30 januari

Grattis Niclas på 21års dagen!


Jag & Niclas i Magaluf 09
 Tänk att vi börjar bli så stora (gamla), helt sjukt med tanke på att jag ibland känner mig som 15. Som nu när jag saknar mina föräldrar så att det gör ont, och de har bara varit borta en av två veckor! :O

Men idag blev det en städdag här hemma. Jag har dammat och dammsugit nedervåningen och nu ska jag dammsuga övervåningen. Sen ska jag våga mitt hår och gå till mormor & morfar =) Jag ska spendera eftermiddagen/kvällen med dem, det kommer bli trevligt! Sen kommer Douglas med tio tåget och då ska vi gå förbi Niclas och gratta honom och vi blir troligen kvar där en stund. Men eftersom att jag har en viktig match imorn så blir det bara vatten för min del :)

Ha en bra lördag!


29 januari

Jag och Lisa gick en promenad idag på två timmar och med oss hade vi Charlie, Zimba och Rickie :) Det var perfekt väder att gå i och så är det ju alltid trevligt att gå med Lisa! När jag lämnade Zimba och Rickie bjöd mormor & morfar på lunch och sen när jag kom hem somnade jag på soffan. Det har blivit ändrade planer ikväll för min del. Jag skulle åka till Douglas vid sju men så måste han börja jobba kl 11 imorn istället för 15 så då känns det lite onödigt att åka dit. Så ikväll blir jag ensam här hemma med en påse godis och Let´s dance på tvn och så kanske Douglas kommer hit med sista tåget imorn :)

Ha en bra fredagskväll!


28 januari

Det gick bra att jobba idag och när jag kom hem skottade jag framsidan vilket var mycket jobbigare än jag trodde och sen somnade jag i två timmar. Det var jätteskönt! Träningen ikväll gick väldigt bra och vi fick igång ett bra spel på tvåmålet också :)

Imorgon har jag inget jobb än så länge så planen är att jag och Lisa ska gå en promenad, jag ska handla lite och sen på kvällen åker jag hem till Douglas. Sen på lördag ska jag hem till mormor & morfar och umgås med dem. Jag ska äta middag där och sen bli jag kvar så ska vi kolla film eller något liknande, det ser jag fram emot! :D

Jag pratar med mamma och pappa varje dag i telefon och de har det superbra. Det är bra väder och de verkar unna sig rejält vilket jag tycker är bra. Men lite ensamt och tyst är det allt utan dem här hemma!

Nu ska jag sova, natti natti


27 januari

Träningen igår gick inte speciellt bra..eller det var väl tvåmålet som inte gick bra, tyvärr. Men det är bara att ta nya tag och hoppas att det går bättre imorn! När jag kom hem var Douglas här och vi tog fram lite gott och hade det mysigt framför tvn när vi kollade Paradise Hotel. Nu börjar det dra ihop sig och jag hoppas verkligen att Christoffer, Greta eller Jackie vinner för de har varit med från början och inte åkt ut!

Idag jobbade jag i Sandtorp 7.30-12 och sen åkte jag och Douglas in till Södertälje och handlade lite och så lämnade Douglas blod =) Jag funderar på att bli blodgivare jag med men jag vet inte om jag skulle klara det =/ När vi kom hem lagade vi en god middag, kyckling i ugnen med rösti,sallad och bea..mums mums! Nu ska vi lägga oss efter att ha kollat på Into the blue som jag tyckte var väldigt bra, måste se tvåan.

Imorn ska jag jobba i Sandtorp igen och sen på kvällen är det träning, inget ovanligt.

Juste måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän. Han har nämligen skottat vår balkong ikväll, väldigt snällt tycker jag! <3


26 januari

Nu har jag dammsugit hela "huset", diskat undan all disk från igår när vi bakade och gjort mig iordning. Om en stund ska jag åka till Södertälje för jag har nämligen ett möte på Arbetsförmedlingen. Jag har även pratat med mina föräldrar som har det toppenbra borta i 44 gaders Thailand! :D Så pratade jag även med mormor en stund också :)

Ikväll är det träning och när jag kommer hem från den är min älskling här!


