30 Oktober

Hejhej!

Ännu en dag på jobbet har passerat...det går faktiskt riktigt fort! Det är skitkul att jobba i köket med kockarna :) Idag har jag bla gjort en soppa med grönsaker (som jag hackat) och bacon, början på en marängtårta, rensat & skurat arbetsbänken och skivat ner potatis och vitkål. Nu är det bara två eller tre dagar kvar, vilket inte känns jobbigt alls :) Kommer bli så skönt när pengarna kommer in på kontot om en dryg månad ;)
 
Ciao!

29 Oktober

Lördags kvällen blev nästan precis lyckad, det var väldigt nära! :) Jag, Sarah, Lisa, Emelie, Jenny och Erika började som sagt hemma hos mig. Vi "körde bussen" och sjöng till musiken. En liten stund innan vi ska gå vidare till grabbsen hos Vargen får vi för oss att ställa oss upp och dansa! Sarah, Lisa och Erika ställer sig upp i soffan och vi andra på en fotölj eller stol :P Och efter en stund hör man ett ordentligt knak och ser hur Sarah och Lisa sjunker ner en halvmeter hahahah! På pajade en bräda under soffan :O Blev lite orolig till en början (Sarahs och Lisas miner kommer jag aldrig glömma) men nu har pappa fixat soffan så nu kan man bara skratta åt det :D som Emelie redan gjorde i lördags ;)

Sen drog vi iaf vidare till Vargen där det var lite grabbar. Vi sjöng singstar och hade det allmänt trevligt! Senare kom Daniel och Per också. Jag vann över Sarah och Johan på Singstar fyra av fem gånger, vilket jag sen skröt om resten av kvällen hehe. Det hände fler roliga grejer under kvällen...som när E.J drog undan stolen för Jonas när han skulle sätta dig, det är också en min man sent kommer glömma! Eller när Vargen bär Emelie och så ramlar de på gruset haha...Vi skrev även en del roliga grejer inne på toaletten :) Johny skrev en rolig vits...

Det var en gång två sandkorn som rånade en bank och sedan flydde de till Sahara (öknen)
Ena sandkornet säger - Du, jag tror vi är omringade....haha!

Det blev inte så jätte sent för min del den kvällen. Tror jag och Daniel var hemma hos honom vid två eller nåt sånt!

Igår (söndag) följde jag med Madde ut till stallet. Vi skulle rida men eftersom att en av hästarna är lite hängig så blev det bara jag som red och Madde gick med den andra hästen. Vi red inte så långt men det var skönt :)

Idag har jag jobbat hos mamma. Hon ringde i fredags och sa att hon hade jobb hela veckan och jag nappade. Får se om jag kanske, eventuellt tar ledigt på fredag så jag får sova ut någon dag :P Men det är kul för jag behöver inte diska nu utan får vara i köket och hjälpa till. Idag har jag gjort förrätter till idag och imorn, och gott blev det :D
Träningen idag var kul också, vi gjorde en ny stafett som vi kallar Björnkramen ;) den var lite sexig tycker jag haha...jag och Lisa var ju klart bäst !

Nu är jag hemma och ska strax sova, uppstigning 07.00 imorn....ha det gött allesammans bilder från lördagen kommer!

27 Oktober

Hejhej!

Vaknade inte hemma imorse utan i mitt andra hem :P Tog det lungt eftersom jag vaknat tidigare än väntat och åt en sen frukost och gjorde mig i ordning. Matchen mot Gnesta gick stårlande! :) Vi vann med 10-2, jag gjorde två assister och blev matchens lirare (a). Jag spelade i kedjan med Lisa och Clara idag precis som det var förra säsongen och det gick galant!

Efter kollade jag och Sarah lite på Herrarnas match sen var jag tvungen och gå för jag kände mig en aning stressad. Snart kommer Sarah, Lisa, Emelie, Jenny och troligtvis Erika hit. Vi ska värma upp här sen går vi vidare till grabbara :) Ser fram emot en rolig kväll med vad jag tror Nykvarns gladaste 90 tjejer!
Ha en bra kväll allesammans!


     

26 Oktober Äntligen lov! :)

Hejsan allihopa!

