Party med rocktema :)

Har bara tagit det lungt idag. Läst lite i min engelskabok som ska vara klar nästa vecka, kollat lite tv och gjort mig iordning. Ikväll blir det party hos Gustav i Södertälje. Och inte nog med det, det är rocktema! :) Jag ska ha min gråa t-shirt med Jimmy Henriks på och legins. Han var ju en rockkille så det får duga ;)  Jag Malin och Herren ska ta åtta bussen in..A-lags killarna är redan där. Kul, kul!

  

image946

29 mars

Hejhej!

Nu har jag precis varit ute och sprungit en runda. Det känns lika jobbigt att komma iväg varje gång men när man väl är ute och springer är det ju skönt, speciellt efteråt också. Nu ska jag ta mig en skön dusch, men innan det lite styrketräning! :D Ska köra mage,armar,ben,rumpa och rygg hela skiten alltså ;) hehe. Om 73 dagar gäller det ju att man har en ordentligt trimmad kropp, får inte bli lat! Ååh vad jag längtar!


Ändrade planer & Let´s dance final!

Jag gick till Johan men det blev ingen städning tyvärr =/ får ta det en annan dag! Men jag gav honom iaf en vas och en blomma som kan lysa upp lägenheten lite hehe..det hade ju iofs varit tjusigare om lägenheten hade blivit städad som det var tänkt. Men nej, istället följde jag med honom till Ica för att handla mat..mat som man tillagar inte värmer ;) Samtidigt var det lite stressigt eftersom Alexandra skulle låna mig topp så vi skulle mötas och det gick inte så smidigt..men men allt löste sig tillsut!

Sen gick jag hem till Daniel och kollade Let´s dance finalen, mat Tina vann! För mig spelade det ingen roll så jag är glad för hennes skull. Sen kollade vi lite på tv också innan jag begav mig hemåt. Det är skönt att vi kan umgås Daniel, det tycker jag verkligen...
  

Nu ska jag snart sova. Imorn ska jag ut och springa, sen plugga lite och senare på kvällen får vi se...vill göra något kul!

image943 Jag kan helt enkelt inte låta bli :) <3

Fredag

Det gick bra å jobba, lite mycket på slutet bara :P Nu har jag duschat och gjort min iordning och snart ska jag gå till Johan. Vi ska städa hans lägenhet och sen hoppas jag på lite krök...men det ser inte ljust ut hehe. Nej måste kila, ha en underbar kväll! <3

28 mars

Hejsan!

Igår efter bion tog jag det bara lungt hemma..kollade lite tv med mamma. Sen vid nio gick jag till Johan och kollade film med honom och Niklas :) Jag tog med mig "The eye" med Jessica Alba. Den var jättebra. Jessica Alba är blind sedan fem års ålder men opereras och får en annan tjejs ögon. Hon får då synen tillbaks men ser då inte bara det vi vanliga människor ser..utan mer. Mer vill jag inte tala om men jag rekomenderar filmen!

   

Idag ska jag jobba hos mamma. Tjäna lite pengar! Jag och tjejerna som ska till Turkiet har bestämt att vi ska dra en ordentlig shoppingdag innan vi åker så nu gäller det att försöka spara lite :)

Ett citiat ur Horton filmen av självaste Horton - "En person är en person, oavsett format"


 

Horton, elefanthjälten :)

Åkte till Södertälje med Sarah och Emmelie och det blev att vi såg Horton :) Den var rolig och bra med inte i klass med Ice Age filmerna (samma regissörer). Vi åt även sallad på Nancy´s och gick lite i affärer. Jag köpte ett par svarta tygskor från Åhlens.

Nu är jag hemma..har inga bestämda planer för kvällen men väntar på ett samtal. Nej nu ska jag göra fruktsallad med mamma :)

Ha en bra kväll allesammans!

image837 75 dagar kvar till Turkiet!

27 mars

Hej!

Ställde klockan på tio idag för om en stund ska jag ut och springa. Sen kl 13.00 ska jag Sarah och Emmelie ta bussen in till Södertälje, gå lite på stan, äta på Nancys och kolla bio :) Emmelie valde Alvin och gänget en tecknad film, men den kan ju vara bra för det!? Fast jag skulle vilja se Horton som också är en tecknad film, får se vad tjejerna tycker om det :P

Här kommer blider från mitt lags avslutningsfest tillsammans med herrarna.

 





Onsdag

Hejhej!

Jag gick till mormor och morfar vid elva. När jag kom dit skulle Harry precis få mat och gissa vem som fick äran att mata honom, jaag :D:D Han är helt underbar. Sen lät vi honom visa att han kan ta sig fram på golvet, nästan krypa faktiskt :) Lilla Harry blev sju månader igår, men han är större än vissa bebisar på ett år hehe. Sen gick jag, mormor och min moster en promenad med Harry så han kunde somna i vagnen. Jag hade jättetrevligt idag, goda vofflor med grädde och jordgubbar åt vi också :)

Här kommer bilder på världens sötaste!

    

Senare gick jag till Alexandra för att plugga och prata massa "skit". Det blev dock inte så mycket plugg men mycket prat iaf :) Tack gumman för en trevlig eftermiddag!

Ikväll har jag kollat film med min kusin Filip och hans kompis David :) Vi såg "Ghost Rider" med Nicolas Cage. Den var sådär tycker jag, lite för overklig för min smak.

