30 april

Godmorgon!

Fattar inte hur det går till men jag vaknade nio idag...samma sak som förra lördagen, förstår inte vad som är fel på mig :P Men men, idag är det ju Valborg! :) Det första jag kommer att tänka på när någon säger Valborg är när man var yngre och var tvungen att smygdricka på denna dag. Allt var så hemligt och man tisslade och tasslade haha.

Idag behövs inte det som tur är. Om några timmar åker jag till Mariefre, hem till Douglas :) Till honom kommer senare även kompisar till oss båda och vi ska alla grilla och ha det mysigt tillsammans. Det ska bli kul! Vädret är ju på topp också vilket är viktigt så man kan sitta ute i solen :)

Juste får inte glömma att säga, 2 veckor till Magaluf!!!! :D

Jag tror att denna Valborg kommer att bli kanonbra!


jag är så kär <3


Ha en bra Valborg! :)

29 april

Hejhej!

Denna skoldag har varit väldigt bra och viktig för mig..jag fick bevisat för mig att alla dessa timmar man lägger ner på skoluppgifter resulterar till någon bra. Det gör att man får kraft till ytterligare några uppgifter! :)

Jag hade tre lektioner idag, filosofi, rättskunskap och naturkunskap.
Det börjar med att jag får tillbaks mitt filosofiprov och det fick jag MVG på. Sen hade jag rättskunskap och där får jag tillbaks ett läxförhör som jag fick 20/20 :) Sista lektionen var naturskunskap och där håller vi på med människorkroppen. Vi ska arbeta med fem eller om det är sex olika häften i egen takt och det är det sista vi gör innan studenten. Jag fick tillbaks två häften idag och gissa vad, jag fick MVG på båda!! :D Jag är inne i någon jättebra fas nu och det glädjer mig. Det glädjer mig att jag ger skolan så mycket tid som jag gör nu för det lönar sig verkligen. Det är värt det eftersom att om en dryg månad är skolan helt slut för en lång tid framöver!

Nu ska jag försöka skriva den sista filosofiuppsatsen och senare ikväll ska jag,Emmelie och Malin träna innebandy med mammorna ;)









28 april

Grattis Linn på 19års dagen!!!

Idag redovisade vi vårat grupparbete på webdesignen och sen började jag på den sista uppgiften, att göra en egen hemsida. Jag tog mallen från en gammal och kom en bit på vägen, skönt! UF lektionen idag var inte rolig. Snart ska allt vara klart...och vi har mycket att göra. Jag hatar UF och jag råder alla till att inte starta UF i skolan, största misstaget du kan göra!

Efter skolan idag sov jag en stund. Det kommer jag snart inte behöva skriva längre för så är det alltid. Efter det pratade jag i nästan en timme med min kära vän Lisa i telefonen, inte helt fel inte. Lisa är bra, henne tycker jag mycket om! <3 Efter det satte jag igång med första filosofiuppsatsen och blev klar för ett tag sen. Jag är ganska nöjd med resultatet också men är mest glad bara att ha fått den gjord. En liten uppsats kvar sen är den kursen klar :D

Nu sitter jag och kollar på lite studentklänningar. Jag och mamma ska till Sthlm på lördag men hittar jag ingen då får det blir till att beställa!




Många uppdateríngar idag

Men vet ni vad...jag är klar med min uppsats + att jag har varit ute och sprungit 30min och kört lite styrketräning här hemma! :D Jag är nöjd med denna dag. Nu ska jag ringa min älskling.

Natti natti


Måndag

Hola!

Tänkte att eftersom jag pluggat spansk kultur i över två timmar nu så passade det bra med lite spanska där i början...Skriver på en uppsats som ska var sex sidor och ska handla om något som har med spanien att göra, inte så roligt. Och när jag blir klar med den här uppsatsen ska jag ge mig på en av de två filosofiuppsatserna som vi har fått =(. Fattar inte hur han kan ge ut en ny uppsats innan inlämningsdatumet för den förra varit, skumt det där.