Douglas


Våra goda choklad brownies med chokladbitar & valnötter!


Jag just nu


Ha en bra dag!


25 januari

Matchen mot Linköping slutade 2-2. Vi hade ledningen med 2-0 och sen släpper vi in ett mål när vi har powerplay och 2-2 målet blir när det är 15 sekunder kvar av matchen..en aning surt. Jag fick inte spela så mycket, lite boxplay (där jag lyckades täcka ett skott med halsen, ajaj!) och sen lite utspridda inhopp. Men det är så så det har varit de senaste matcherna så det var väntat...

Efter matchen blev det inget med tjejerna så jag åkte till Douglas. På söndagen skulle vi följt med ut och jagat men när klockan ringde var vi (Douglas) för trötta och så såg vi att det var 13 minusgrader så vi stannade kvar i den varma sängen istället. Senare lagade vi mat till familjen och sen följde jag med och kollade på Douglas & Felix träning och efter den fick jag och Douglas skjuts hit. Vi kollade film och åt chpis & godis sen somnade vi gott :)

Idag fick jag första samtalet från mamma&pappa och flygresan hade gått bra och de hade det kanonbra, 32 grader i havet! :O Men det var skönt att få prata med dem och jag ser redan fram emot att ringa imorn! :) Jag och Douglas har bakat jättegoda brownies idag med chokladbitar och valnötter i. Leilas recept :) När vi skulle tvätta våra händer inför bakningen så busade vi inne på toaletten och så skulle jag klättra över Douglas och ramlar pladask ner i golvet och landade på min axel och ena skinkan..så nu har jag ont :( Inte bra fast vi fick oss ett gott skratt när smärtan gått över! Och ikväll har jag tränat som vanligt.

Idag fyller en god vän till mig år, nämligen Andreas! :)
Även om vi inte träffats så mycket det senaste året så kommer han alltid stå mig nära!
Grattis grattis!


Gran Canaria 08


23 januari

Jag vaknade redan klockan åtta imorse av att mamma höll på och stöka här uppe..Så det var bara att gå upp för somna om det kunde jag inte. Så medan mamma och pappa har fixat och donat med det sista så har jag ätit en rejäl frukost bestående av havregrynsgröt med russin och äppelbitar och så har jag kollat på Wallander-Dödsängeln, den var bra! Mina kära förädrar åkte till Arlenda för ungefär en timme sen och jag vet redan nu att jag har två jobbiga veckor framför mig..jag kommer sakna dem så mycket! Men som tur är har jag en underbar släkt som alla ringt och sagt att det bara är att jag hör av mig om det skulle vara något. Kanske får kila över till någon av dem om jag blir för sällskapssjuk! Fast jag har ju självklart Douglas och mina vänner som kommer göra mig sällskap också, så det blir nog bra.

Men nu ska jag försöka att tänka på något annat. Jag sitter här med musik på hög volym, te och en bit pepparkaksdeg och laddar till matchen idag. Det ska bli så roligt! :)


Jag älskar er, hoppas ni får en underbar resa!


22 januari

Det gick bra att jobba idag med men jag var lite trött efter alldeles för lite sömn de senaste två nätterna. Så när jag kom hem somnade jag direkt och sov en bra stund! Ikväll blir det mys hemma med mamma & pappa :) Vi ska äta god Tacos och så blir det Let´s dance och en film skulle jag tro. Jag ska se till att njuta av kvällen för jag vet hur mycket jag kommer sakna dem när de varit borta några dagar.

Imorgon bär det av till Linköping för att spela match och sen på kvällen får vi se om tjejerna har lust att följa med hem hit och spela spel och se film annars tar jag nog tåget till Douglas :)

Ha en bra fredag!