  

26 mars

Hej!

Vi tappade intresset för filmen rätt fort igår...istället blev det att vi pratade och kollade upp en massa om resan :) Vi kollade upp lite uteställen och restauranger och lite så. Pappa kom och hämtade mig och Sarah vid elva, jag satt här en stund och gick och la mig vid tolv.

Idag ska jag träffa mormor,morfar, min moster och Harry! :D:D Ska dit snart när jag är klar. Kameran ligger i väskan ;)

 Jag och Emmelie på avslutningsfesten med innebandylaget <3


Fler bilder kommer läggas upp, troligen idag!


Kusin vitamin :)

Halv nio ska jag möta Sarah så ska vi gå till Emmelie och kolla på någon film som börjar nio. Tydligen med Sandra Bullock :)

Mormor och morfar ringde mig ikväll också. Imorgon kommer Jeanette och Harry ut till dom så jag ska dit på förmiddagen =) Då får jag inte glömma kameran, vill ha massor med bilder på gullungen! <3

Ricki mormor och morfars lilla hund är på bättringsvägen. Han har en allvarlig leversjukdom och en blodsjukdom =/ Men det går bra med medicinen som tur är och dom ser skillnad på honom, så det är ju jättebra! =)


När jag tänker på dom här tre sakerna blir  jag genast på mycket bättre humör, skönt för det är så tråkigt att vara deppig :P


    

Jag satt och tänkte lite här för mig själv och så tänkte jag på i sommar, Alanya med de här partypinglorna ;) Om 77 dygn är vi på Arlanda och ska snart stiga på planet..77 dygn det är helt sjukt!

 Vi kommer ha så sjukt kul ihop tjejer, ser fram emot det väldigt mycket! :)


Top Model

Kollade på Top Model alldeles nyss, nu är det bara fyra tjejer kvar. Jag vet redan vem som vinner och det är hon jag tycker är bäst också, så det är ju bra :P Nu håller mamma på och lagar vofflor, det ska bli gott! Vofflor med glass. Ikväll ska jag kanske kolla film med Sarah och Emmelie, trevligt trevligt :)

                                                                        
Hittade den här bilden, rätt cool tatuering tycker jag. Kommer ihåg att Micke Larsson pratade om att göra en sån förut.

25 mars

Jag gick och la mig vid elva igår men somnade inte förens strax efter ett...först grät jag slog i sängen, sen pratade jag i telefonen i evigheter. Just nu känns det så hopplöst, speciellt efter igår =/ Fick veta något om en vän som gjorde min väldigt ledsen, jag kanske inte ens har rätten till att bli det men det vart jag iaf...nej nu ska jag duscha.

Blev glad imorse när min mobil vibrerade till, sms från mamma - jag älskar dig, ring mormor och hör om Harry kommer idag, puss mamma.

Jag ska nog ringa lite senare, ha en bra dag!

image893 Jag saknar att träffa tjejerna på träningarna <3

Jag får panik av ensamheten

Varför ska allt vara så krångligt för? =/ Fan idag har varit en upp och ner dag...det var skönt att få prata med Alexandra iaf! Jag känner på mig att jag kommer börja gråta när jag stänger in mig på mitt rum sen...det har varit påväg hela dagen. Jag är besviken på vissa personer och även på mig själv...jag vet inte vad jag ska göra mer. Hade panik av att bara sitta hemma idag tills jag och Alexandra gick promenaden. När jag är själv börjar jag tänka en massa...jag tänker på Daniel, om jag verkligen tagit rätt beslut men jag tänker även på en del andra saker. Åh jag saknar tryggheten, jag saknar att ha någons famn att krypa upp i, ett bröst att somna på, någon att kolla film och mysa med, någon att brottas med...fan det är så jävla jobbigt :(

image892

Måndag

Förut gick jag en promenad med Alexandra. Det var verkligen skönt att få prata med dig gumman, har så mycket som snurrar i huvudet just nu. Tack så mycket!

Efter promenaden gick jag till Johan och kollade tv ett tag :) Just nu kollar jag Parlamentet med Björn Gustavsson! :D

image891

Solstorm

Jag har nyss kollat på en film med mamma. En svensk film med Mikael Persbrandt och Izabella Scorupco, Solstorm hette den. Den handlade om en sekt och ett mord, inte alls så bra.

 

Nu ska jag gå en promenad...

24 mars

Det var riktigt skönt att sova ut till halv tolv idag! Drog upp rullgardinen och ser att det snöar för fullt...mindre skönt. Men men det är måndag och jag är ledig, vill göra något kul men vet inte vad.

Min kusin Niklas berättade en sak igår. Han är busschaufför och i lördags kväll började han kl nio och slutade typ halv sju på morgonen. Han körde nattbussarna bla 01.00 bussen från Nykvarn till Södertälje och 01.30 Södertälje till Nykvarn. På bussen från Nykvarn till Södertälje går det på ett par och sätter sig längst bak i bussen. Niklas ser att de börjar hångla och jag tror att det var på motorvägen eller när han körde på gamla vägen som han släckte ner bussen lite (som han alltid gör en tiden). Plötsligt ser han i spegeln hur tjejen gränslar killen och börjar guppa upp och ner...han log lite sen när det var dags tände han upp bussen och de slutade direkt och började hångla igen hehe..Så jag säger bara det, busschaufförerna har mer koll än vad man kanske tror! ;)

Perssons pack

Kom hem från Jeanette och Tommy för en stund sen..hade det jätte trevligt där :) Först åt vi god mat och fikade. Sen kollade vi på ett program om Ö-vik om hockeyspelare därifrån alltså Modo spelare. Efter det skulle pappa och hans syskon dela upp korten efter farmor och farfar och då satt jag och Elene med. Sen satt vi mest och surrade, Leffe pratade på mest som vanligt vilket resulterar till massor av skratt :D

Snart ska jag sova, ingen skola imorn! Godnatt gott folk.

image888

23 mars

Hejhej!