Men jag ska inte klaga...för den här veckan går vi bara mån-ons vilket är skönt. Fast jag hade iofs behövt dom där två dagarna i skolan, faktiskt. Men jag ser fram emot Valborg på torsdag, det ska bli väldans kul! Får hoppas på att vädret inte sviker oss då bara.

Nej dags att återvända till skrivandet, ha det gött!

27 april

Fotbollen i lördags var riktigt kul! Vi körde tre matcher så att alla fick spela med alla...jag slutade på en vinst och två förluster. Vid fem kom vi till Leffe och Carita. Där var en stor del av släkten :) Dock var det bara jag och Filip av alla kusiner, men men. Vi fikade, körde Guitar Hero, drack, spelade nere i källaren och många timmar senare vid elva rörde jag och Douglas oss upp till Sandtorp. Vi skulle hem till Jessica som hade fest och där hade jag väldigt kul! =) Johan, Niclas, Micke, Erik och Simon var där plus lite annat blandat folk. Träffade Andreas Andersson vilket var på tiden, har inte träffats på evigheter! Nej ytterligare en lyckad kväll som var mysig då vi mest satt ute på altanen vid elden och värmde oss och pratade =)

Igår åt jag och Douglas frukost på min balkong i solen. Sen solade vi lite till och vid fyra tog vi tåget hem till honom :)

Jag älskar dig Douglas, 5 månader idag! <3



You're one in a million
Yeah, that's what you are
You're one in a million, babe
You are a shooting star

25 april

Hejhej!

Idag vaknade jag tidigt. Redan klockan nio var jag uppe. Om en timme kommer Douglas hit och då ska vi spela fotboll mot pappa och grannen Magnus :) Sen vid fem ska vi till Filips föräldrar och fira Filip och Carita som fyllt år. Jag vet inte hur dom äldre gör men vi yngre ska festa till det lite iaf! ;)

Ha en bra dag, och njut av det fina vädret!

Fredag

Jag kom hem redan vid halv ett idag så då passade jag på att sola ute på balkongen en timme :) Sen sov jag, pluggade ännu mer och för en stund sen kom jag hem från Emmelie. Jag,Emmelie och Lisa har haft det mysigt några timmar. Vi satt ute i trädgården en stund och pratade en del sen gick vi in och kollade Talang.

Nu är jag hemma igen och ska plugga igen. Börjar känna av tidsbristen ganska mycket nu. Har bara 11 skoldagar kvar innan Magaluf och efter resan har jag en vecka på mig innan betygen sätts. Så nu får man offra lite tid för att kunna ta studenten med flaggan i topp, men det är det ju värt! :D


Emmelie, jag och Lisa 26 april 08

24 april

Hejhej!

Igår var jag och Douglas förbi hos Filip en stund. Vi satt ute på hans balkong i solen och pratade om imorn då vi ska fira Filip :) Sen gick vi hem och sov två timmar innan vi gick och kollade när Filip repade. Efter det gjorde vi inte så mycket, vi åt hemagjord pizza, kollade tv och sen Band of Brothers.

Idag är det fredag igen! =) Jag har precis skrivit ett filosofiprov och det gick bra. Nu har jag en lektion till som jag ska gå på sen ska jag hem och plugga. Vet inte om jag ska göra något med tjejerna ikväll, ska kolla med dom :)

Igår var det exakt tre veckor tills vi åker till Magaluf och idag är det 42 dagar tills STUDENTEN!!!

Glad Celina!

Fick precis veta att vi är lediga från skolan både torsdag och fredag nästa vecka eftersom att det är Valborg :)  Det gjorde min dag kan jag säga. En lång helg där man kan vila upp sig, få mer plugg gjort och självklart fira Valborg!


23 april

Godmorgon!