21 januari

Igår sov jag och Douglas ut (som vanligt), åt en mysig frukost och sen gick vi ut med Zimba och Rickie i en timme :) Det var skönt att få lite friskluft och dagsljus! När vi kom hem bjöds det på väldigt god mat här hemma, rådjurskött som vi fått av Douglas föräldrar, potatis,sås,gelé och sallad..mycket gott :D Sen följde jag med Douglas hem och vi löste lite olika saker i min Knep&Knåp tidning och bara tog det lugnt.

Idag har jag jobbat på Sandtorpsdagiset på avdelingen Myrstacken. Det gick jättebra och en stor fördel var att Lisa också jobbar där så på eftermiddagen hade vi barnen tillsammans :) Träningen ikväll gick jättebra och jag är väldigt taggad till matchen på lördag mot Linköping..nu är varje match skitviktig!

Imorgon ska jag jobba på Myrstacken igen och sen ska jag umgås med mina föräldrar, för på lördag åker de till Thailand! :O


19 januari

Träningen igår gick inge vidare..jag ville mest bara hem så att jag kunde åka till Douglas. Vi har haft så mycket att prata om den senaste tiden, bla om "vår framtid" i Göteborg? och sen lite annat och det tär lite på mig. Allt kom så plötsligt utan förvarning. Men det här kommer att bli bra, det är inte värre än något annat och jag och Douglas är bäst tillsammans så det kommer att lösa sig till det bästa, det vet jag! :D

Hur som helst åkte jag till honom igår efter mig träning. Vi kollade först lite fotboll sen började vi titta på Gud Fadern II men orkade inte se klart hela. Nu är jag hemma igen. Gick en liten promenad förut och nu sitter jag och skriver recept..men tankarna svävar lätt iväg. Ikväll är det träning igen och sen kanske Douglas dyker upp :)


18 januari

Igår kollade vi klart på Gud Fadern jag och Douglas, det var mysigt! :) Och inte ringde de från vikarieförmedlingen idag så vi sov ut ordentligt och sen låg vi och pratade en massa innan vi gick upp och åt frukost och så. Nu har Douglas åkt hem och jag har träning om ett tag sen åker jag dit.


Jag älskar dig oerhört mycket min fina Douglas. Du gör mig glad och jag känner mig så trygg i ditt sällskap. När det gäller dig och mig har det inte funnits några problem eller käppar i hjulet och jag hoppas att det fortsätter så. Att vi fortsätter att koncentrera oss på varandra och på nuet, det vi har. För det som har varit har varit och borde inte spela någon roll, jag vet att det inte gör det för mig. Jag älskar dig och vill flytta till Göteborg med dig, dela min framtid med dig och så småning om bilda en familj med dig. Du gör mig glad och du är så snäll mot mig, jag känner mig älskad! <3


Söndag

Ojojoj säger jag bara...vilken match! :) Vi spelade så jäkla bra och gav Pixbo ett rejält bra motstånd. Efter första perioden stod det 0-0 och i andra gjorde vi två snabba mål men sen jämnade det ut sig till 2-2, Pixbo gör 3-2 och sen lyckas vi göra 3-3 och det är resultatet efter 3 perioder. I sudden har vi några chanser och sen precis efter att vi haft en målchans vänder dem och gör mål. Men vi är jättenöjda med 1p som vi fick med oss! :D Jag spelade inte så mycket denna match, fick komma in några byten men som jag är ganska nöjd med och så är jag supernöjd med hela lagets insats! Vi är så bra när vi spelar som vi gjorde idag =)

Alldeles strax kommer Douglas hit och det gör mig glad, jag älskar honom så mycket!
<3


Tillsammans är vi oslagbara!









Låt det aldrig ta slut...


