24 november

Det gick bra för mig i måndags, fick lite beröm av chefen innan jag åkte hem. Matchen mot Telge igår vann vi med 9-4. Det var inte en mina eller lagets bästa matcher men det var skönt att vi lyckades ta tre poäng! Jag gjorde ett mål också vilket alltid är roligt. Douglas var förbi här en snabbis nu ikväll. Sen åkte han vidare mot Helsingborg där han ska hälsa på sina kusiner :) Imorgon jobbar jag 6-19 och sen har vi träningsmatch mot Turinge Miners.

Idag är det en månad kvar till julafton. Det känns bra! Jag tycker om julen :) Det är så mysigt och man vet säkert att man får umgås med släkt och vänner.


21 november

Go kväll!
Jag tog det bara lugnt idag innan matchen mot Strängnäs. Kollade lite på tv, lyssnade på musik och lite så. Matchen idag gick bra, väldigt bra. Vi vann med hela 12-0 och har nu tagit tillbaks serieledningen :) Nu är jag hos Douglas och vi kollar på Kommisarie Späck. Inte jättebra men rolig iaf.
Imorgon är en viktig dag för mig på jobbet. Jag ska för första gången ansvara för bokningen vilket innebär telefonen. Mina två kollegor har semester igen så imorn blir det jag och chefen Andreas. Håll tummarna! Träningen imorn är inställd för att vi har match på tisdag, mot Telge.
Ha det gött

Lördag

Turinge vann stort idag med hela 16-2! Jag och Sarah fick ha ansvar för klockan i secket vilket inte var helt lätt ;) Efter matchen åkte jag & Lisa till centrum och åt på New Mill Grill. Tredje gången för mig på tre helger, inge bra haha. Sen följde jag med Lisa hem och vara var :) Vi pratade om allt mellan himmel och jord, lyssnade på musik och kollade bilder. När Lisa sen gjorde sig iordning för kvällen och jag satt vid datorn slog det mig att hon åker om bara två veckor och jag fick lite panik! En av mina bästa vänner åker till Sälen och ska vara där i ett halvår...Jag kommer sakna henne enormt mycket. Jag får tårar i ögonen när jag tänker på det. Jag är så glad för hennes skull såklart,men hur ska jag klara mig utan glädjespridaren Lisa. Min trogna vän <3


Jag älskar dig


20 november

Hejhej!
Igår var det fredag och jag var på strålande humör nästan hela dagen. På kvällen åkte jag till Douglas och vi hade myskväll framför tvn här i Mariefred. Vi kollade Idol och denna vecka var det Andreas Waises tur att åka hem. Alldeles strax ska jag till bussen som tar mig till tåget. Ska hem till Nykvarn och kolla på Turinges match med Sarah :) Sen får vi se vad denna lördag bjuder på! Ha en bra dag

17 november

Hejhej!

I måndags jobbade jag 8-15 och fick lära mig att lägga in bokningar. Det gick bra men shit vad mycket det är att komma ihåg! När jag kom hem hade lite kläder från Gina Tricot kommit hem så jag fixade och trixade lite med min garderob. Flyttade om och rensade ut sommarkläderna för att få mer plats. På kvällen var det fys/konditionsträning precis som varje måndag och den  här var verkligen jobbig. Jag tog ut mig helt och hållet och känslan efteråt går inte att beskriva, men nöjd var jag :)

Efter träningen åkte jag med Marina till Mariefred. Jag och Douglas var med Sarah & Tobbe till sent in på småtimmarna. Det var trevligt.

Igår var vi båda lediga så vi sov ut och sen tog vi det mest lugnt. Åt en sen frukost, kollade lite film och sen lagade vi mat innan jag skulle hem. Jag hade träning även igår och den gick väl sådär...

Idag har jag jobbat 8-15 och sen åt jag middag med Sarah,Lisa och Emmelie i Södertälje. Trevligt trevligt :) Nu sitter jag här men känner att jag inte blir långvarig. Jag är jättetrött och tänkte försöka somna tidigare än vanligt.

Det här fick jag hem från Gina Tricot fast kjolen i grått.