Tog 19.19 till Mariefred igår kväll. Möttes av Rasmus och Madde så gick vi hem till Hooba :) Där var även Andreas, Ragges Madde och två andra tjejer. Lite senare gick vi hem till Martin tror jag han heter och där var det mycket, inte så många jag kände men det var kul. Pierre, Tobbe, Adolphen var där iaf. Jag och Madde höll ihop hela kvällen och tur var väl det haha...Nej en trevlig kväll var det iaf!

Idag när jag skulle åka hem med tåget var det verkligen proppfullt, ingen som gick på i Läggesta kan ha fått någon sittplats. Och så stog det stilla i typ tio min innan det åkte iväg också...drygt när man bara vill komma hem. Idag ska vi till min faster och hennes man och äta påskmiddag. Alla pappas syskon + familjer kommer dit, trevligt! :)

Jag,Lena,Kicki och Ladan på lagfesten! :)

image887

22 mars

Hej!

Var hos Johan igår med honom, Andreas och Calle. Vi tog det lungt sen drog vi hem till mig. Vi lyssnade musik, kollade lite tv och ja...Andreas och Johan sov kvar och innan vi somnade kom en full Daniel förbi. Han kom från krogen och såg ut att ha haft en rolig kväll.

Idag skulle jag och mormor ha åkt in till stan men det blev ändrade planer. De ringde från djursjukhuset och sa att mormor kunde komma och hämta Ricki, att han hade blivit bättre. Så vi åkte iväg vid elva och kom hem för en liten stund sen. Vi fick sitta och vänta på sjursjukhuset i över en timme, sen skulle vi till Eskilstuna till Apoteket för att köpa Rickis medicin, och jag handlade även påskgodis till mamma och pappa :) Vi var på två olika Apotek och sen åt vi på Mc Donalds, mums! Jag hade jättetrevligt med mormor idag, vi pratade och skrattade väldigt mycket, det blev ju lite fel några gånger hehe ;)

Ikväll ska jag in till Mariefred, hoppas det blir kul...är fortfarande trött sen igår, det blev ju så sent.



Glad påsk på er alla!

fredag

Jag kom nyss hem från Daniel. Jag var där och grattade honom och gav honom hans presenter :) Han fick 200kr som skulle vara till att fylla i hans tatuering på foten, ett öl och ett shot glas som lyser i neon och shot tärningar. Han blev som tur var väldigt glad, nu kan han glänsa lite ikväll med sitt coola ölglas ;) Jag hoppas verkligen att din dag/kväll blir bra utan något som helst problem!

Om nåra timmar åker mina föräldrar iväg på kryssning så jag ska tillbringa kvällen med några kompisar. Imorn ska jag till stan med mormor och äta lunch och uträtta några ärenden :)

Här är lite bilder från förra helgen.
   
    


Mina nya jeans från Vero Moda.
 

21 mars Grattis Daniel 18 år!

Grattis Daniel på 18års dagen! :) Hoppas du får en bra dag och en riktigt rolig kväll!

                          image870
 
  

Igår gick jag över till Johan en stund. Där var också Andreas, Calle, Erik och Robyn. Jag blev inte kvar särskilt länge utan var hemma vid ett.

Påsklov! :D

Naturkunskapsprovet gick väldigt bra kändes det som iaf, så det var skönt :) Sen hade vi bara företagsekonomi och då gjorde vi ingenting. Efter skolan åkte jag och Linn in till Södertälje och shoppade. Vi träffade även Evelina och Carro så vi åt och gick lite med dom också =) Jag kom hem med två par jeans+två t-shirts som man fick på köpet, en till t-shirt, en skorta, ett par skor, en bikiniöverdel och present till Daniel.

Nu är jag hemma och "pysslar" lite, ikväll blir det bara lungt.

Hoppas alla får ett bra lov och vilar och roar sig ordentligt! :)

20 mars

Hejhej!

Jag var ute och sprang igår. Det var rätt halt men jag sprang en längre runda än förra gången. Sen hela dagen och kvällen pluggade jag Naturkunskap och det känns som att jag kan nästan precis allt :)

Idag är alltså provet och efter det har vi bara en lektion till sen slutar vi 12.15 och lovet börjar! Jag och Linn ska åka in till stan och shoppa lite. Jag ska bla köpa en present till Daniel som fyller 18 imorgon!!!, helt sjuk....