17 januari

Min helg har varit kanonbra och än är den inte slut! :) Att jobba på Kastanjen gick bra och mer jobb har jag fått där, så det känns väldigt bra! Att laga mat till mig och mina föräldrar gick bra det med och de tyckte att det var gott. På kvällen åkte jag till Douglas och det blev inte att vi kollade klart på Gud Fadern, istället kollade vi på Heat som gick på tv.

Igår var det lördag och Douglas började jobba vid elva efter att vi ätit en mysig frukost ihop. Sen kom pappa och hämtade mig och så åkte vi och handlade lite. Det var trevligt :) Vid fem åkte jag, Sarah,Lisa och Emmelie till Heron City för att Sarah skulle få sin present. Först bjöd vi henne på middag, sen bowlade vi och tillsist gick vi på bio, jätteroligt! :) Vi såg Snabba Cash och den var riktigt bra och det tyckte jag fast att jag inte läst boken. Sen gillar ju jag Joel Kinnaman som även är med i de senaste Johan Falk filmerna. Men det var en väldigt lyckad kväll med mina favorittjejer! :)


Joel Kinnaman

I
dag är det match som gäller, hemmamatch! Det är mot Pixbo som vi fick storstryk av sist vi var i Göteborg. Men idag ställer vi upp med ett näst intill fullt lag och nu idag kanske Pixbo underskattar oss lite och då jävlar ska vi visa hur bra vi kan vara, om alla vill och ger allt! :) Så 17.00 i Bkörkestahallen idag.


En förväntansfull Celina


Emmelie, Sarah, Lisa
Mina bästa vänner!


Lisa väljer ut ett klot ;)

Me in action!

Sarah in action!

Emmelie med sitt kära strike klot ;)

Emmelie in action!

Jag igen!

I väntan på bion :)


Torsdag

Det blev inget jobb för min del idag heller men så ringde de från Kastanjen (de nya Tallbarret som jag haft mitt vikariat hos) och frågade om jag ville jobba imorgon och självklart vill jag det! :) Det ska bli jättekul att träffa barnen och personalen igen och att få se den nybyggda förskolan.

När jag slutat ska jag hem och laga middag till mig och mina föräldrar. Jag hittade ett recept från hemkunskapen på en Mexikans soppa som var väldigt god. Så det ska vi äta imorn med baguette till. Sen på kvällen ska jag åka till Douglas som slutar jobba vid nio. Vi ska ha myskväll med fruktsallad och Gud Fadern :D

Hoppas alla får en trevlig fredag!

Natti natti


14 januari

Det blev en lugn och skön dag igår med Douglas. Vi gick en liten promenad och sen kollade vi på filmen 2012 som inte var speciellt bra, eller så var jag väldigt trött eftersom att jag somnade ? Jag ska nog ge den en chans till. På kvällen låg vi mest och pratade kändes det som och så ställde vi oss i bostadskö i Göteborg..och det var väl mest det som vi pratade om sen resten av kvällen. Vi började kolla på första Gud Fadern filmen också men tillslut blev klockan för mycket så vi var tvugna att stänga av.

Nyss blev jag avsläppt av  Douglas mamma här hemma. Ifall de skulle ringa från vikarieförmedlingen :) Douglas och Felix ska köra halkbana idag så jag ska hålla tummarna för dem!!


Douglas, jag , Felix


Onsdag

Såhär ser jag ut idag. Jag har vågat mitt hår med vågtången som jag fick av Jeanette,Dennis,Harry och Lina i julklapp :) Jag tycker det blir fint (är så trött på mitt platta hår), ser lite busigt ut och har mer volym!


13 januari

Igår blev det inte så mycket gjort för mig del. Jag städade lite efter att mamma sagt åt mig att göra det :P Annars kollade jag på tv och läste. Jag kollade bla på Let´s dance och jag tror att det kan bli roligt att följa årets deltagare! Molly imponerade verkligen.

