Mitt 2008

2008 har mestadels varit positivt måste jag säga, ett himla bra år! :)

* Började året med att någon dag innan nyår åka till Gran Canaria (Playa del ingles) med mina föräldrar,Lina,Andreas och Pelle.

* I början av året hade vi träningar med sörmlandslaget (som jag senare hoppade av)

* Det var även många födelsedagar i början av året, bla fyllde Emmelie 18år!

* I mars gjorde jag slut med Daniel som jag hållt ihop med i ca tre år. Efter det tog jag vara på singellivet och det blev en hel del party dom kommande månaderna tillsammans med Sarah,Lisa,Emmelie och killarna från herrlaget.

*  I slutet av mars hade Gustav en rolig fest med Rock tema, mycket kul!

* Jag spenderade några helger i Mariefred och träffade lite nytt folk =)

* 26e april fyllde Robin och Gustav år och ordnade med fest och middag på O´learys, och väldigt roligt!

* Första veckan av sommarlovet var jag i Turkiet en vecka med Sarah,Lisa och Emmelie, helt galet roligt!

* Jag sommarjobbade tre veckor på Tunanäs tillsammans med Sarah.

* Jonas och Vargen fyllde år 28 juni, det var en rolig fest!

* I slutet av sommarlovet åkte jag,Sarah,Lisa,Emmelie,Robin,Vargen,Jhonny och Tuben (Peter och Christian kom andra dagen också) till Skara en tors-sön. Vi hade hyrt stugor och på dagarna var vi på Skara sommarland och på kvällarna festade vi  :)

* I Augusti började mitt sista år på gymnasiet och 25e augusti fyllde Harry 1år!

*  Senare började en ny innebandy säsong och målet är att vinna serien och få kvala till ettan.

* 2 oktober fyllde jag 18år! :D

*
10 oktober åkte jag på en resa som visade sig få en stor betydelse för mig :)  Jag åkte till Spanien med skolan, med elever från min klass och från andra ekonomitrean.  Vi åkte på utflykter på dagarna och festade gärnet på kvällarna! Jag lärde känna flera nya personer och fick ett speciellt intresse för en av killarna, Douglas :)

*
25e oktober gick jag ut i Strängnäs med Emmelie (Lisa var där också) och väl ute träffade vi massa folk, roligaste utgången hittills!

* 31 oktober var jag med Douglas första gången <3

*
27e novemnber blev jag och Douglas tillsammans!

* 19e december fyllde Sarah 18år!

* Julafton var som alltid mysig och vi hade lite av släkten här hemma :)

* Juldagen var jag först hos min mormor och morfar med släkt sen på kvällen gick jag ut med bla Malin och Douglas i Södertälje på O´learys..det var också en lyckad utgång!

* 27e december fyllde Lisa 18år och det firades rejält först hemma hos henne och sen med utgång på O´learys :)

*
28e december hade jag en jätterolig dag/kväll/natt med Douglas och hans vänner Tobbe,Dea,Pierre och Emma hos Douglas. I väntan på hockeymatchen vi skulle se 00.30 körde vi pingistunering och tv spel, det var väldigt trevligt!

* 30e december alltså idag har jag haft en trevlig dag med min kusin Filip. Vi har varit i Skärholmen och shoppat lite :)


2008 
har helt klart varit ett bra år.  Många vänner har fyllt 18år vilket såklart är kul. Iår har jag kommit Sarah,Lisa och Emmelie väldigt nära och jag är så lyckligt lottad att jag har er tjejer :) Sen att vi i flera månaders tid umgicks mycket med "innebandykillarna" var ju också ett stort plus. 

Två till stora plus är att:

* I år har jag kommit min kusin Filip mycket närmare och vi har umgåtts nästan regelbundet, himla kul!

* Jag har träffat en underbar kille som jag är helt galet kär i nämligen Douglas! <3

  
  
  
  
  

Imorn kommer bli en perfekt avslutning på detta roliga år! Gott nytt år på er



30 december

Godmorgon!