Igårkväll tränade jag, Emmelie, Sarah och Lisa innebandy med våra mammor och några andra kvinnor, bla min idrottslärare från Lillhaga :) Det var faktiskt kul. Annars så pluggade jag hela dagen och resten av kvällen. Eller ja, jag sov ju någon timme också ;)

Det ser ut som att solen kanske kan komma tillbaks idag, vore ju inte helt fel. Jag har en lång skoldag att se fram emot idag sen ska Douglas följa med mig hem!

Hurra hurra för Calle idag, på hans 19års dag! :D

22 april

Igår tog jag och Douglas det lugnt efter skolan. Vi kollade Band of Brothers, sov en stund, pluggade/kollade fotboll och så var jag iväg och tränade en timme med Doulgas mamma och moster :)

Idag är det onsdag...veckans slappaste skoldag. Jag har haft två lektioner och har bara en kvar nu, naturkunskap. Efter skolan ska jag vila en stund sen plugga som en tok! Vi har mycket att göra nu de sista veckorna och paniken ökar för var dag som går. Men det kommer ordna sig, jag kommer hinna bara jag offrar lite tid åt det. Det ser ut att bli en lugn och skön helg så då kommer jag kunna plugga en del.

Ha det gött!

Tisdag

Idag ska jag faktiskt skryta lite...jag ska ge mig själv ett stort lass med beröm för det är jag värd! :)

Först var jag ensam i min grupp på webdedssignen, sen hade vi svenska C lektion och efter mycket om och men höll jag mitt gratulationstal inför hela klassen (förutom dom som var sjuka såklart) det var väldigt bra gjort av mig! Jag skakade i hela kroppen och darrade på rösten MEN jag gjorde det!!! :D Sen fick jag veta av min lärare i Rättskunskap att jag fick ett starkt vg på provet vi skrev innan lovet och dessutom var jag bäst i klassen! :D Inte dåligt inte...

Jag är stolt över mig själv idag, och det måste man få vara ibland!

Ha en fortsatt bra dag


21 april

Godmorgon!

Igår gick jag en lång kvällspromenad med Filip och tre hundar :) Vi gick i en och en halv  timme tror jag, väldigt skönt!

Idag var det väldigt nära att jag tog en timmes sovmorgon. Men så tänkte jag en gång till och kom på att vi skulle redovisa ett grupparbete idag på första lektionen så jag kom fram till att jag inte skulle förstöra för resten av gruppen och åkte in med det tidiga tåget (som knappt kom på för att det var så mycket folk och ett  halvt tåg!!!!! så jävla dåligt). Men nu när jag sitter i klassrummet märker jag att det bara är jag här från min grupp, tack för den! =( Jag hade också velat sova längre..... 

Efter skolan ska jag följa med hem till Douglas :)

Ha en bra dag och grattis Patrik Lindskog på 19års dagen!

Måndag

Jag var helt slut när jag kom hem från skolan. Bestämde mig för att sätta mig ute i solen och det gjorde jag ca en timme men somnade nog efter tio min :P Sen förklyttade jag mig in och sov ytterligare en och en halv timme. Men nu är jag iaf pigg och ska gå en promenad om en stund :) Har pluggat lite också så hela eftermiddagen gick faktiskt inte ut på att sova...

Idag fick jag tillbaks min tredje och sista Psykologi B uppgift och fick mvg även på den så det blir slutbetyget i den kursen, inte dåligt inte..jag är glad även om det är lätt att få bra betyg i den kursen! :D

Här kommer lite bilder från min,Douglas och Harrys dag i lekparken!







20 april

Grattis kusin Filip på 26års dagen! :D

Nu är man tillbaks i skolan igen då. Är faktist mycket piggare än vad jag trodde jag skulle vara, det är positivt! Min kusin fyller år idag men vi ska fira honom i helgen. Efter skolan idag ska jag plugga och förhoppningsvis ta mig ut och springa en runda också.

Hörs senare :)

19 april

Hejsan!

