan blir mer och mer klar...nu börjar man se att det ska bli en caféteria precis vid ingången och att där kommer även det nya "kapprummet" (stället där alla samlas på rasterna) kommer vara på samma ställe. De hade nämligen ställt dit en mamma fula stolar i olika färger idag och några satt där utan bord eller någonting :P Fick även höra om några plats eller om det var trä soffor uppe på fjärde våningen där man också kan sitta haha...Jag är verkligen emot det här med förflyttningen av skolan och ombyggnationen. Visst blir det säkert fint i slutändan men just nu är det kaos och kommer vara det ett bra tag till. Man ser inge folk nu bara dom i klassen för alla är uppdelade i två olika byggnader på fyra våningar =/ Hoppas verkligen att det är helt klart tills efter jullovet iaf!

Step up :)

Hejsan!

Jag var inte med på min träning idag pga min onda fot =/ Men jag var där och kollade en stund sen cyklade jag och Andreas och kollade på Step up med Elin :D Den var bra men bäst var nog sällskapet, tack Elin du anar inte hur mycket det här betyder för mig. Nu ska jag sova, skola imorn men har sovmorgon till 10.23 vilket är skönt!

Ciao!


17 September

Hej!

I fredags efter skolan bar det av till Falun på cup. Elin åkte med oss i bilen vilket var trevligt ( fast jag sov mest (A) ). Vi vann alla fem gruppspelsmatcherna men åkte sen ut i semifinalen. Jag tycker vi gjorde en riktigt bra insats och Falun som slog ut oss var grymma! Vi har haft mycket kul medans vi varit bort, det har blivit mycket skratt + att man hart lärt känna de nya tjejerna i laget bättre  :)

Jag missade ju tyvärr Maddes 40års fest i lördags men jag ringde Daniel för att kolla läget och det verkade toppen! :) Får väl hoppas att man kan vara med på nästa storfirande!

Men det var ju till en början en lättnad att komma hem igår efter en helg med många matcher och för lite sömn :P Men sen kändes det inte så bra ändå...jag hade kunnat stanna i Falun ett tag till. Problem som jag hoppades att vi hade börjat komma över revs upp igen och nu får vi se hur det går att reparera allt den här gånger..om det går.

Jag är så trött på all skit nu och vill bara att det ska vara som för några månader sen! =/


  

13 September. Snacka om tur!

Idag hade jag Linn och Henke verkligen tur i skolan. Vi slutar 16.10 på torsdagar men brukar få gå 15.50 för att hinna med bussen. Idag vågade vi inte fråga utan var kvar till 16.05. Vi skulle få skjuts av Markne i vår klass till centrumet eftersom vi skulle få vänta på tåget i en timme. (Markne kör en epa och ville inte köra oss till stationen eftersom det var poliser där imorse). Men när vi går mot hans bil ser jag en snäll lärare som också ska åka..jag frågar om vi kan få skjuts och självklart kunde vi det :D Så vi hann precis med tåget medans Johan, Calle och Miche gick till stationen för att ta nästa tåg hehe.

Har packat nu tills imorn då det bär av till Falun :) Första matchen är kl 23.00 imorn kväll. Så nu ska jag bara äta sen bär det av till Daniel på min nya cykel jag fick igår (A). Den är rosa nu, men funderar på att måla om den.

Men ska kila nu, ha det bra och håll tummarna för oss i helgen!

11 September

Hej.

Skoldagen var helt okej idag..Jag och Linn jobbade riktigt bra på företagsekonomin jämfört med alla andra Nykvarnare ;) Efter skolan fortsatte vi plugga så flitiga som vi är och sen kollade vi lite O.C innan vi åt mat :) Sen skildes  vi åt och gick till varsin Daniel. Jag Daniel och Andreas kollade Idol sen cyklade jag hem igen för de skulle spela :P

Nu har jag gjort klart en till läxa. Vi har väldigt mycket i skolan nu enligt mig. Ca 10 uppgifter varje vecka i företagsekonomin och sen tillkommer det ju nästan en läxa till i varje ämne på en vecka. Det är jobbigt men när man hjälps åt känns det lite lättare. Juste jag fick en sån bra start i morse..jag började nämligen med att glömma tågkortet så jag fick stressa iväg och hämta det. Sen när jag kommer till skolan lyckas jag låsa in min skåpnyckel så låset knippsades av =/ Men otroligt nog lyckades dagen bli helt okej ändå :)

Nej nu ska jag sova, hejdå.