Idag fyller min kära moster Jeanette 27år! GRATTIS!
Moster står brevid mig

Igår efter träningen följde jag med Lisa hem. Vi åt tårta och chips, mums! Vi skulle kolla Bert men det blev nog mest prat..men det gör ju inget för det var ju väldigt trevligt :D När jag kom hem kollade jag lite på Mama mia sen somnade jag gott.

Idag ska jag med min kusin Filip till Skärholmen och handla det sista inför nyår som är imorn! Nyår kommer förresten förhoppningsvis bli super bra..Först ska jag äta middag och ha det trevligt med mina tjejer + killarna som vi var mycket med innan och under sommaren :) Sen senare tar jag tåget till Douglas och firar tolvslaget med honom och hans vänner, låter bra va?! Jag tycker det iaf :)

29 december

Hejhej!

Jag åkte till Douglas igår och var med honom + lite vänner i form av Tobbe, Pierre,Dea och Emma :) Vi körde pingis tunering, killarna körde NHL tvspel eller vad det nu heter : P Och sen halv ett på natten kollade vi hockey, Junior VM och Sverige vann över Slovakien med 3-1! Efter matchen kl 3 gick sällskapet hem och men jag och Douglas somnade nog inte förens sex...

Nu är jag hemma igen..Fick sitta en timme i Läggesta eftersom att tåget inte gick som jag trodde :P Har solat också så man inte behöver vara likblek på onsdag när jag ska ha klänning :D Träning har jag ikväll och det ser jag verkligen fram emot!



Helena,Emmelie,Lisa,Malin,jag och Sarah <3

28 december

Jag och mamma var i Södertälje några timmar igår på dagen. Jag fick ju några presentkort på H&M i julklapp så det spenderades lite där. Mest småsaker som smycken, underkläder, väska, hårnålar m.m...Vi köpte även det sista till Lisas presenter och hon blev glad så det var ju lyckat! :D

Jag,Emmelie och Malin var hos Lisa lite tidigare igår och hjälpte till med det sista innan de andra kom efter sju någon gång. Kvällen blev väldigt lyckad tycker jag! Vi fick god mat och tårta hos Lisa sen dunkades det musik och vissa sjöng Singstar :) Vid elva ställde några föräldrar upp och körde in oss som skulle ut. Vi gick till O´learys och där fortsatte den roliga kvällen. Jag träffade många jag kände och dans blev det fastän dansgolvet var stängt :) När det stängde gick jag,Lisa,Tess och Johan och köpte kebab sen kom Ann och hämtade oss, väldigt snällt. Var hemma vid tre och somnade gott!








Hoppas din 18års dag blev som du tänkt dig Lisa! <3



Idag ska jag till min älskling Douglas :D

27 december

Grattis min underbara vän, Lisa "Pink Lady" Andersson!!!



Nu är vi 18år alla fyra så ikväll blir det utgång för hela slanten :D

































Hurra hurra hurra för Lisa idag!

26 december

Det var väldigt trevligt hos mormor och morfar igår! :) Vi åt massa god mat, fikade,öppnade julklappar och hade det trevligt. Harry blev jätteglad för innebandyklubborna han fick av mig och jag fick jättebra julklappar jag med! Vi fick även veta en väldigt rolig sak igår som jag inte vet om jag kan skriva om eller inte så jag låter bli...men jag blev så glad!

Vid halv sex gick jag och mötte Malin så gick vi hem till mig och gjorde oss i ordning :) Lite senare kom Douglas och tre gick och mötte Rasmus och Micke sen gick vi till Nille där lite annat folk var också. Vi tog nio bussen in till Södertälje och som tur var slapp vi köa in till O´learys :) Där var vi till strax innan två och jag hade väldigt roligt! Träffade massa människor och dans blev det också. Jag,Douglas,Malin,Ragge och Johan tog taxi hem och fortsatte kvällen hos Johan och Ragge. Vid sex kom jag,Douglas och Malin i säng efter en toppenkväll =)





1. Jag,moster,mamma och mormor
2. Jeanette,Harry,mormor,mamma och pappa
3. Dennis,Micke och morfar
4. Harry
5. Morfar,Harry,moster, och mamma
6. Morbror och mormor
7. Harry och morbror
8. Mormor, det skedde en liten olycka med grädden :)













Pratade med några oväntade personer igår...personer som förändrats väldigt mycket (inte nödvändigtvis negativt) men jag tror att allt löste sig tillslut.