Den 20e varje månad har länge varit ett speciellt datum. Det kommer det fortsätta vara ett tag framöver tror jag, idag hade det varit tre år & fyra månader.

image868

Kämpa Ricki kämpa!

image867 <3

Onsdag

Jag kommer till idrotten idag som är första lektionen och vi skulle ha simning. Så berättar läraren att dom som varit med på alla simlektioner innan inte behöver vara med idag, kuuuuuuul jag hade kunnat sova en timme längre!! Damp fick jag igen :P Men får se det från den ljusa sidan, jag fick tid att plugga på Naturkunskapen med Jenny och Emma istället :)

Är hemma nu och strax se Top Model, måste erkänna att jag fastnat för det. Sen måste jag plugga,massor! Springningen tar jag nog rätt sent, det är så skönt att krypa ner i sängen nyduschad :)

Alexandra, jag säger bara hedick & shitkid så vet jag att du får dig ett gott skratt där hemma! :D

image865 Varsågod Alexandra ;)

19 mars

Kom inte ut och sprang imorse heller, skärpning Celina! :( Men nu har jag lovat mig själv att ut och springa det ska jag innan jag går och lägger mig ikväll. Mer och mer snö verkar det komma iaf, inte så kul tycker jag..Har en kort dag idag precis som varje onsdag, 14.19 tåget hem.


image863

Om två dygn smäller det och vi bara tjaffsar...Vi tycker olika men behöver väl inte vara osams för det?


Tisdag

Hade bara två lektioner idag för på engelskan fick vi gå och kolla på en företagsmässa nere vid cafét. Så även denna dag har varit slapp. Nyss gick Linn och Alexandra hem. Vi har pluggat lite Naturkunskap men bara ytterst lite :P Det blev mest prat och så kollade vi på Top Model 6.

Haha Alexandra kan verkligen vara så roligt trög ibland. Vi satt som sagt och pluggade Naturkunskap och så frågade Linn något om en näringskedja. Så sa hon ekollon - kanin och sen då? Då sa jag räv och förklarade vem som åt vem..Då lyckas Alexandra, - vadå äter kaninen räven? hahaha...kanske inte låter speciellt kul men det var det. Alltid lika kul när en person säger något trögt, och så ser man sekunden efter på ansiktsuttrycket att den fattar hur trög den va :)

   

18 mars

Godmorgon!

Inatt sov jag som en prinsessa :) Kollade lite på Batman Begins innan. Jag sitter här och kollar ut genom fönstret och förstår ingenting, varför snöar det? Varför kommer snön nu, den är ju bara äcklig och vi vill ju ha sommar...Dessutom bytte pappa till sommardäck i söndags, så honom och mamma som får ta bussen till jobbet tycker jag verkligen synd om! En sak vi får hålla tummarna för är att tågen inte börjar krångla nu. Speciellt när vi ska hem, förseningar och inställda tåg..Nej nu ska jag duscha, idag efter skolan ska Linn och Alexandra följa med hit och plugga :)

1. 2.
1. Min mormor och morfars hundar!
2. Mormor och morfars hundar + min mosters hund.

Måndag

Vilken mardröms dag det har varit idag..Första lektionen, Naturkunskap gick smärtfritt. Sen hade vi en lång rast och då kommer min klassföreståndare Ulla och vill prata med mig och Linn. Hon ville prata om att vi hoppat av Hälsopedagogiken och att vi vill välja bort Svenska C. Hon gnällde och var så himla orolig över att vi ska få ett extra ämne i trean, herregud. Och sen när det gäller Svenska C som till mesta del är muntligt..hon är för trög för att fatta varför jag inte vill gå den kursen! Jag hatar att redovisa och att prata inför folk..varför ska jag få ig i en kurs när jag kan välja en annan!? Så säger Ulla, strunta i betyget och gör det bara...när hon sa det gick jag därifrån...Sen hade vi engelska och efter det Företagsekonomi men det sket jag i. Orkade inte prata mer med Ulla idag, men ska gå dit imorn!

Sista lektionen var Svenska och där fortsatte det...Det första Per säger är, Celina och Linn jag skulle vilja prata med er. Alltså jag blir så arg! Celina och Linn, ni, er vi är inga jävla siamesiska tvillingar! Varför ska lärarna prata med oss samtidigt hela tiden, jag har egna åsikter även om jag och Linn tycker lika om många saker. Vi sitter inte ihop och går inte sönder om vi splittras, fan..Jag vill prata med lärarna själv och tala för mig själv, men dom fattar ju ingenting =/ Per pratade iaf med oss om svenska talet som vi inte gjort...jag stod bara där och lyssnade för de pratade så bra med varandra..

När jag kom hem kollade jag på Top Model 6 sen sov jag i en och en halv timme, skönt :) Nu är Elene här och vi kollar fjärde slutspelsmatchen Modo-Timrå. Modo måste vinna annars åker de ut, just nu leder de med 2-1!


17 mars

Hej.

Det blev ingen springning imorse...jag hade en sån där dålig natt igen. Jag grät och kunde inte sluta =/ Min vardag har förändrats totalt och ibland känner jag mig så himla ensam. Du finns inte längre där och ger mig trygghet , du kunde inte trösta mig igår...för det var du som fick mig att gråta. Jag är inte van vid det här, att "kapa av" med någon som i flera år betytt så mycket för mig..Jag försöker hålla huvudet uppe för jag vet ju vad jag vill, men det är inte lätt....inte alls. Och många försöker stötta mig och hjälpa...med de tycker att jag är för snäll och mesig. Men jag vet inte hur jag ska hantera den här situationen, jag har ingen aning! Jag har inte varit precis här förut, sagt nej till den personen som har varit mitt allt, min älskling. Vi har en historia tillsammans på över tre år, vi har gjort mycket tillsammans...Det är inte så jävla lätt =/

 Zakynthos 07.