Take care


14 november

Hejhej!

Igår hade vi borta match mot Gnesta. Det blev som vanligt en match med massa slag och grisigt spel men vi spelade bra! Vi vann matchen med 3-11, skönt. På kvällen hade jag & Douglas myskväll hos honom. Vi kollade på två filmer. "The killers" och "The last airbender". Båda var bra men The killers var bäst. Den var spännande och rolig, påminner om Mr & Mrs Smith. The last airbender var lite Avatar liknade.

Idag är det farsdag! Min älskade pappa fick ett par mjukisbyxor av mig för han har lånat mina den senaste tiden. Han verkade bli glad :) Vi har varit hos mormor & morfar och fikat, beställt hem mat och nu är det hockey på tv. Om en timme ska jag och Lisa åka till Södertälje och se en innebandymatch, det är Rockets som spelar.


Jag älskar dig pappa


12 november

Hejhej!

Mässan i onsdags gick bättre än väntat och jag hade roligt. När jag och Douglas kom hem till honom strax innan elva var båda helt slut och vi somnade nästan direkt. Så vi hann inte umgås mycket alls..men jag fick iallafall somna tryggt i hans famn :)

Jag jobbade även igår & idag och sen ikväll har jag spelat match. Jag,Sarah,Jojjo,Malin och Moa hjälpte Turinge Miners i deras träningsmatch mot Sörmlands F15. Det gick väl helt okej, jag tog en utvisning som jag inte är så nöjd med men lyckades få in ett mål också. Ikväll har jag bara varit hemma med mina föräldrar och kollat Idol, Elin åkte ut ikväll.

Imorgon har vi damlaget match mot Gnesta i Gnesta men innan dess ska jag till Södertälje med mina föräldrar och fixa lite saker. Sen på kvällen ska jag vara med Douglas och kanske Simon & Ida. Det blir bra det.

Nu ska jag sova, natti natti


10 november

Hejhej!

Om en liten stund ska jag åka till Vidbynäs. Jag är lite nervös inför idag fast samtidigt förväntansfull! Mässan är mellan 16-20 och innan det ska vi förbereda och fixa lite. Piffa till en monter där borta också. Så jag kommer hem ganska sent idag och missar Douglas match gör jag också, det är synd. Men han hämtar mig påvägen hem så får vi sova tillsammans! <3

Ha en bra dag!

Jag & Harry på Torekällberget!


9 november

Go kväll!

Jag var lite för snabb med att säga att helgen varit toppen. Visst har jag haft väldigt roligt och mysigt med personer jag tycker om men efter att jag skrivit inlägget i söndags fick jag en väldigt tråkig nyhet. När vi var ute och jagade i lördags sprang en av hundarna bort...Hon brukar komma tillbaks men denna gång gjorde hon inte det, stackars Dixie. Söndag eftermiddag fick jag det tråkiga beskedet och det gjorde så ont, hon var verkligen en speciell hund, galen men på ett bra sätt! Men hon fick iallafall göra det hon älskade mest in i det sista, det var bra <3

Jag åkte hem till Douglas i söndags kväll och vi var hos hans moster & morbror ett tag. Fikade lite och så. Sen mös vi framför tvn resten av kvällen. Vi tittade på en film som hette "Wallstreet" från 1977.

I går var vi båda lediga så vi umgicks hela dagen. Vi gjorde inte speciellt mycket men det gör inget. Det blev bla en seriös brottningsmatch på köksgolvet och därmed en hel del skratt. Vi har alltid roligt! Vid fem åkte vi hem till mig där vi åt middag och så innan jag gick till träningen. Vi har numera fys/konditionsträning på måndagar och igår var inget undantag! Jobbigt var det men fan va starka och snygga vi kommer bli ;) Efter träningen hjälpte Douglas mig att fixa en grej med datorn och sen kollade vi på en film innan vi somnade, "Dumpa honom".