Idag har jag och Douglas legat i sängen hela dagen! Klockan sju klev vi upp haha...Nej jag hade en jätterolig kväll igår, tack alla!

25 december

Grattis farbror Tommy på 50års dagen! :D

Igår var det julafton och jag hade en underbar dag tillsammans med mina föräldrar och lite av släkten! Vi åt jättegott här hemma, umgicks och bara hade det mysigt tillsammans :) Mina föräldrar blev glada för sina julklappar och jag vart överlycklig över mina, tack så mycket! Jag och Filip gick även ut med hundarna en sväng vilket inte var helt fel...Vid halv tolv skulle jag och Filip kolla på Björn Gustavssons film som jag fått men det slutade med att båda somnade. Men sen blev vi väckta när Leffe och Micke skulle hem och ville ha Filip med sig hehe.

 
 
 
 

Vid julbordet fick vi användning av det jag säljer med mitt företag i skolan, nämligen Ice Shooters :) Mamma hade gjort shotglas av is med hjälp av formarna vi säljer! Kul,kul...

 
Idag ska vi hem till mormor och morfar för att fira med lite släkt på mammas sida :) Sen ikväll blir det utgång!

Hoppas alla hade en bra julafton!

Tisdag

Nu börjar det dra ihop sig ordentligt! Jag längtar tills imorn, mest (tro det eller ej) för att dom kommande två dagarna kommer jag att umgås med mina föräldrar och min älskade släkt! :) Det är bland det bästa jag vet. Sen är julkapparna och den goda maten såklart ett stort plus ;) Imorn kl fyra kommer mormor,morfar, morbror Micke, kusin Filip,farbor Leffe och faster Carita hit och blir kvar hela kvällen.

På torsdag ska vi till mormor och morfar och då firar vi med mer släkt på mammas sida :)


Jag och Harry julen 2007!

23 december

Idag är det min farmors födelsedag! :) Tyvärr är hon död men ett stort Grattis får du av mig ändå <3

I söndags sov jag ut. Mamma och pappa var och julhandlade så jag var helt ensam, rätt skönt. Jag kollade One tree hill några timmar innan jag bestämde  mig för att låna mormor och morfars hundar och gå en promenad. Vi gick en timme ungefär och det var riktigt skönt. Efter det mötte jag Douglas vid tåget :) Kl sex hade vi hemma match mot Katrineholm och Douglas var där och kollade med lite andra grabbar..Vi vann med 8-0 och spelade bra, motståndet var inte alls bra iofs. Mitt mål jag gjorde dömdes bort för att någon stod i målgården, det var synd. Men vi vann ju iaf! Efter matchen samlades laget på resaurang Rhodos för att äta tillsammans och så sa vår tränare Lars några ord. Vid nio gick jag hem till >Johan och Rasmus där Douglas, Talon och Nille var..och sen kom Madde :) Vi kollade film och sen gick jag och Douglas hem till mig.

Igår åkte jag och Douglas med hans moster och två äldre kill kusiner till Skärholmen för att julhandla :) Det var trevligt och jag hittade mina sista klappar :) På kvällen tog jag och älsklingen det bara lugnt sen slutade det med en lång promenad genom Mariefred.

Idag är det dagen innan julafton och det är helt grönt ute :( Inte kul alls...får hoppas på ett julmirakel!

20 december

Det var jättetrevligt hos Sarah igår! Jag,Lisa och Emmelie var där lite tidigare än vad som var sagt, för att få rå om vår tjej :) Sen kom Malin och då kunde vi ge Sarah hennes presenter och lite senare kom tre trevliga tjejer från Lisa och Sarahs klass. Vi åt tacos och så bjöds det på tårta efter, supergott! Vi satt mest och pratade och skrattade, det var riktigt kul faktiskt.

Vid halv nio rörde jag mig hemåt..jag fixade iordning mig lite och vid halv tio gick jag till Terassen där Douglas,Johan och Rasmus var. Jag tog en efterlängtad cider sen gick vi till Micke där han och Niclas var. Elva tog vi bussen till Södertälje och då kom Madde och Elin med, resten av kvällen spenderades på O´learys. Jag hade en rolig kväll!