Imorse när jag vaknade ville jag bara somna om inte gå upp på fleeera timmar. Det som fick mig att gå upp ändå var tanken på att höstlovet var nära, väldigt nära. Och dagen i skolan har ju inte varit så jobbig...nu sitter jag på min aktiekunskapslektion som vi Nykvarnare flyttat fram en timme så vi kan påbörja vårat lov lite tidigare ;)

Vi har även haft besök av Tobbe idag i skolan, vilket självklart ledde till en massa skratt hehe. Om en timme är jag hemma!...vet inte riktigt vad jag ska göra idag men lungt blir det iaf. Har match imorn mot Gnesta på hemmaplan, kom gärna och hejja på oss :D Jag ska iaf äta en trevlig middag med mamma och pappa sen får vi som sagt se.


Var förbi Daniel en stund efter skolan, lämnade lite böcker och så. Ikväll ska jag kolla Idol med Linn pch min mor :) Jag och Linn ska eventuellt även se en film också, Final Destination 3. Så snart ska jag möta henne så ska vi köpa lite gott att ha ikväll.

Juste idag när jag var inne på H&Ms hemsida hittade jag kjolen som Daniel ville att jag skulle köpa, så nu ska jag nog beställa den :) Den ser väldigt fin ut tycker jag.

Ha en trevlig kväll, det ska jag ha! :)image279

25 Oktober

Imorse när jag gick till tåget var det en tjock dimma i luften. Det var lite kusligt med samtidigt lite mysigt på ett sätt! Jag tog 7.52 tåget själv för att jag skulle ha spanska 08.30 Jag kommer dit, går till klassrummet och märker att ingen är där...jag letar upp läraren och får reda på att vi får jobba hemma eftersom vi har prov veckan efter lovet. Det var ingen rolig nyhet eftersom jag då har två och en halv timme att tillbringa själv i skolan tills nästa lektion börjar...Jag gick till bibblan för att jobba undan lite Aktiekunskap och tur som jag hade kom Rasmus efter en stund och höll mig sällskap :)

Sen rullade resten av dagen på rätt bra, även om torsdagar är vår längsta dag. När jag kom till Nykvarn gick jag och Linn och köpte tre filmer. För min del blev det Domino, Transporter 2 och Torque. Så nu har jag lite filmer att kolla på under lovet. Köpte även tre filmer häromdagen, Take lives, Gangsters Paradise och Vegas baby.

När jag varit hemma och ätit cyklade jag till Daniel. Vi har kollat på två filmer, Carlito´s Way (med Al Pacino) och Take lives (med Angelina Jolie). Båda filmerna var bra tycker jag!

image277       image278

Nej nu ska jag snart sova, sista skoldagen innan lovet imorn...det ska bli så skönt att få sova ut en heeel vecka :D


24 Oktober

Hejsan! :)

Idag gick jag upp en halv timme tidigare för att jag skulle plugga svenskan en sista gång. Så när jag var klar och det var en timme kvar tills jag skulle gå till tåget satt jag mig och läste lite. Men sen orkade jag inte så jag sov en halvtimme till hehe. Men som tur var gick svenska provet skitbra! Jag svarade på allt utom två frågor, synd bara att de var två 3p frågor. Men jag tror jag har rätt på resten så det ska nog ordna upp sig till ett VG iaf.

Vi hade simning på morgonen och det hatar jag. Visst kanske det är lite skönt att bara simma men att simma på tid är inte kul. Vi hade 20 min test idag, 20 längder = G 26 längder=VG och 30 längder = MVG. Jag simmade 20 längder sen gick jag upp för att jag tycker det är så tråkigt. Hade klarat VG för jag hade åtta min kvar att simma på...men jag har gjort MVG på de två andra simm grejerna så idag kände jag att jag kunde vara lite lat :P

Idag är jag på bra humör vilket känns bra! Både för att svenskaprovet gick så bra men även för en del andra saker. Vädret är ett plus också. Vi satt i solen i en halvtimme och väntade på bussen och jag njöt verkligen :) Så länge det inte blåser eller regnar får det gärna vara höst för mig, men löven på backen och de kala träden.

                                                       image276

Om en stund ska jag till Daniel och plugga. Han behöver hjälp med spanskan och eftersom jag är ett proffs (vet inte hur det stavas) så frågade han mig ;) Ne proffs är att ta i men har gått några fler år än honom iaf. Sen har jag träning också...och idag är det första gången på riktigt länge som jag inte är så sugen. Kan ha att göra med att jag är trött i kroppen från simningen, det tar mer än vad man tror!

Ha det gött gott folk! 