På kvällen var det träning och två "nygammla" tjejer var med, nämligen Jessica och Minna :) Jag var lite skeptisk i början eftersom att dessa tjejer antagligen kommer att ta platser som andra tjejer kämpat en hel säsong för. Men så måste man tänka på att det är div 1 vi spelar i nu och att vi är farligt nära att åka ur, och det vill vi inte! Så om dessa tjejer kommer och gör en bra insast och bidrar med att vi håller oss kvar så är jag nöjd, det är ju faktiskt två toppentjejer! :D

Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka till Douglas. Vad vi ska göra vet jag inte men jag är sugen på en promenad!


12 januari

Hejhej!

Igår kom Douglas hit med halv tre tåget och då åkte han,jag,mamma och mormor till Tumba för att fira Uffes födelsedag (mormors bror). Vi fikade, pratade och försökte lösa knep&knåp grejer, mycket trevligt! :)

När vi kom hem var det dags för träning och det kändes att man hade två matcher i benen. Efter träningen var det en "krismöte" som gjorde mig lite förbannad måste jag få säga...Men så fort jag kom hem till Douglas och mina föräldrar igen så blev jag glad igen. Vi kollade på Paradise Hotel och sen gick jag och Douglas ner och låg och pratade i flera timmar :) 


Såhär tolv dagar senare ska jag passa på att berätta att på nyårsafton hade mina föräldrar varit förlovade i 20år! :D

Pappa & mamma, nyår 2008

Gran Canaria


11 januari

Fredagskvällen hade inte kunnat bli bättre. Lisa verkade bli jätteglad över presenten från oss och jag hade en trevlig kväll med mina favorittjejer! :) Och nu när det är gjort kan jag berätta att jag,Sarah och Emmelie bjöd med Lisa på musikalen Hairspray på China Teatern i Stockholm. Några av de medverkande var Rolf Lassgård, Helena Bergström och Morgan Alling. Jag hade aldrig varit på en musikal förut och blev verkligen possitivt överraskad för den var väldigt bra, framförallt rolig! Innan musikalen började tog vi en fika tillsammans och efteråt tog vi en taxi till centralen där vi satt och väntade en stund innan tågen kom. En lyckad kväll! <3

I lördags 7.45 bar det av mot Göteborg tillsammans med laget för att spela två matcher. Tyvärr kom hem i natt utan ett enda poäng...Vi fick inte till det helt enkelt, vi spelade för klent eller hur jag nu ska beskriva det. Vi kan mycket bättre, allihopa! Men på söndag har vi chansen igen att visa Pixbo hur bra vi kan vara! Men självklart blev inte hela helgen förstörd bara för att vi förlorade matcherna. Jag har alltid roligt med laget och det hade jag även dessa dagar. Roligast var nog när jag,Johanna,Sarah,Ann,Julia och Hanna spelade Alias lördag kväll :)

Idag blev det inget jobb för min del men istället kommer Douglas hit och det gör mig glad. Jag saknar honom! :)
Ikväll har vi träning och det känns sådär just nu...jag har ont i mina ljumskar och ben, känns som att jag är 100år.

Ha en bra dag allesammans!

Grattis Johan Andersson som fyllde 21 år igår! :D

Douglas & Johan på vår studendag!


7 januari

Hejsan!

Idag var jag och Maria (en annan vikarie) ensamma med fem barn på Tallbarret. Men när vi märkte att vattnet inte fungerade och hur lite leksaker det lämnats kvar så beslöt vi oss för att ta med oss barnen till "stora Tallbacken". Så där var vi hela dagen med sex andra barn i olika åldrar och trevlig personal :) Jag ska jobba imorn med och då ska vi också vara på Tallbacken med barnen..det blir roligast så!