Idag har jag varit i Södertälje med Sarah och Lisa. Köpt lite julklappar men har en person kvar, nämligen pappa :) Han är svårast just för att han inte önskar sig något, men jag ska allt komma på något!

Imorgon kommer Douglas hit. Han ska se min match mot Katrineholm =)

Vill gratulera Bill på 18års dagen också!

Bill i mitten

19 december

Idag fyller världens bästa Sarah 18år!!!

Grattis gumman, jag älskar dig! <3

 



Två gamla bilder ;)


Nu ska jag snart iväg och fira den här tösen! :D
Hurra hurra hurra!


Igår följde jag med Douglas hem efter två lektioner och Tomten är far till alla barnen :) Senare mellan sex och tio då Douglas tränade m.m träffade jag Malin! Vi gick och åt pizza, gick en promenad och sen kollade vi på film hos henne. Vid tio gick vi ut och gick igen och strax efter elva hämtade Douglas upp mig igen.

18 december

Godmorgon!

Idag har jag mina två sista lektioner innan jullovet börjar :) Från och med kl 12 ska ekonomi klasserna se film tillsammans och bara ha det trevligt ihop, och gissa vem som fixat det!? Jag är rätt bra ibland (A)

När allt är slut ska jag med Douglas hem, mys! Men sen ska han iväg och träna några timmar så då ska jag passa på att träffa en gammal vän :D

Känner på mig  att det här kommer bli en toppendag MEN imorn smäller det!


Jag och Sarah <3

Onsdag

Hejsan!

Hade två lektioner idag sen gjorde jag ett svenska förhör, var med på dom andras spanska sen åkte jag, Linn och Niclas hem med tolv tåget. Vid ett var jag hos mormor och morfar och en glad liten prick nämligen Harry! :) Vi åt lunch tillsammans, jag lekte med Harry, pratade med mormor och morfar och sen innan jag gick hem tog jag med Harry ut i lekparken..det var riktigt kul, han är för underbar! :D

Jag somnade när jag kom hem 16-18 och nu ska jag iväg på träning. Måste ringa Filip och kolla hur det blir ikväll, om det blir film eller inte...Men ha en så bra kväll!


En annan gång i lekparken :)

17 december

Grattis Malin på 17års dagen! Hoppas den blir underbar <3




En rockfest ;)

Vilken lättnad!

Äntligen är jag klar med religionsuppgiften som jag jobbat med i flera dagar, vill inte ens tänka på hur många timmar. Men nu är jag klar och slipper tänka på den under lovet :) Men vi har redan fått en ny uppgift som ska vara klar 15e januari...så tankarna kommer nog gå lite i riktning mot den under lovet...men men en sak mindre iaf.

Imorgon ska jag in till skolan och förhoppningsvis få undan ett svenska förhör om realism. Har fått lite mer planer för imorgon också :) Jag ska nämligen kolla film med kusin Filip efter min träning och om vi hinner ska vi äta tillsammans innan också! Inte dåligt att få umgås med två av sina kusiner på en och samma dag :D

 Nej nu ska jag kolla One tree hill som vanligt. Vet att det är sent men jag sov mellan 18-20 ;)


16 december

Idag har jag varit hemma från skolan. Vaknade 11.40 och sen dess har jag kollat One tree hill, pluggat och solat. Imorgon hade jag tänkt åka in till Södertälje för att handla julklappar man planerna blev ändrade..Istället ska jag till skolan för att ta itu med lite saker och sen ska jag till mormor och morfar för att umgås med dom och Harry :D Julklapparna får vänta helt enkelt.

Nej, nu måste jag ta tag i nästa skoluppgift...konstigt nog så känns det som att högen bara växer och växer :(

 


En gammal bild på Harry men den är ju störtskön! :D

15 december

Hejhej!

Idag var jag trött i skolan. Så pass trött att jag somnade sista lektionen då vi skulle kolla på en dokumentär om Ikea :P Inte bra jag vet men det har bara hänt någon gång förut och det var på en Allmän språkkunskaps lektion med Per haha..