Kvällen igår blev väldigt lyckad efter en ganska seg start. Det tog några timmar innan vi ens visste om det skulle bli något :P Men vid ca halv nio kom Sebbe, Chris och Mackan hit till Douglas. Efter nån timme gick jag och mötte Madde och vi träffade Rasmus lite snabbt. Sen bar det av hem till Emil. När jag och Madde kom dit var Douglas och killarna redan där och Rasmus och dom med. Jag hade väldigt roligt hos Emil, en lyckad kväll som sagt! :)

Idag har det varit och är fortfarande en vanlig slappsöndag och jag njuter av varenda sekund! ;) Imorn börjar skolan och det ser jag inte alls fram emot.

Grattis faster Carita på födelsedagen!

18 april

Hejhej!

Igår tog jag och Douglas med oss Harry till en lekpark. Det var mysigt! :) Harry var på jättebra humör och det var kul att se Harry bli mindre och mindre blyg mot Douglas! Vi lekte i sandlådan, gungade, åkte rushbana och red trähäst.

På kvällen gick vi en promenad med Filip sen följde vi med honom hem. Vi drack några öl, kollade Talang och körde Guitar Hero. Vid elva gick vi hem och somnade tidigt.

Idag åkte vi hem till Douglas och ikväll ska vi umgås med lite vänner här hemma hos Douglas :) Det blir jag och några killar men jag hoppas även att Madde tittar förbi lite senare. Ha en bra kväll!

Igår var det min mormor och morfars bröllopsdag. Dom har varit gifta i 44år, det är länge! :)


Mormor och morfar, ni betyder väldigt mycket för mig...jag älskar er!
<3

17 april

Hola!

Nu har jag tvättat hälften av våra fönster..solen skiner så det är ganska skönt faktsikt att stå på balkongen och putsa :P Men nu ska jag ta en liten paus, måste duscha och göra mig i ordning för om en timme kommer Douglas med tåget så ska möta honom :) Sen ska jag fortsätta med fönstrena och efter det bär det av till mormor och morfar!

Ha en bra dag!

Mys!

För lite mer än en timme sen kom jag hem från Lisa. Jag,Sarah och Lisa satt med filtar, läsk,vindruvor,popcorn och kakor ute på verandan i tre timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var gamla minnen, framtiden, Alanya resan, killar ja mycket hann vi med...Det var så mysigt och trevligt! :) Synd att Emmelie inte kunde komma...

Nu ska jag krypa ner i sängen och se en film och somna gott!
Natti natti

Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem
Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem, det är inga problem

Jag har dom bästa! 
Oslagbara vänner, den bästa pojkvännen och en underbar släkt!!! <3








Torsdag

Det blev lite ändrade planer för dagen. Douglas blev kvar i Mariefred och jag ska hem till Lisa om en stund och träffa tjejerna :) Mys!

Imorgon ska Harry vara hos mormor och morfar hela dagen så då får jag träffa honom igen! Tror att Douglas skulle komma hit då också så ska vi ta med honom till någon lekpark eller något sådant :) Nu är det inte så långt tid tills nästa lilla kusin kommer, i juli! Det ser jag fram emot.


Jag och Harry, midsommar 08

16 april

Jag somnade efter en period igår...så värst mycket plugg blev det såklart heller inte. Men vi sitter på varsin dator nu och pluggar istället :)

Senare ska vi till Nykvarn igen. Vi ska gå och lyssna på när Filip repar med sitt band =) Sen vet jag inte vad som händer.

Ha en bra dag!


<3

15 april

Hejhej!


Igår var det exakt en månad kvar tills vi åker till Magaluf!! :D Det ska bli så roligt!

Jag och Douglas gick en lång promed på två t immar med mormor och morfars hundar. Sen kollade vi lite fotboll med mamma och pappa innan vi la oss och började kolla Band of brothers.

Idag var jag,Douglas,Sarah och Emmelie och fikade på Video in. Vi var ju tvugna att testa det och jag tycker faktiskt det var bra, god chokladboll åt jag. Nu är vi hemma hos Fille. Har kört lite Guitar  Hero och nu lagas det middag...trevligt trevligt.