Sen på kvällen ska jag,Sarah och Emmelie ta med Lisa till Stockholm så ska hon få sin present! Det kommer att bli en toppenkväll :D

Men nu ska jag sova så jag är pigg imorn!
Natti natti


6 januari

Igår åkte jag till Kista med mormor och morfar. Där mötte vi upp moster Jeanette och mina kusiner Harry & Lina :) Jeanette skulle tävla med Troy och i den stora lokalen var det samtidigt en husdjursmässa :) Det fanns massor med djur att titta på för mig och Harry, hästar,kor,kaniner,fåglar,marsvin,illrar,ormar,ödlor,grodor m.m. På ett ställe sålde de smycken och jag som älskar smycken köpte ett halsband med en jättefin ängel. Då gick jag med mormor och hon köpte också ett fint halsband! Vi var där ca 9-14 och det var jätteroligt, roligt att göra något som man inte brukar!


Harry! :D


Harry klappar getterna


Rätt som det var började som stångas!



Harry rider och mamma går med brevid


Harry hälsar på ormen!


Harry klappar fåren




Nymfparakiter
Jag har haft en sådan här fågel, han hette Sten.


Moster Jeanette och kusin Lina


Världens bästa Lina! :D

När jag kom hem sen tog jag det bara lugnt innan träningen och efter träningen åkte jag till Douglas igen. Vi kollade på JVM matchen mellan Sverige och Schweiz och Sverige fick sin bronsmedalj så det var ju bra! Kul för David Rundblad att han kunde återhämta sig och bli matchens lirare efter hans urdåliga insats mot USA när det verkligen gällde. Sen skulle vi även kolla finalen mellan USA och Canada men jag somnade efter första perioden och vaknade av Douglas jubel när USA avgjorde i förlängningen ;)

Idag fyller Douglas mamma år så självklart firade vi henne :) Av mig och Douglas fick hon en hårmassör och den verkade vara uppskattad! Sen på dagen kom det lite släkt och fikade och så, trevligt! När alla gått och vi ätit lite mat åkte Douglas & Felix på träning och jag åkte hem. Jag kollade på Wallander-Skytten som var riktigt bra och sen hamnade jag här.

Ha en fortsatt bra kväll!
Imorn ska jag jobba :D


Nyår i bilder! = Glädje!


Douglas & Viktor klurar på ett spel som vi körde senare på kvällen


Visst hade jag förberett fint innan alla kom? :)

Jag & Douglas <3

Tobbe & Chris

Emma,Andreas,Douglas,Sebbe och Hellan

Alla samlade runt bordet, på med hattarna för nu är det dags för middag :)





Jag & Emma

Nu spelar vi spelet och många shotar blev det! :O

Andreas,Tobbe,Viktor,Hellan och Chris


Jag,Hellan,en varm Douglas,Viktor och Tobbe


Emma,Hellan,Douglas,Viktor och Tobbe


Andreas,Mackan och jag


Jag & Tobbe


Jag & Sebbe


Jag & Emma


Tobbe,jag och Chris


Tobbe,jag,Chris och Viktor


Jag & Douglas vid tolv slaget!


4 december

Hejhej!

Tråkigt nog förlorade Sverige mot USA inatt, det slutade 2-5. Jag tycker att Sverige gjorde sin sämsta match i denna tunering och det är tråkigt att dessa inviduella misstag skulle komma vid en sådan viktig match som inatt. Men men nu får de tagga om och satsa på att få hem bronsmedaljen!

Eftersom att vi inte kom i säng förens klockan sex imorse så var det en trött Celina som låg kvar i sängen när Douglas blivit uppringd från jobbet 12.00 där han behövdes. Så han lunkade iväg medan jag låg kvar i sängen två timmar. Sen var det tänkt att jag skulle åka hem idag men så blev det uppskjutet en dag till. När Douglas kommer hem från jobbet ska vi åka med hans mamma och kolla när Felix spelar match :)

Imorgon släpper Douglas mamma mig i Nykvarn när hon åker till jobbet och så ska jag åka med mormor och morfar till Kista. Dit ska även min moster + mina kusiner Lina och Harry :) Jeanette ska tävla med Troy (hunden) och under tiden ska jag passa Harry, vi ska titta på husdjursmässan som är där samtidigt. Det kan bli en mysig dag tror jag!