Snart är det påsklov..Då vill jag verkligen träffa familjen Eriksson! :)

image855 image856

Plugg & promenad

Gick en kvällspromenad med Linn förut :) Vi pratade en hel del, eller jag babblade på och hon fick mest lyssna, förlåt men du är så bra att prata med gumman...Vi avslutade med att gå till ICA och köpte lite gott sen skildes vi åt. När jag sen kom hem satt jag mig med Naturkunskapen. Vi har prov på torsdag så nu har jag skrivit ihop 40 frågor om allt vi har prov på, duktigt Celina, tack så mycket!  haha... :D

Imorn ska jag ut och springa igen, så ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt uppstigning 06.00 ;)

image853 Jag och Linn, skolavslutningen 07 :)
Tack för att du orkar lyssna! <3

Minna blir kvar i Nykvarn :D

Gick in på vår hemsida igår kväll och kunde med glädje läsa att Minna stannar hos oss :) Jag fick ett stort leende på läpparna och berättade direkt för mamma och pappa, riktigt kul! Nu får vi chansen att lära oss av henne ytterligare en säsong!

image852

16 mars

Somnade hyffsat tidigt igår vilket var skönt. Vid tio imorse kommer mamma in och väcker mig pigg som en lärka, ska du med på promenad? Då kände jag bara nej nej jag vill sega. Hon gick för en timme sen och nu ångrar jag mig, kolla ut vilket fint väder det är! :(

Men men jag ska nog försöka få med något ut på promenad ikväll istället...det blir ju inte i solen men det struntar jag i. Nu ska jag se klart en film "Nyckeln till frihet" sen ska jag duscha, plugga lite och slappa, nice!

image851 Hos Filip efter festen i P-hagen för typ två år sen :P

Lördag

Hejhej!

Modo förlorade igen och nu står det 3-0 till Timrå i matchen, inge bra alls. Så det ser mörkt ut för Modo när det gäller sm-guld. Sen kollade vi såklart på Melodifestivalen och vann det gjorde ju Charlotte Perelli med låten Hero. Jag tycker den var rätt bra. Nyss åkte Elene hem men dom andra är kvar :) Jag börjar dock bli trött men ska hålla mig uppe en stund till.

Hoppas alla har en trevlig kväll, det har jag iaf!

15 mars

Hejsan!

Igår kväll bar det av till Mariefred och möttes upp av Andreas och en till kille. Vi drog hem till Hooba och drack. Där det var lite mer folk. Senare kom Ragge,Madde och Madde och ännu senare Tobbe, hans tjej och en till. Trevligt folk var det! Några drog ut på krogen sen och vi andra blev kvar hos Hooba, sen drog vi strax efter tolv.

Ikväll blir det en trevlig, lugn hemma kväll med föräldrarna och delar av släkten :) Elene kommer snart och ska se Modo-Timrå med mig och pappa och en timme senare kommer mormor, morfar,Leffe,Carita och kanske Filip. Dom ska äta här och så ska vi se Melodifestivalen, mycket trevligt :D

    
Mormor&morfar, Leffe&Carita, Jag&Filip och Elene.

Jag förstår inte hur du tänker, helt obegripligt för mig. Det måste ju vara så att du inte tänker, bara handlar på impuls, gör först och tänker sen. Jag ser verkligen inte det du ser....

Fredag

Skoldagen gick bra. Första lektionen hade jag Hälsopedagogik och då pratade jag med läraren och berättade att jag skulle hoppa av den kursen. Jag var lite nervös men det gick alldeles utmärkt. Den var inte alls som jag trodde, skittråkig rent ut sagt :P Så jag ska välja till ett ämne till trean istället :)

Kom hem för en liten stund sen och började plocka lite här hemma. Dukade även iordning till middagen sen, mammsen ska ju inte behöva göra allt själv! Jag får sånna ryck ibland och efteråt känns det alltid lika bra. När pappa vaknat sen ska jag dammsuga undervåningen och städa lite på mitt rum också :)

 Jag älskar er <3

14 mars

Matchen igår var kass från Modos sida, jag menar kolla bara på vad målvakten höll på med..slängde sig ut till sarjen och missar pucken, ramlar omkull när han är bakom målet och sist men inte minst täcker stolpen och räddar först Timrås försök till mål, sen ramlar han omkull igen för att Timrå spelaren pressar på lite...mål.

Men annars var det bara trevligt igår, kul att umgås med kusinen lite :)

Idag är det fredag! Yihoo återigen helg...slutar dessutom 12.15 för två lektioner är inställda. Så det blir 13.19 tåget hem, nice.

Hoppas alla får en bra helg!    Bara en vecka kvar nu! :)

image842  image843

Gamla bilder..hade varit i P-hagen på fest med Emelie,Lisa, Sarah mfl.

Modo - Timrå

Idag spelar Modo - Timrå sin andra slutspelsmatch. Den ska jag kolla på tillsammans med min pappa och kusin Elene här hemma, trevligt trevligt! :) Förra matchen vann Timrå med 3-2 efter fusk och att "domaren gav bort vinsten" enligt min pappa hehe. Som ni alla förstår hejar vi alltså på Modo, har en himla massa släkt där uppe i Ö-vik.

   Jag och kusinen <3

image840  image841 
Nr 15 Andreas Salomonsson.