Senare ska jag med Douglas hem. Det blir hockey inatt och så ska jag plugga lite samtidigt tänkte jag. Lovet börjar lida  mot sitt slut och jag har lite att göra klart innan dess,men det ska nog gå bra.

Ha en bra kväll!

13 april

Det blev ingen promenad med Filip istället satt vi en stund på hans balkong i solen och sen körde vi Guitar Hero som vanligt :D

Vid sex kom vi hem till födelsedagsbarnet där resten av släkten på pappas sida var förutom kusin Riccard, men det är ju inget ovanligt..tyvärr. Vi fikade och diskuterade husvagnar :P Efter det tog jag åtta tåget till Douglas :) Vi kollade på hockey sen kollade vi på film, "Walk the line".

Idag har vi varit hurtiga och gått en lååång promenad, jag Douglas och hunden Ragge. Det var skönt och en glass blev det på vägen också! Inte dåligt inte. Nu ska vi plugga lite innan vi kollar Ballar av stål. Imorn bär det av till Nykvarn igen.

Idag fyller den bästa tränaren, the one and only om du frågar mig år! Det är nämligen min tränare Lars Dahlström som fyller 40år!  :D Ett stort grattis till dig på födelsedagen.



Det är ju min goda vän Sarahs pappa, bara så ni vet ;)

Grattis älskling på namnsdagen! <3

12 april

Grattis kusin Elene på 18års dagen!!!!



Idag känns det bättre än igår. Har suttit ute i solen en stund och sen fixat lite med ett par jeans :) Nu ska jag duscha och om två timmar blir det promenad med Fille.

Lördag

Hejsan!

Det har varit en trevlig dag. Först det lilla firandet av Max, sen påskmiddagen med släkten på mammas sida hos mormor och morfar och sen hann jag även med några timmar med pappas släkt hos Leffe och Carita :) Nu är jag hemma, ensam. Inte så kul men min ork tog slut. Har haft en jätterolig dag men något har inte kännts rätt och det konstiga är att jag inte kan sätta fingret på vad. Känner mig lite nere faktiskt....Men ska sätta på en film att somna till och hoppas på att det känns bättre imorn.





Harry pratar på för fullt nu och kan nästan allas namn :) Det är mammas som är lite svårt. Han har verkligen gjort stora framsteg sen vi sågs sist! Min älskade kusin du är en riktig glädjespridare! <3

11 april

Hejhej!

Jag har varit ute och sprungit en runda, kört lite styrka och duschat. Nu sitter jag och äter frukost :) Om några timmar ska vi till mormor och morfar. Men först ska vi kika in hos grannen och gratulera lille Max (påsk kärringen) på 3 års dagen! :D

Ha en bra dag!


Långfredagen

Ikväll har jag rensat lite i min garderob samtidigt som jag och mamma kollat på American History X :) Jag tycker att den är skitbra och att Edward Norton spelar Derek riktigt bra! Det är en väldigt gripande film som får en att tänka till både en och två gånger.

   

Jag ser fram emot imorn. Att träffa släkten är något jag tycker mycket om, dom betyder mycket! Men när jag vaknar ska jag ut och springa en sväng. Vi har ledigt från innebandyn till 4 maj. Jag tycker det är jätteskönt men då måste man iofs hålla sig i form på egen hand. Nej men jag känner verkligen att jag måste få sakna innebandyn och hitta glädjen igen. Det har varit ett tungt år för min del...

Nej dags att sova!
Natti natti


Mys <3

10 april Glad påsk!

Hejhej!

Igår var jag duktig och grundstädade mitt rum. Alltså plockade undan, dammade, damsög och bäddade rent :) Sen kom Douglas hit. Vi kollade på "We own the night"som var riktigt bra. Sen gick vi till mormor och morfar och fikade och kollade på Marlie och jag :) Vi skulle egentligen sett den på Heron City men morfar mådde inte så bra så vi kollade hos dom istället, det var jättetrevligt!