Efter skolan har jag pluggat, sovit och tränat. Det var Jonny som höll i vår träning idag och det gjorde han ju kanonbra! Det gick bra för mig också, säsongens bästa träning för min del tror jag =) Nu ska jag kolla One tree hill, natti natti


Jag är så lyckligt lottad som har er tjejer!




14 december

Hejhej!

Kevin vann Idol precis som jag ville! :) Jag kollade finalen med Doulgas och Johan hos Johan..vi var hos mig en stund innan också och kollade hockey. Det blev en film också, kommer inte ihåg namnet men den var bra, lite långdragen bara.

D3 matchen mot Onyx förlorade vi med 6-3 men vi spelade bra. Jag,Sarah och Emmelie gjorde alla poängen och jag fick göra ett mål och en assist, det var kul :)  Emmelie gjorde två mål och Sarah gjorde två assister.

På kvällen var jag i Mariefred med Douglas och lite killkompisar till honom. Vi var på Riddaren några timmar sen gick vi vidare till en tjej. Jag hade en väldigt rolig kväll men idag när jag vaknade dunkade mitt huvud och så mådde jag illa...men det blev bättre sen som tur är!

Julbak stod på planeringen idag och så blev det. Tillsammans med mina favorittjejer hemma hos Sarah :) Vi kollade VM-finalen i innebandy också. Sverige tog ikapp bra och spännande var det..synd att Finland vann.

Lisa,Sarah,Emmelie och Malin


"Per aspera ad astra "

12 december

Godmorgon!

Jag var hemma själv igår kväll för mamma jobbade och pappa var på julbord med jobbet. Det var rätt skönt faktiskt och jag fick en del grejer gjorda! Jag slog in paket, pluggade religion, la in ny musik på mobilen och så sov jag en stund också och kollade One tree hill.

Idag är det dagen innan lucia och fredag vilket innebär att alla skolor har sina luciatåg idag...MEN Thomasgymnasiet ska tydligen inte ha något lucia tåg idag eftersom vårat elevråd är så kasst att dom inte tagit tag i det...Riktigt dåligt tycker jag! =/ Men det är iaf fredag så lite glad är jag allt :)


<3

11 december

Hejsan!

Nu är det snö ute igen, men ingen bra snö....bara slask :( Men jag kastade snö på Linn och Marcus idag i skolan och hoppas på att det blir mer snöbollskrig i vinter! Imorgon blir det helg igen och så är det bara en vecka till Sarah fyller år!! :D Jag ska kolla Idol finalen med Douglas och Johan imorn hos Johan och jag hoppas verkligen att Kevin vinner! Förra helgen när jag var med Douglas och Johan tävlade jag och Johan i att gå på händer utomhus och gissa vem som vann!? Trots Johans försök till handvolt så vann jag, undra vad det blir för tävling imorn...hehe.

På lördag har jag D3 match mot Onyx..spännande! Jag,Sarah och Emmelie i en kedja det kan ju inte gå fel :) Ne nu ska jag plugga religion, ha det bra!


10 december

Hejhej!

Igår var en bra dag! :) Efter skolan följde jag först med Douglas hem och fixade en sak sen åkte vi hem till mig. När vi skulle ta bussen ut till Läggesta stod det en jättekonstig gubbe i närheten av bussen hehe, men det var tur för hade han inte stått där hade vi missat bussen!

När vi kom till mig började vi göra godis som jag och tjejerna skulle bjuda på i vår monter idag. Det var hur mysigt som helst och efter det klädde jag och mamma vår julgran (den är inte klar än, glitter saknas) och Douglas och pappa kollade hockey. Senare gick vi ner och la och kollade lite på film innan vi somnade...

Idag ringde kl 6.30...Vi åkte bil med Calle in till skolan vilket var skönare än tåget. Frukost minglet som vi hade med företaget idag på morgonen var väldigt roligt tycker jag, det kom fram många och frågade vad vi gjorde och så fick vi en del sålt också :)

Nu är jag hemma, ska vila en stund sen ska jag och pappa åka och handla lite =)

Ha det bra!

Allt känns så bra!