23 Oktober

Idag räddades min dag av Ulla, min företagsekonomilärare! Hon berättade att jag kommer få MVG i företagsekonomi A :D Jag blev väldigt glad och lite stolt över mig själv..vi har haft så sjukt mycket uppgifter i det ämnet, över 10st varje vecka och att jag gjort allt och får MVG är toppen! Jag sa ju i slutet av ettan att jag skulle göra bättre ifrån mig i tvåan, det har börjat bra faktiskt :)

Efter skolan följde jag med Daniel och Sebbe hem till Daniel. Dom kollade film och jag började plugga svenska och somnade tillslut. När jag vaknade hade Sebbe gått hem så jag och Daniel pluggade.

Vi har svenska prov imorn på skittråkiga grejer...så ointressant att jag inte ens vill plugga till det, men man måste ju.

Jag ser fram emot lovet som börjar på fredag. Hade hoppats på att få jobba hos mamma men det ser inte så ljust ut tyvärr.

Ne nu ska jag plugga det sista,. ha det gött!

21 Oktober

Hejhej! Ännu en vecka har gått och nu är det bara en skolvecka kvar sen är det lov :D I veckan hade jag två svåra prov som jag hoppas gick bra. I fredags var jag trött efter en hård skolvecka..sov två timmar efter skolan. Sen på kvällen lagade jag och Daniel vår specialitet Fajitas hemma hos Daniels mormor. Vi lagade middagen och sen åt vi tre tillsammans och kollade på Miljonären, Idol och Fredag hela vecka :) Riktigt trevligt!

Till efterrätt blev det kladdkaka och grädde som Daniels mormor gjort iordning =)

I lördags hade jag samling med laget 13.50. Vi åkte till Nyköping och spelade match mot Onyx 16.15. Vi vann med 2-1 och det var nästan bara spel mot ett mål..synd bara att vi inte fick in fler mål! Men det var en rolig match förutom att dom spelade rätt fult..jag fick spela på alla tre anfallspossitioner vilket var nåt nytt :)

Efter matchen stannade jag, E.J, Sarah, Johanna, Kim, Lars (tränare) och Buckan (lagledare) kvar och sov kvar på ett vandrarhem i Oxelösund. Vi åkte till Coop och handlade godis och frukost sen åt vi på restaurang och det var supergott! När vi ätit umgicks vi lite på vårt (tjejernas) rum med en "lek" som var rolig :) Sen gick tränarna in till sig och vi tjejer låg och pratade innan vi till sist somnade.

Idag gick vi upp 07.15...frukosten var 07.30. Vi skulle ha Distriktlagsuttagningsträning 08.30 - 12.00. Det gick helt okej för mig, det är alltid nervöst och jag blir aldrig riktigt nöjd när det gäller sånt här. Men men det var kul iaf! När vi duschat och var klara åkte vi hem igen, jag sov hela vägen hem hehe.

Tack alla för en trevlig helg!            

Nu ska jag sova, skööönt ska det bli!

16 Oktober

Hejhej!

I söndags hade vi ju tre SM matcher. Vi mötte lag som både har spelat i elitserien och div 1. (vi spelar i div 2). Vi vann ingen match men fan va bra vi spelade! :) Det var riktigt jämnt dom två sista matcherna...hade vi bara gjort mer mål hade vi lätt vunnit för dom var inte mycket bättre. Vi hade bara nio utespelare + målis ifrån vårat lag, och så hade vi lånat in tre 94 tjejer som spelade några byten. Det andra laget hade nästan dubbelt så många spelare.  Så söndagen var en rolig dag tillsammans med de "unga" tjejerna i laget hehe.

På kvällen var jag med Daniel, vi hyrde "Hot Fuzz"  :)

Igår då..ja skolan (som är så jävla tråkig nu för tiden!) och sen träning och var med Daniel och kollade på senaste Beckfilmen - I Guds namn. Det var riktigt bra.

Idag ska jag klippa mig hos Daniels mormor som har klippt mig se två senaste åren :) Vi ska även göra lite ljusa slingor. Ska dit vid halv sex så ska snart gå och hämta upp Daniel på vägen. Ha en bra dag!


Det suger att vi ska bråka om något jag inte ens gjort! =(

14 Oktober

Hej! I fredags var jag bara hemma och tog det lungt med mamma. Jag fixade lite med mitt album och gick och la mig rätt tidigt.