Idag har vi varit hos kusin Filip :) Vi spelade Giutar Hero, pingis och sen spelade Fille lite gitarr och sjöng för mig och Douglas. Han är verkligen duktig! :D

Jag kom precis hem. Ikväll ska jag ha myskväll med mamma, pappa jobbar. Och nu är det ju påskhelgen så imorgon ska vi till mormor och morfar. Mammas syskon kommer också dit såklart, det ser jag fram emot. Sen på söndag smäller det! Inte för mig men för min kära kusin Elene som fyller 18år!!! :D Så då ska vi självklart dit och fira henne.



Grannpojken Max kom förbi igår som påskkärring

8 april

Hejhej!

Kvällen igår blev riktigt, riktigt lyckad! Vi började ju hos Hellan där det var lugnt och bra musik spelades. Sen tog vi tåget till Nykvarn, mötte Bill och så gick vi och käkade på Goggos...det var underbart gott vill jag lova! Sen gick vi förbi hemma hos mig en snabbis för att sen ta 22.00 bussen in till Södertälje. På bussen mötte vi Emmelie också :D Så var det även några andra töntar bakom oss som tjaffsade lite..inget allvarligt det var mest kul faktiskt!

När vi kom till Stanleys fick vi köa ca en halvtimme så vi var inne vid elva. Där inne träffade vi Sarah och Lisa som såkart var väldigt glada :) Jag hade verkligen skitkul igår. Vi dansade en hel del till musiken som jag tycker var riktigt bra! Lite kul var det också att två personer kommer fram till mig och kramar om mig och börjar prata precis som att vi känner varandra, vilket vi inte gör. Jag blev väldigt förvånad men spelade bara med hehe.

Nej en riktigt rolig kväll var det..en av dom bästa faktiskt! Somnade det gjorde jag brevid Douglas i Mariefred och kom vi upp till skolan idag? Nej :P Men nu har vi iaf påsklov, så himla skönt !

Ha det bra!

Tisdag!

Nu är vi hemma hos Douglas. Har varit och handlat lite till ikväll och nu även gjort mig iordning :) Älsklingen är nu i duschen. Om en halvtimme ska vi till Hellan och föra lite innan det bär av till Nykvarn, Goggos för att sen åka till Södertälje - Stanleys :)

Jag är riktigt taggad och tror att det kommer bli en kanonkväll! Det kommer bli tungt imorn i skolan men det är det värt, alla gånger! Och när jag tittar ut ser jag att solen fortfarande skiner så jag hoppas vi kan sitta ute en stund hos Hellan.

Ikväll kör vi mina vänner! :D Det är inte studentskiva varje dag!






7 april

Hejhej!

Igår kväll skrev jag mitt tal i svenska C. Det är ett gratulationstal till min pappa :) Jag blev ganska så nöjd men frågan är om jag kommer läsa upp det idag inför klassen. Får hoppas att jag är stark nog!

Solen skiner idag också. Fick stå och vänta en halvtimme längre på tåget som var försenat...Jag hoppas att solen skiner i eftermiddag också när vi ska sitta ute och föra lite innan vi åker till Södertälje. Ikväll är nämligen Sarah och Lisas studentskiva!!! :D Det är jag, Emelie, Douglas, Bill, Chris och Hellan som ska dit tillsammans, kommer bli kul!

Ha en bra dag!

Måndag

Jag är så less, så brutalt jävla less!!! Det lutar åt att jag kommer ge upp...ge upp något som jag tyckt om så mycket.
Men jag vet inte om det är värt allt slit längre....


6 april

Godmorgon!

I fredags var jag på bio med Douglas, Chris, Hellan och VK. Vi såg den nys Kenny Starfighter filmen :) Den var inte direkt en av de bästa filmerna jag sett men några gånger skrattade man såklart. Killarna däremot verkade gilla den!
Efter bion följde jag med Douglas hem.