Douglas <3

Hunden, en bästa vän?

En artikel värd att läsa! :)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3948988.ab
 

9 december

Godmorgon!

Nu sitter jag här och laddar  inför en tråkig skoldag...webdesign,svenska,småföretagande,marknadsföring inte mina favoritlektioner direkt!

Slutar vid tre och då ska Doulgas följa med mig hem :) Måste plugga men ska även göra godis tills imorn då frukostminglet är med företaget. Nej dags att gå mot tåget, ha en bra dag!


Du är en toppentjej! <3

8 december

Grattis Kim på 18års dagen!

Det blev två hockeymatcher för min del igår. Först Douglas sen Felix (lillebrorsan), det var kul :) Efter det var jag både frusen och trött så det var underbart att få gosa ner sig i sängen med Douglas!

Idag i skolan var jag såå trött...helt sjukt :P När jag kom hem sov jag två timmar och kollade flera One tree hill avsnitt =) Träningen idag var riktigt rolig. Vi hade gemensam träning ihop med F94. Första halvan körde vi lite linedance och andra halvan körde vi tvåmål, mycket skratt blev det under linedancen hehe...

Mina klänningar kom idag också..var lite nervös för att prova dom men det visade sig att dom satt jättebra! :D Så jag har bestämt mig för att beställa den svarta också! Blir perfekt :)


Den här skönheten ska också bli min :D


7 december

Hejhej!

Igår åt jag Douglas och Johan på Rhodos. Det var lika gott som sist! Efter det hyrde vi filmer sen gick vi till Johan och kollade. Den första filmen vi såg var riktigt rolig, "The Dudesons". Det var en film om ett gäng killar som precis som Jackass gör massa galna saker som är roliga att se! Kolla in dom här www.dudesons.com



Douglas sov kvar hos mig inatt också. Nu är jag hemma hos honom. Jag ska med och kolla när han spelar match senare mot Salem :)

Juste, kom precis på att det är andra advent idag, men ingen snö =/

6 december

Hejhej!

Igår efter skolan följde Douglas med mig hem :) Vår fredag såg ut som vanligt..slappt, mysigt, middag med mamma och pappa och sen Idol! hehe. Robin åkte ut och det var rätt tycker jag. Nästa vecka är det final!

Idag hade vi årets viktigaste match mot Onyx som gått om oss och tagit första platsen i serien. Idag visade vi vilka som är bäst och vann med 2-1 :D Vi spelade grymt bra trots att vi hade domarna emot oss och fick spela mycket boxplay. Snart ska jag möta Douglas och Johan? så ska vi äta pizza, mums...

Mormor kom förbi här idag innan matchen. Hon är från Tyskland och idag är det ju St Nikolaus dagen och varje år kommer hon hit den dagen och ger mig,mamma och pappa godis, tack så mycket! <3

Ha en bra kväll!

Torsdag

Hejsan!

Jag fick g på mitt Administrationsprov som jag gjorde igår, skönt!!!

Jag har pluggat hela dagen idag förutom när jag sov en timme :) Har pluggat Naturkunskap. Fick massa instuderingsfrågor idag som jag gjort klart så att läraren kan rätta dom imorn. Sen har jag börjat på religionsuppgiften också.

Imorgon är det fredag och helg. Jag känner att jag har fått mycket gjort den här veckan när det gäller skolan men har fortfarande en del kvar..Nästa vecka ska vi ha frukost mingel med företagen på skolan. Det ska komma massa folk som skolan bjudit in och så kommer våra rådgivare. Ett utmärkt säljtillfälle :P 

Jag vet inte riktigt än hur helgen blir..Har inte bestämt något helt men det ordnar sig! Skönt ska det blir iaf..


Vi är bäst helt enkelt!



"Ibland får man vad man förtjänar...man får saker sagda till sig som man bara väntat på ska komma. Det är inte alltid possitiva saker som man då får höra men jag antar att det hänger ihop med att man alltid inte gör rätt saker. Ibland begår man misstag, det händer alla..Vissa går att förlåta vissa inte, det är mycket upp till var och en. Men jag står för dom misstagen jag gjort och tar emot det som personerna jag sårat vill säga till mig, jag anser att det inte är mer än rätt...Jag vet att det inte hjälper att man ibland ångrar sig, tänk om allt kunde förlåtas av bara lite ångest. Men det kanske hjälper lite på vägen någonstans..för alla kan nog känna igen den känslan, ångesten för något man gjort. Och det ända man önskar är att få det ogjort, eller har jag fel?"