Torsdag

Var bara på två lektioner idag sen började jag må dåligt så jag tog 12.19 tåget hem. Håller på och fixar en massa med datorn och så sov jag en timme också :) Nu kollar jag på Top Model 6, dom ska precis gå i väldigt,väldigt höga klackskor inför juryn som ska avgöra vem som ska åka hem...shit vad ont det ser ut att göra när de vrickar fötterna =/ usch och fy!


13 mars Sagt och gjort!

Ja..jag ställde klockan på sex istället för halv sju och begav mig ut och sprang en runda :) Det var som jag trodde uppiggande...lungt var det ute också, de ända personerna jag såg var hundägare :P. Nej nu ska jag göra frukost för hungrig det var jag redan när jag vaknade hehe.

  <3

Onsdag

Sådärja nu har halva skolveckan gått, mycket skönt! Veckorna bara rinner iväg och snart är det påsklov :) Har inget speciellt i skolan varken imorn eller på fredag, lite ovanligt måste jag säga.

Träningen idag var rolig..mycket två mål blev det precis som dom senaste träningarna. Men det är ju det jag tycker är roligast så mig gör det inget. Vi fick vårat försäsongsträningsschema idag också, fy vad starka vi kommer att bli, och vilken kondition! :D

Vecka 17-26 har vi fyra träningar i veckan, två kondition och styrkepass, ett brottningspass och ett Step up pass. Fast tränaren sa att några pass kan bli borttagna....jag tycker det låter rätt mycket nu, med tanke på att vi går i skolan och jobbar, men men vi kommer bli jävligt bra av det!

Nu är det bestämt :D

I natt när jag inte kunde sova bestämde jag mig för en sak. Jag ska börja springa en liten runda på morgonen innan skolan några gånger i veckan. Nu när vi har uppehåll med innebandyn också passar det perfekt. Först tänkte jag springa efter skolan, men tror att det är större chans att jag kommer iväg på morgonen. Det kan nog vara rätt uppiggande med en dusch efter också, ja så får det bli! =) Det ända som kan få det att brista är för lite sömn, därför måste jag börja lägga mig tidigare, helt enkelt ge upp mina sköna vilostunder efter skolan ;P.

image835

12 mars

Godmorgon!

Ännu en natt med dålig sömn =/ Jag tror det beror på att jag sov alldeles för länge på eftermiddagen, och för att jag tänker så mycket hehe. Så idag blir det ingen eftermiddagssömn för min del, så ska vi se om det blir bättre.

Igår var jag bara hemma och tog det lungt efter skolan. Pluggade lite, sov, kollade film och fotboll med mamma och satt här. Innan jag skulle sova körde jag lite styrka i form av hantlar, situps, armhävningar och två ben/rumpa övningar...försökte bli av med lite energi men det gick inte så bra att sova ändå.

 

En kort skoldag väntar även idag, tre lektioner och 14.19 tåget hem, kan inte bli bättre :) Sen ikväll är det träning, undrar om vi får besök idag också? 

 

tisdag

Började dagen med företagsekonomi, inte mitt favoritämne direkt. Men lektionen var rätt slapp...Sen var det engelska och då jobbade vi bara i boken. Sist men inte minst hade vi Naturkunskap, labb dessutom. Vanlig naturkunskap är helt okej, mycket som man haft i nian och så...men labben så himla tråkigt! Idag höll vi på med ph-värden. Kollade ph-värdet i olika lösningar och ja odlade nån jäkla krydda :P

Men nu är jag hemma iaf, riktigt skönt. Ska plugga en del och försöka städa lite som jag lovar mamma =)

11 mars

Har sovit fruktansvärt dåligt inatt eller det känns snarare som att jag inte sovit alls...bara vridit mig fram och tillbaks. Hade en långt telefon samtal med en person igår och efter det kunde jag inte sova, fastän jag var hur trött som helst. Så just nu är jag inte så pigg på skolan. Men som tur är har jag bara tre lektioner idag och kan glatt ta 13.19 tåget hem, yes!

Här kommer en ännu skönare bild på min kära kusin som jag hoppas att jag träffar snart igen! <3
image830

Nude veritas
Den nakna sanningen.


Måndag

Det var riktigt skönt att vara ledig idag, det förtjänade vi slitande Thomaselever ;) hehe. Träningen idag var rolig, mycket två mål. Två nya tjejer var med och tränade som kanske ska börja till nästa säsong, Jessica och Carita :) Vi hade även besök av Jonas och Robin som var med och tränade idag, kul kul. Emma (en av målvakterna) berättade att hon skulle sluta idag, det var tråkigt att höra!

Nu är det träning på onsdag sen har vi uppehåll tills 21 april, det ska faktiskt bli jätteskönt :) Nu får man längta ett tag till innebandyn.

   
Robin, Jonas, Emma.

10 mars

Hej!

Idag var det planerat att jag skulle åka till Malin i Mariefred...Men när hon ringde och väckte mig så kände jag att jag bara ville vara hemma och ta det lungt. Kolla film, kanske plugga lite. Så vi ska träffas en annan dag! :)

Idag är det bara tre månader kvar tills jag,Sarah, Emelie och Lisa åker till Alanya! :)

image826 Haha så himla skön bild tycker jag, Harry vid datorn :)

9 mars

Hejhej!