I lördags var det jättefint väder! Jag och Douglas åt frukost ute i solen och sen spelade vi innebandy på gräsmattan. Det var kul :D Sen skulle jag ta 14.30 tåget hem men när jag sitter på station ropas det ut att det inte går några tåg på hela helgen. Så pappa fick komma och hämta mig :P

Vid fyra kom jag till Johanna i laget där vi skulle föra lite innan avslutningsfesten. Det var jag, Johanna, Sarah,Lisa,Emeliei,Ina,Kim,Maja och Matilda :) Sen tog vi bussen in till Södertälje och mötte upp resten av laget, tränarna och några få från herrlaget i lokalen som vi hyrt :) Vi åt lite middag, det delades ut priser och sen satt man mest och pratade. Jag hade bestämt mig för att inte gå ut så jag, Ina och Kim tog elva bussen hem....Sen somnade jag gott.

Men vid ett åkte jag till Douglas. Vi gick en promenad, kollade film, pluggade och kollade tv. En riktigt skön söndag!


Jag älskar dig <3

Fredag

Juste, jag glömde en viktig sak. Idag är det 9 veckor kvar tills vi är uppklädda från topp till tå, lite smått påverkade med känslan av frihet och helt överlyckliga att gymnasietiden är över! Det jag menar är såklart STUDENTEN!


3 april

Grattis kusin Annemie på 22års dagen!
Hoppas din dag blir toppen :)

Det är fredag idag och ännu en dag skiner solen. Efter skolan ska jag hem och sola på vår balkong en stund. Ikväll har jag möte med mina tränare om den kommande säsongen och så kommer vi nog prata en del om säsongen som varit också, som inte varit min bästa direkt. Men men.

Sen efter det ska jag på bio med Douglas och två kompisar :) Det ska bli kul!

Imorgon är det avslutningsfest för dam-och herrlaget. Vi har hyrt en lokal och så ska vi äta någon form av kallbuffé. Tror det kan bli roligt! Tema är det som gäller också, tjejer rött och killar grönt...spännande att se vad folk tar på sig!

Ha en bra helg!


Vänner & lagkamrater :)

2 april

Godmorgon!

Sitter på en marknadsföringslektion och klurar på en vg uppgift. Jag börjar känna av stressen även hos lärarna. Det är mycket som ska göras på en kort tid och mycket ska vara klart redan innan vi åker på studentresan...Nu önskar man nästan att allt var lite längre bort!

Men jag ska plugga idag efter skolan. Måste ta tag i en uppsats till spanskkultur kursen. Kursen är sen längesen avslutat men hon har inte satt betyg eftersom att vi har fram till studenten på oss med uppsatsen. Inte så bra kanske med tanke på att jag hade glömt bort den..men men. 
 
Nej, dags att slita vidare! ;)


Jag längtar bort, vill till Magaluf nu!

1 april

Hejhej!

Vi vann kvalmatchen mot Farsta  med 7-4 så nästa säsong kommer vi att spela i div 1 !!! :D Det var en ganska spännande match och på läktaren trängdes ca 400 personer, riktigt kul!

Efter matchen var vi kvar en stund och firade laget,tränarna och nära och kära :)


Igår var vi lediga från skolan och jag och Douglas skulle passa Harry. Tyvärr blev han sjuk på måndagen så jag och Douglas tog istället en rejäl sovmorgon, kollade 16 Blocks, gick en promenad, pluggade och kollade lite tv.

Idag är det första april, lurarnas dag ;) Jag har faktiskt knappt blivit lurad..lite smått nu ikväll då laget + tränarna + funktionärer åt middag tillsammans på Rhodos. För övrigt har jag haft en ganska dålig dag. Inte varit på speciellt bra humör efter att ha sovit max 4 timmar inatt. Men sov flera timmar efter skolan så lagom till middagen var jag pigg och glad!

Nu ska jag plugga lite natur innan jag lägger mig, natti natti!

RSS 2.0