Jag har själv varit väldigt förlåtande när det gäller en person. Ibland är det värt att kunna se förbi vissa saker, misstag som sker. Ibland förstör det så pass mycket att man aldrig hittar tillbaks till varandra, till samma relation. Jag tror verkligen att det lönar sig att förlåta ibland, att kunna ge en person en andra chans...Jag gav en person många chanser och den gav mig några likaså. Tillslut kan man dock nå en punkt då orken tar slut, kämparglöden släcks och man ger upp. Det jag vill ha sagt är att jag tycker det är viktigt att kunna ge en person en andra chans, men man ska heller inte ge en person för många chanser....det slutar lätt illa då. Avslutar med ett ordspråk...

"Att fela är mänskligt, att förlåta är Gudomligt"

4 december , två veckor kvar till jullovet!

God morgon!

Jag blev klar med Jesus grejen igår kväll..vilken lättnad! Nu har jag tagit tag i en annan religionsuppgift också som handlar om att man ska ta fram fakta om Islam och Kristendomen för att sen jämföra likheter och skillnader. Inte så kul men det måste göras! Mitt mål är att jag ska ha gjort allt som ska vara gjort innan jullovet så jag verkligen kan njuta och slappna av när jag väl får lov :)

Det snöar här i Strängnäs idag..fast det är nog inte tillräckligt kallt tyvärr för att den ska kunna hålla sig kvar. Det blir nog mest slask av det :(

Jag ska plugga idag...kanske sola om jag känner för det sen. Ha en bra dag!


<3

3 december

Hejhej!

Grattis Jesper i klassen på 18års dagen!

Jag hade två lektioner idag som vanligt på onsdagar..Slutade 10.30 men stannade kvar till 15.00 för att göra ett prov. Det tycker jag var duktigt av mig att stanna kvar i skolan så länge! :)

Träningen ikväll gick bra också..Känns bra inför helgen då vi har säsongens viktigaste match, mot Onyx. Vi måste vinna den matchen och resterande matcher för att vinna serien och få chansen att kvala upp till ettan.

Nu ska jag ta tag i en religionsuppgift som jag skjutit upp länge nog nu, nämligen en skrivuppgift om Jesus....

2 december

Hejhej!

Jag har beställt två klänningar från
www.asos.com  :D

 

Dom här två klänningarna kommer till mig om några dagar! Jag hoppas verkligen att dom passar bra =)
Jag var sugen på en till klänning men det blev lite för mycket pengar...kanske beställer den efter julafton!?
 eller så kanske tomten kan komma med den här till mig? (A)

1 december

Nu är det december, sista månaden på året....Blir lite stressad samtidigt som jag trycker det är skönt och så är det en rolig månad att se fram emot!

December:
3.
Jesper i klassen fyller 18år!
6. Borta match mot Onyx, party på kvällen?
10. Frukost mingel med företaget på skolan
13. Lucia,en gammal vän fyller 19år, stå och sälja med förtaget på Strängnäs julmarknad?
14. Eventuellt julbaka med tjejerna
18. Jullovet börjar! :D
19. Sarah fyller 18 år! Utgång på kvällen!? Inte nog med det, Alexandra L i min klass fyller också 18år! Grattis tjejen!
20. Bill fyller 18år!
21. Hemma match mot Katrineholm
23. Farmors födelsedag!
24. Julafton :)
25. Juldagen, ska till mormor och morfar på dagen sen blir det utgång på kvällen! , Farbror Tommy fyller år
27. Lisa fyller 18år!
30. Moster Jeanette fyller 27år!
31. Nyårsafton!

Den här veckan har jag bestämt mig för att ta igen så mycket som möjligt i dom ämnena som jag har lite rester i! Nu ska jag äta sen kila iväg på träning, ha det bra!



RSS 2.0