Idag har jag jobbat 7-14 och det har gått bra. En hel del snö har kommit under dagen och jag gillar det inte. Två veckor innan jul är väl lagom...Imorgon ska jag och två kollegor åka på en mässa där vi ska marknadsföra Vidbynäs och även gå och "mingla" bland de andra företagen. Tanken är väl att jag ska vara lite i bakgrunden och lyssna när Tessan & Andreas svarar på frågor så att jag samtdigt lär mig. Men någon fråga borde även jag kunna svara på hehe! Det ska bli roligt.

Nu ska jag byta om till träningen och kila iväg,
ha en bra kväll och alla som kör bil, kör försiktigt!


7 November

Hejhej!

Ännu en toppen helg lider mot sitt slut...I fredags efter att jag jobbat på Vidbynäs tog jag och Sarah hem hämtmat och åt tillsammans med hennes mamma :) För min del blev det Girostallrik från New Mill Grill och det var väldigt gott. Sen kollade vi Idol och bara hade det mysigt! Jättebra. Douglas kom sen vid halv elva och följde med och sov hos mig <3

Igår gick vi upp tidigt för att jaga med Douglas familj/släkt. Det är skönt att komma ut i skogen sådär ibland. Jag & Douglas moster passade på att plocka lite svamp också hehe. Vi hade skrämt ut massor med djur men de lyckades inte skjuta något. Lisa kom hem igår så jag & Sarah svängde förbi för att ge henne en bamsekram, se bilder, se vad hon shoppat och så. Vi fick en fin present av henne också, så snällt så! Sen bar det av hem till Sarah där vi skulle föra. Det var jag,Sarah,Lisa,Emmelie,Emma,Alexandra,Chris,Hellan,VK och Dea. Douglas kom förbi en liten stund också :) Sen gick vi ut på 550 och det blev helt klart en lyckad kväll!

Idag skiner solen och jag har suttit ute på balkongen och njutit en stund. Snart ska jag duscha och sen lägga mig och bara ta det lugnt. Läsa eller kolla en film. Klockan sex ska jag till Björkesta och kolla på Kvarnen-Turinge och efter det åker jag till mig favorit, Douglas!

Ha det bra!


4 november

Hejsan hejsan!

Jag kollade på Beck "Levande begravd" igår och den var mycket bra. Sen kom Douglas och hade det så mysigt så, älskar att bara ligga och prata med honom!

Idag jobbade jag min sista dag på Ica och självklart bjöd jag på fika. Jag hade bakat Snickers och köpt pepparkakor,lite godis och saft vilket var uppskattat :) Jag fick många kramar när det var dags att gå hem, det var lite jobbigt faktiskt...kommer sakna alla! Jag slutade sju och cyklade direkt till träningen. Vi var nio stycken och det säger väl en del, var inte så kul faktiskt.

Imorgon är det fredag och jag ska jobba på Vidbynäs. Sen är jag ledíg lördag,söndag och måndag jätteskönt! Imorgon ska jag umgås med Sarah, det blir roligt =)

Ha det bra!
Natti natti


3 november

Hejhej!

Uppdateringen har inte varit bra alls den senaste tiden.  Jag prioriterar andra saker när jag kommer hem efter jobbet. Men jag hoppas att det kan bli en förbättring! Vi hade borta match mot Flen i fredags kväll som vi vann med 3-4, vi har vunnit alla våra matcher :) Douglas kom till oss senare och vi kollade på Idol som vi hade inspelat, mys. I lördags var jag,mamma,pappa,Filip och Marina på SSK-MODO och efter det var det lagfest med peruktema! :) Det var en väldigt lyckad lagfest med god mat, roliga tävlingar,dans,skratt och massa kort! Vi är ett toppengäng. Det blev även utgång för mig,Sarah,Malin,Jojjo och Lena..grymt kul! :)

I söndags var jag inte så pigg. Jobbade 13-18 på Ica och sen tog jag det väldigt lugnt här hemma.

Imorgon jobbar jag min sista dag på Ica. Känns jättetråkigt eftersom jag trivs så bra där med personalen och arbetet. Men jag ser fram emot att börja helt och hållet på Vidbynäs, lägga all fokus där! Om två timmar är Douglas här, vi ska bara mysa med filmer :)

Ha det bra!


RSS 2.0