3 januari

Hejhej!

Jag har inte kunna kommit in på min blogg från Douglas dator men nu sitter jag vid hans gamla och då funkade det (att jag inte kom att tänka på det tidigare!) =) Så uppdateringen har inte varit den bästa men bli inte ledsna för jag sammanfattar de senaste dagarna lite kort nu medan killarna spelar tv-spel i väntan på Semifinalen mellan Sverige och USA.

I onsdags åkte jag och Filip till Södertälje för att kolla på ett par skor till Filip och käka lunch. Filip köpte skorna, vi åt en god lunch och ett + var att jag kom hem med två skjortor och lite grejer till nyår! På kvällen körde pappa mig till Douglas och vi tog det bara lugnt på kvällen.

I torsdags (nyårsafton) jobbade Douglas några timmar och sålänge storstädade jag hans rum och det blev väldigt bra och var mycket uppskattat av Douglas + familj ;) Jag hittade bla hans klocka som varit borta och 50 euro som han kan växla in. Sen började jag förbereda maten till kvällen (som jag tagit på mig att handla och sen tillaga med Emmas hjälp). Eftersom att jag skalade all potatis (som var till tio personer) kvällen innan skar jag den nu i skivor eftersom att vi skulle äta klyftpotatis och klyckling tillagad i ugn. Vid fem åkte jag och Douglas hem till Viktor för att jag skulle duka bordet och lägga ut partyhattar, tutor, drinkpinnar, bordsdekoration m.m. Jag hann även skära salladen och brödet innan alla andra kom =) När alla tio vänner kommit hem till Viktor satt vi oss och åt och hade det trevligt och som tur var, var alla nöjda med maten! Sen förflyttade vi oss till vardagsrummet och tog fram spritflaskorna som alla skulle ha med sig och drink&shotmixarna och lekte en lek som Douglas och Viktor ordnat. Efter en stund började hockeyn och en deal vi hade var att alla skulle ta en shot vid varje mål, så det blev ju en del ;)  Det hann även bli lite dans och en hel del roliga bilder hann tas innan vi började röra oss från Viktor ner mot IP. Tyvärr hann vi inte dit till tolvslaget så det fick vi fira med en fjuttig raket mitt på gatan, men jag tror att vi var lyckliga endå..iallafall enligt biderna :D Sen gick vi hem till Emil med en hel drös med människor och där blev vi kvar tills det var dags att gå hem. Hem till Douglas gick jag med Douglas, Viktor och Hellan och jag har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge som jag gjorde då. Vi brottades och knuffades i snön hela vägen hem och jag gav mig inte så jag låg i snön ett antal gånger haha! När vi kom hem till Douglas fick jag höra att jag blödde i pannan och det hade jag inte märkt..men det var ett jättelitet sår =) Hur som helst hade jag en väldigt lyckad kväll, som alltid med dessa mäniskor! :)

I fredags sov vi såklart ut och tog det lugnt i början av dagen. Vi kollade på Ice age 3 och sen på kvällen åt vi pizza och åkte hem till Victor och kollade Eurotrip och Hem till Midgård.

I lördags hände inte så mycket alls förens på kvällen då jag,Douglas,Victor,Chis och Lisa var på bio. Vi såg Sherlock holmes som var riktigt bra!

Idag (söndag) har det inte hänt så mycket. Jag skulle egentligen åkt hem men det blev att jag stannade en natt till =) Douglas har jobbat några timmar och sålänge har jag kollat tv och suttit vid datorn. Ikväll är Tobe,Chris,Dea och Hellan här och vi + Felix har spelat Alias. Jag var i lag med Douglas och vi utklassade de andra :) Nu sitter vi och kollar hockey och ska såklart se Jvm semifinalen mellan Sverige och USA.

Bilder från nyårsafton kommer imorn! Ha det gött

RSS 2.0