Det vart som väntat en toppenkväll igår :) Jag och Sarah gjorde sällskap till Johanna vid halv fem och dit kom även Malin, Emelie och Elin. Vi började dricka, lyssnade på musik, pratade och körde bussen. Tio i sju tog vi bussen upp till sandtorp och gick sen till Oxvreten. Väl där fortsatte det drickas och middagen dukades fram, kallskuret. Jag hade turen att sitta mellan Terro, Daniels farbror och Jonas när vi åt, trevligt trevligt. Sen delades det ut massa fina priser och lite småtal hölls. Minna delade ut åtta priser i form av Snövit och de sju dvärgarna, jag fick Kloker :)

"Hon är lagets kloka kapten, sällan till matcher och träningar sen....Hon sliter alltid hårt med hennes flås, föutom när hon vilar i vårat bås"

Sen vart det såklart dans och lite mer party men det hann jag inte ta så mycket del av. 23.49 tog jag tåget till Mariefred och mötte Andreas och Calle. Vi gick hem till Pjär med lite annat folk bla Tobbe, det var längesen! Sen sov jag hos Malin som jag ska in till imorn igen :)

8 mars

Hej!

Igår kväll blev det väldigt lugnt. Jag var hos Johan med honom, Talon,Nille, Micke och Kim ett tag men drog hem strax efter nio. Här hemma satt jag vid datorn och så kom Daniel förbi en liten stund.

Idag är jag på toppenhumör! :) Jag vaknade helt utvilad och ute sken solen. Så det första jag sa till mamma när jag kom upp var, - ska vi gå en promenad?  Så snart ska vi ut och gå en sväng. Jag ringde mormor och morfar och frågade om dom skulle följa med men de skulle iväg och kolla på möbler, så det får bli en annan gång =) Men vi ska iaf förbi där och hämta hundarna.

Vid halv fem sen ska jag,Sarah, Emelie,Malin och Lisa? hem till Johanna och föra lite..Sen går/åker buss till Oxvreten till sju då börjar festen :) Vi ska nämligen ha avslutnings fest, damlaget tillsammans med herrlaget. Det ska bli kanonkul! Herrarna har fixat med nåra överraskningar och så blir det singstar också!

Nej ska klä på mig nu, ha en bra dag allesammans!

 

fredag

Jag fick tillbaks mitt spanska prov idag, och det blev vg+ :D Gissa om jag blev glad!? Det var riktigt skönt såhär på slutet av veckan, ett bra avslut.

Får se vad det blir ikväll nu då, det är lite krångel på ett håll men jag håller tummarna :)

image820


7 mars

Idag är det fredag, så himla skönt! :) Kul med helg och om bara två veckor är det påsklov och sist men INTE minst fyller Daniel 18år!

Jag sov rätt bra inatt, vaknade bara en gång och fick ligga och stirra i mörkret....så tack för det.

Du är vad du äter

Det pogramet som går på trean kollade jag med mamma ikväll =) I det här pogrammet handlade det om Dominika som endast åt lunch, drack väldigt mycket vin och champange,saltade maten för mycket, motionerade inte och drack mycket kaffe. Det blev det ändring på och något dom gjorde var en hälsokontroll. De räknade bla annat ut hennes BMI och då fick jag för mig att göra det också.

BMI= kroppsvikt/längden*längden= kg/m*m

Alltså, för att vara normalviktig ska resultatet bli 19-25.

Ungefärliga gränser för vuxna:

UnderviktigIdealviktÖverviktFetma
< 1919-2526-30> 30


 *http://www.markazits.com/diet/bmi.php *

Mitt BMI blev 20.4, jag var tvungen att testa!

Det finns en "osynlig" länk mellan stjärnorna där du kan kolla ditt BMI, om du vågar ;)

6 mars

Hejsan!

Spanska provet gick helt okej tror jag. En sida gick galant och en gick lite trögare :P Idag hade jag två lektioner på morgonen sen hade jag tre timmars hål tills vi skulle få företagsmässan i Eskilstund. Så halv två åkte vi dit och efteråt var jag så arg på mig själv, varför åkte jag inte hem på förmiddagen för? :S Det var sjukt tråkigt att kolla på företagens utställning och äckligt med folk var det också. Nej en riktig flopp var det, det ända som var bra var allt godis man kunde äta!

Sen följde jag med Johan och Calle hem till Johan och kollade film..fast jag somnade. Nu är jag hemma och gör inte så mycket. Ska väl plugga lite kanske.

Lite bilder från nyårsafton 07
    
     

Onsdag

Idrottsprovet jag hade idag gick helt okej. Sen var jag med på lite innebandy, jag och Henke ägde :) Svenskan var slapp och engelskan också, vi hade vikarie. Fick även den goda nyheten att vi är lediga på måndag! Mycket skönt...

Efter skolan fixade jag lite sen somnade jag, det är bra..bra när man inte vill känna efter och tänka så mycket. Sen var det träning, så är man helt inne i den. Vi fick information om avslutningen på lördag, det kommer bli superkul! Nu ska jag snart plugga spanska, har provet imorn.

God natt gott folk!

     
Midsommar 07- femkamp med en del av släkten :)

5 mars

Ja, idag hade jag verkligen velat stanna hemma från skolan. Känner att jag egentligen inte orkar. Men som tur är har jag bara tre lekioner och kan glatt ta två tåget hem, fast det innebär en promenad ner till stationen =/

Jag ville inte alls att det skulle bli såhär, att det skulle avslutas såhär. Men en ny prövning är nog mer än vad jag klarar av...jag är ledsen.

image802 
Tänk att vi sett pyramiderna tillsammans.