Igår hade vi hemma match mot Katrineholm och vann med 17-0 :D Det var en rolig match och jag fick in ett mål! Sen på kvällen var det Rock fest hos min kusin. Jag hade fått i uppdrag att ta med mig lite kompisar, det blev jag, Elin, Martina, Cajsa,Jenny,Daniel,Andreas,Sebbe,Johan,Calle,Niclas,Per och Winkler och senare kom även Erik Lundell. Det var synd att jag var tvungen att dra så tidigt som kl tolv, men jag hade kul under den tiden jag var där! Min kusin har ju ett band och dom spelade igår såklart, dom var skitgrymma :) Jag har aldrig hört dom spela förut eller min kusin sjunga sådär, riktigt kul!

Idag har vi Dam Junior Sm hemma i Björkesta. Vi har tre matcher, 12.00 , 15.30 och ca 18.00 hoppas det går bra för oss!

Tack alla som var med igår kväll! :)

11 Oktober

Hejhej!

Igår efter skolan var jag med Daniel innan träningen, jag sov även där sen.

Idag skulle jag och Malin åka in till Södertälje och shoppa och så skulle jag fika med Cajsa, men så blev det inte...tänker inte skriva eller älta anledningen varför här men det var ju inte kul. Så någon shopping blev det inte men det blev film med två vänner :)

Det blir istället Södertälje med Malin imorn och då ska vi spendera pengar ;) Jag har en rolig helg att se fram emot! Imorn blir det ju shopping och sen en lugn kväll. På lördag är det seriematch hemma mot Katrineholm :) Sen på kvällen ska jag på rockfest, men för min del blir det väldigt lungt och inte så sent för på söndagen har vi DamJunior SM :D:D det ska bli riktigt kul :)

Ska sova nu, godnatt!

9 Oktober

Tjenare!

Igår gjorde jag inte så mycket. Pluggade och tränade ungefär hehe..Träningen var rolig och det gick rätt bra för mig :) Vi hade styrka innan vi körde i hallen och det är verkligen kul! Man känner verkligen hur kroppen jobbar, fast sen är jag trött i två dagar :P Men det är det värt! När vi tränat klart på planen körde vi en konditionsövning som inte var lika kul hehe..men det är ju också viktigt.

Idag på företagsekomomin fick vi en mvg uppgift som vi skulle lösa i Exel. Den var svår men tillslut löste vi den med lite hjälp av varandra, man kan ju inte komma ihåg allt själv ;) Efter skolan har jag varit med Daniel ett tag. Jag har pluggat lite och så kollade vi på en film :)

Nu är jag hemma och ska snart plugga mer engelska, prov imorn!

Ha det bra!

7 Oktober

Hejhej!

Igår kväll kollade jag på Kvarnens match mot Mariefred med Maja och sen Ragge, Niclas och Richard. Sen kollade jag film med Andreas och Malin hos mig :)

Idag vaknade jag av gräsklippare, sågning och massa andra ljud som uppstår när man har städdag på gatan :P Jag kunde inte somna om så jag gjorde mig iordning sen gick jag ut och "passade" Max (grannpojken) en stund tills vi skulle åka till samlingen. Vi hade match borta mot Flen och vann med 8-4 :)

Efter matchen kollade jag på Nykvarns juniorer och nu är jag hemma..ska nog plugga lite engelska snart =/

Ciao

6 Oktober

Idag sov jag så länge jag kunde..det blev till ynka 11.00 :P Jag har blivit så dålig på att sova länge! Jag vet vilka mornar jag sov som längst, det var med Daniel :) När man är uppe sent och kollar på film och myser, då blir det att man sover ut länge sen...saknar det så mycket!

Men jag får se det från det possitiva hållet, dagarna blir längre om man vaknar tidigt. Idag har jag bäddat upp min bäddsoffa (vilket jag aldrig gör annars), jag har gjort lite styrketräning (armhävningar,situps och hantlar) innan jag duschade, jag har gjort mig i ordning, ätit frukost och suttit här en evighet. Det är mycket för att bara varit vaken i tre och en halv timme.

Klockan fyra ska jag kolla när Nykvarns Herrar har match :) Sen ikväll kanske jag ska kolla när Kvarnen spelar mot Mariefred (Pierre & Tobbe).

Ha en bra dag allesammans!

5 Oktober

Hej!