10 September

Idag fyller Daniels mamma 40år GRATTIS! :)
Så när Daniel kommer från skolan ska jag mamma och pappa gå med honom hem och gratta Madde.

Senare ikväll är det träning och ser blir det å ta det lugnt. Jag längtar verkligen tills på fredag när vi i laget åker till Falun på cup! Två nätter borta med tjejerna och en massa matcher, perfekt! Synd som sagt bara att jag missar Maddes fest...

Nu är det bara 16dagar kvar tills pappa fyller år och då får jag förhoppningsvis träffa lilla Harry igen :D

9 September

Nu har det gått några dagar sen jag skrev sist. Torsdag efter skolan pluggade jag med Linn några timmar :) Vi fick verkligen mycket gjort och goda pannkakor + lite onyttigheter fick vi i oss också ;) Strax innan åtta gick jag till Daniel och kollade Idol och sen mer O.C.

I fredags lagade jag och Daniel Fajitas, kollade film och hade det mysigt hemma hos honom :) På lördagen gick jag upp halv tio medans Daniel fortsatte sova. Jag mamma och pappa åkte till Södertälje. Jag och mamma (pappa åkte till Moraberg) köpte två presenter, en till pappa och en till Madde. Sen shoppade vi lite också. Mamma köpte två tröjor och jag fick ett par byxor, två par skor och strumpbyxor. Jag fick även en svart kappa från Vero Moda och smink som tidiga födelsedagspresenter. På kvällen skulle vi kolla fotbollen hos Andreas med nåra grabbar men de bestämde sig för att dra ut på krogen istället. Så jag och Daniel åt ost och skinkpaj hos mig (som jag lagat) med mamma och pappa sen kollade vi fotboll hos Daniel med Christer och Dennis.

Idag har det inte hänt så mycket..ska snart iväg på Kostinformation med laget. Sen ska vi spela några internmatcher :)

Ha det bra!

Förlåt...om ni bara kunde ge min en chans till.

5 September

Idag hade vi simning på idrotten. Jag simmade 45 längder som var mvg så idag har jag varit lite stolt över mig själv :) Det är dom första tio längderna som är jobbiga men efter det flyter det på rätt bra. Efter idrotten hade jag 4 timmars rast eftersom svenskan tydligen är flyttad...annars har jag bara tre timmars rast. Så idag hade jag alltså två lektioner och kom hem halv fyra SKÖNT! Nej inte direkt.

Ska försöka plugga lite nu sen ska jag iväg och prata med en person, sen träning och sen vidare till Daniel. Om fem dagar fyller Daniels mamma 40 år! Jag missar tyvär festen pga av min cup i Falun =/ men jag får fira henne på måndag :)

Ha det bra allesammans!


2 September

Hej!

Helgen har varit helt okej med tanke på omstädigheterna... men det har varit väldigt lugnt. I fredags var jag hemma från skolan, sov ut till halv tolv och några timmar senare cyklade jag till Daniel. Vi gjorde inte så mycket, på kvällen kollade vi film och åt en massa godis och chips. I lördags lämnade jag Daniel ensam i sängen kl nio för jag och mamma skulle hälsa på min moster, hennes kille och nytillskottet Harry :) Han var så söt! En vecka gammal men ändå rätt så stor. Underbar helt enkelt! Efter det var jag med Andreas tjej Malin. Vi gick en lång promenad med Maggan där båda hade chansen att prata ut om saker och ting..På kvällen var det Let´s dance finalen eller vad man ska kalla det över europa som gällde at Daniels place. Och idag sov jag ut ordentligt sen har jag haft träning som gick riktigt bra..det blir bara bättre och bättre.

Jag ser fram emot cupen i Falun om ca två veckor..och jag ser fram emot när jag och pappa fyller år så hela släkten blir samlad igen...och förhoppningsvis kanske jag kan ta hit lite folk på min egna dag, blev ju nästan helt lyckat förra året! :) Men nu ska jag sova, skola imorgon.

Jag är hemskt ledsen....

RSS 2.0