Varför?

Jaha dagen som började så bra...hade bara en lektion och tog 10.19 tåget hem. Sen blev allt bara ett helvete! Varför, varför? det ekar i mitt huvud...jag fattar det inte efter hur allt har varit och vad som har sagts den senaste tiden. Jag är jävligt arg just nu..såklart ledsen men mest arg! Jag vet att du också är ledsen och mår dåligt, men som du har en förmåga att säga...hoppas det var värt det.  =(

4 mars

Idag mår jag bra, det betyder att jag ska till skolan..tur att jag slutar tidigt och tar två tåget hem! :) Inatt drömde jag massor, inbland har jag sånna nätter och inatt var en sån. Man vet med sig att man drömt mycket men samtidigt kommer bara ihåg vissa små saker, skumt det där..

Vågen (2008-03-04) - Kärleken, kulturella aktiviteter och barn står i fokus i dag. Se till att du hinner med att roa dig nu!

image801
Jag och Malin, klassresa i nian.

Måndag

Idag har jag fått mycket gjort, speciellt företagsekonomi. Jag är klar med uppgifterna vi har fått fram till v 12 :) Mycket skönt eftersom jag tycker det är så tråkigt hehe..Jag har även läst i min engelska bok, pluggat spanska och lite engelska.

Sen så flirtade jag lite med pappa och snäll som han var lät han mig gå till Daniel =) Vi kollade klart på en film. Nu ska jag gå och kolla på min träning en stund.

Ha det bra!

3 mars

Idag vaknade jag med illamående och huvudvärk. Jag prövade att gå upp ändå men det fuknade inte, så jag kröp ner i sängen igen och sov till halv tolv :)

Så idag blir det att plugga gärnet, ska även kolla nån bra film tror jag. Jag vill gå till min älskling sen men nej, "'är man hemma från skolan går man inte till nån pojkvän eller kompis" det är en dum bestämmelse mina föräldrar har :P Fast ibland har den gått att rubba hehe.

image800

Vågen Vecka: 10 (2008-03-03 - 2008-03-09) Du vill ha råd i relationsfrågor den här veckan, men den som gärna ger dig dem är kanske inne på helt fel spår. Den klokaste läraren ligger lågt, väldigt lågt, och ser till att du kommer fram till rätt beslut för egen maskin. Till helgen kommer ditt sprudlande humör att se till att du får riktigt roligt, ofta helt spontant.

Egypten 06

  
                                      3/2 - 17/2 - 06

2 mars

Hejhej!

Matchen igår vann vi med 4-3. Vi hade kunnat vinna med mycket mer men satt inte våra chanser...Jag och Clara gjorde ett varsit mål som dömdes bort =/ Mitt mål dömdes bort för att min medspelare råkade befinna sig i målgården, lite synd.

Efter matchen åkte jag, mamma och pappa hem till Anderas och Pelle. Leffe och Carita var också där :) Pelle hade gjort jättegod tacopizza, mums! Sen kollade vi lite på Melodifestivalen och sen tog jag och Andreas tio tåget till Nykvarn till Calle och började dricka. Där var det lite folk Daniel, Calle, Henke, tre killar från Södertälje, nåra Nykvarns tjejer och senare kom det lite annat folk. Halv sju imorse somnade jag på Calles soffa och vaknade strax innan elva och gick hem och duschade sen gick jag till Daniel. Jag och Madde har kollat på Dirty Dancing sen somnade jag när hon åkte till stallet och sov i tre timmar.

Nu när jag är vaken har jag ont i huvudet, mår illa och är helt slut....Jag tror inte att det är så bra att festa så "länge" direkt efter en match och knappt sova något, knappast ordentligt iaf.

Fick se idag på hemsidan att Minna spelade sin sista match med oss igår. Det känns skittråkigt för hon är så bra och vi andra lär oss så mycket av att spela med henne. Hon har spelat i landslaget i både innebandy och fotboll och det säger väl allt!? :)

  
Minna Heponiemi i Nykvarns tröjorna :)

Nu är den här säsongen slut, alltså inga mer matcher. Jag tycker det är rätt skönt! Så man får chansen att längta till cupen vi ska på i maj och sen till seriestarten i oktober :)

1 mars

Hejsan!

Igår blev det en lugn och skön kväll. Åt god middag med mamma och pappa sen gick jag till Daniel. Vi satt hela familjen och kollade på Let´s dance och Hjälp :) Sen gick vi upp, Daniel spelade sitt nya spel och jag läste bok, Dear Nobody. Sen började vi kolla på Josh Hartnetts nya film "30 days of night" med vampyrer men vi somnade hehe...



Idag var första lördagen på länge som jag kunde sova ut tills jag vaknade av mig själv. Mycket skönt eftersom jag dessutom vaknade i famnen på en speciell person ;) Kl tre har jag samling med innebandylaget, vi ska spela säsongens sista seriematch mot Mesta borta. Efter matchen ska jag, mamma och pappa hem till Andreas och Pelle och äta middag, trevligt! :) Sen drar jag och Andreas in till nykvarn.


Nykvarn vs Mesta

Ha en bra dag allesammans!

RSS 2.0