Idag var det en lång och seg dag i skolan...tråkiga lektioner utan variation! Dessutom hade Calle en mask i sin sallad när vi åt lunch i matsalen :O så jävla äckligt, en sån där jordmask! På tågresan hem diskuterade jag Micke och Michel djur :P Jag berättade konstiga grejer som jag brukar tänka på när det gäller djur och så pratade vi på om det hehe..lite knas men väldigt roligt :)

Efter skolan åt jag på Grillen med Daniel och Andreas :) Sen gick jag hem och sov nån timme. Vid åtta mötte jag Elin, vi hyrde film sen gick vi förbi hos Daniel och sen cyklade vi hem till henne. Vi kollade Idol och efter en stund kom Michel och så såg vi en film också. Tre systrar och en mamma tror jag den hette, bra var den iaf!

Nu ska jag sova för jag är helt slut. Skolan tar död på mig!

Ciao

4 Oktober , Kanelbullens dag!

Hej!

Tågen gick som vanligt idag..det hade inte varit någon explosion utan några puckon hade eldat skyltar och grejer så det hade kommit ut en massa rök ur tunneln :S. Så vi åkte in med 11.23 tåget och tog taxi från stationen till skolan. Men innan jag gick till tåget gick jag in på Ica och köpte kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag idag! Så bjöd jag mina kära kamrater på bullar på tåget :)

Slutade skolan 14.45 efter två lektioner och gick då hem och pluggade. Sen har jag varit hos Daniel en stund och sen pluggat ännu mer.

                                               image275 Mums!

3 Oktober

Hej!

Igår fyllde jag 17år wiiho :D bara ett helt år kvar till 18 hehe..
Min födelsedag var helt toppen. Klassen sjöng för mig i skolan (pinsamt men snällt!) och så fick jag en massa grattis sms hela dagen, tack så mycket! Efter skolan städade och fixade jag lite och strax efter sex kom släkten + Linn, Daniel, Daniels mamma och lillasyster och Andreas :) Jag fick pengar och en massa fina presenter och två blombuketter med rosor :) Släkten stannade ungefär till nio och sen gick jag till Daniel en stund.

Min kära lilla kusin Harry! :) Ca en månad är han bara.

 

Idag hade vi Coopertest på idrotten och jag är nöjd med min tid. Jag och Alexandra var grymma, vi kom först av tjejerna :) Sen hade vi bara en lektion till och på engelskan fick vi jobba hemma. Vi slutade alltså ett så jag Linn och Alexandra gick till Strängäns centrum och shoppade lite på Vero Moda. Jag köpte en jättesöt brun klänning och en "stor" grå t-shirt med svart tryck på framsidan :)
Sen tog vi 14.18 tåget hem och så sov jag två timmar, riktigt skönt! Sen var det träningsdags och den gick helt okej..känner mig seg i benen hela tiden, lika mycket i början av träningarna som i slutet..men får hoppas att det släpper snart :)

Så har man ju sovmorgon till 12.20 imorgon om det äns går att komma till skolan. Det har ju varit en explosion i tunnels vid Strängnäs station. Men vi ska ringa och kolla imorn om det går tåg, hoppas inte hehe!

Ha det bra allesammans! Puss och kram.

1 Oktober

Grattis Malin Björklund på 17 års dagen! :)

Idag var jag ensam av Nykvarnarna om att åka in till matten (en inlagd lektion) på morgonen. Det var inte så kul =/ Men men sen rullade dagen på rätt bra. Jag började må illa när jag ätit lunch vilket inte var så kul..Efter skolan gick jag och Linn på stan i Strängnäs. Jag köpte stora svarta papper och en fotoalbum, och ett svart skärp från Lindex för 5 kr :) Min farbror har skrivit ut en massa kort åt mig på fotopapper som jag nu håller på och sätter in i ramar med svart bakgrund. Jag sätter även in kort i mitt nya fotoalbum från Zakynthos resan förra sommaren, Kreta med Daniel och hans släkt i somras och Zakynthos denna sommar. Jag tror och hoppas att resultatet blir superbra!

Så när jag sen kom hem idag började jag fixa och dona med korten. Sen var jag förbi hos Daniel en stund :) och sen var det träning. Snart ska jag gå och lägga mig och vänta på morgondagen ;) Jag fyller nämligen 17år imorgon! Bara ett helt år kvar till 18 yes! :P

Men ha det så bra allesammans!

Det är kanske inte så lätt för vissa att på fyllan prata om något så allvarligt och sedan stå för vad man säger dagen efter :(

RSS 2.0