30 september

Godmorgon!

Nu börjar det dra ihop sig inför min 18års dag för på torsdag smäller det! :) Då kommer släkten hit och firar mig och pappa, trevligt trevligt.

Önskelista:
* Sex and the city boxen(Åhlens 599kr)
* Pengar
*Ramar
* Tusenbröder säsong 1,2,3 (coop forum 299kr)
* Höststövlar
* Ice age 1 (finns på coop) den har nämligen försvunnit


Efter skolan idag ska jag baka negerbollar tills på tosdag!


29 september

Hej!

Idag var det plojfoto i skolan med klassen för att vi går i trean och tar studenten nästa år!!! Synd bara att man går i en sån tråkig klass där vissa inte kan ställa upp en dag för klassen och klä ut sig till vad fan som helst...Visst vi hade ett tema Seriefigurer/kändisar men jag följde inte det eftersom jag inte hunnit fixa kläder under helgen så jag gick dit som innebandyspelare, så enkelt kan väl alla lösa det!? Men nej tydligen inte..

Det vart iaf ett kort på mig,Alexandra (som var emo),tjejerna från Strängnäs och Ibrahim :) Efter fotograferingen var det prövning av studentmössa å grejer. Jag blev nöjd med min mössa och så får jag med ett champangeglas också som det står mitt namn på!

Efter skolan pluggade jag lite Naturkunskap innan jag somnade för att sen dra på träning.

Söndag

Det blev vinst mot Onyx med 4-3 men jag är inte alls nöjd tråkigt nog...Det kändes inte alls bra för min del och laget i helhet var väl inte så bra fast ibland såg det strålande ut. Nej det vart inte alls som jag tänkt mig, fan jag som sett fram emot det....Men men det kommer fler matcher!

Ute hos Jeanette, Dennis och Harry var det jättefint och trevligt hade vi det också! :) Vi kollade runt i huset, fikade och så blev det såklart en del lek med Harry för min del.

Nu måste jag bli lite sentimental här..men det är bara för att jag inte kunnat prata av mig med någon efter händelsen som gjort mig besviken och ledsen.
Jag blir så ledsen när du gör såhär..det sårar något oerhört. Det värsta är nog att du inte ens märker när du gör det utan man måste påpeka det i efterhand..och gör man det så hjälper det tydligen inte heller ? Nej jag vet inte vad jag ska säga, det är tråkigt är det. Jag tänker att jag ska skita i det men det går inte, igår slutade det med tårar...det känns så fel för vi ska inte såra varandra, vi ska stötta och alltid finnas till hands för varandra!






28 september

Hej allesammans!

Även om jag somnade förbannad och ledsen igår så vaknar jag ändå med ett topphumör idag! Inget eller ingen kan förstöra den här dagen för mig :) Nu håller mamma på och bakar goda kakor till på torsdag och det luktar underbart..12,45 ska jag,mamma,pappa,mormor och kanske morfar åka till Jeanette,Dennis och Harry och hälsa på :D Dom har flyttat till ett hus mellan Strängnäs och Eskilstuna så det ska bli kul att se hur dom har det!

Sen gott folk är det höjdounkten som jag har längtar så länge efter, SERIEPREMIÄREN mot Onyx 18.00 i Björkesta hallen!!!! Det ska bli grymt kul, synd bara att vår intro-låt inte hunnit bli klar än.






27 september

Hejhej!

Det blev att jag sov ut idag :P Till halv tolv och det var jätteskönt! Arn-filmen var bra, bättre än första :) Sprang på Lisa,Sarah,Robin och Vargen också. Nu ska jag duscha och sen bär det av till Björkesta för att se herr matchen!


Fredag

Skönt med helg igen! Nu ska vi strax åka till Heron för att äta en mysig middag och gå på bio tillsammans :D Filmen börjar 20,45 har jag för mig och är ca 2h lång så tror inte att jag gör så mycket mer ikväll efter det. Ska försöka ta mig upp skapligt imorn så jag hinner springa en runda innan herrarnas match, fast å andra sidan skulle det vara grymt skönt att få sova ut! Jaja får se hur det blir ;) Nu ska jag njuta av en kväll med mina föräldrar! Ciao


La familia <3

26 september, Grattis pappa!

Idag fyller min kära pappa 47 år, GRATTIS!
Jag älskar dig


Idag ska jag och mamma fira pappa genom att ta med honom till Heron City och bjuda honom med på middag och bio. Vi ska se Arn :) Kommer bli trevligt!

För övrigt är det väldigt skönt med fredag..Och jag har en rolig men lugn helg att se fram emot :D
Ikväll ska jag som sagt umgås med mina föräldrarm, imorn ska jag och Sarah kolla på herrarnas match sen kanske vi gör något på kvällen också. Söndag ska jag och mamma åka till Jeanette,Dennis och Harry tidigt på dagen och sen seriepremiär 18.00!


På söndag gäller det tjejer!

Missa inte seriepremiären!

Träningen gick bra..Vi tränade en del frislag,powerplay m.m. Beskedet jag fick var ett glatt sådant :)  Jag ska nämligen fortsätta vara lagkapten den här säsongen! Kulkul :D

Som jag sagt har vi seriepremiär på söndag kl 18.00 mot Onyx, det ska bli väldigt spännande men framför allt roligt som fan!!!

På fredag fyller min älskade pappa 47år så då ska vi (jag,mamm,pappa) åka till Heron City och äta och gå på bio, kommer bli toppen tror jag! <3

Jag var inne på facebook vilket inte händer speciellt ofta. Men då fick jag se att Dennis (Harrys pappa) lagt upp massa nya bilder på Harry ute på gården där dom bor nu :) Gissa vem som genast sparade bilderna på sin dator!? hehe.



Jag kommer aldrig tröttna på att lägga upp bilder på den här gullungen...

Onsdag

Idag vart det en lång onsdag, 8,30 - 15,45. Psykologiprovet gick lysande, jag tror att jag kan ha alla rätt :D Det kändes riktigt bra faktiskt..Det var första lektionen också så dagen började bra. När vi sen hade religion dämpades mitt humör en aning när jag fick se planeringen för året. Det var rätt många stora muntligaredovisningar...men det är väl bara att bita ihop. Hon är snäll och låter oss göra i mindre grupper om man vill det, till och med 2-3 stycken bara.

När man entligen skulle få komma hem stannade tåget mitt ute i ingenstans...Vi kom till Nykvarn 17.15 istället för 16.35 så det blev ingen solning för min del idag.  Nu är det snart träning och då väntar ett rätt stort besked, om jag ska vara ärlig är jag lite nervös!

Take care!


24 september

Jag känner mig duktig! Jag pluggade så ordentligt igår att jag kan i princip allt till provet idag :)  Känns lite segt med prov första lektionen men det får väl gå hehe. Funderar på att sola efter skolan idag, sen ikväll är det ju träning. Juste måste plugga religion också..

Ha en bra dag!


Tisdag

Jag blev hemma från skolan idag..Känns lite kasst men kom inte hem från matchen förens halv tolv igår så jag orkade verkligen inte kliva upp halv sju imorse =/ Istället sov jag till halv tolv. Jag satt mig ute i solen en stund och läste psykologi som jag gjort så gått som hela dagen.

Min mamma ringde mig från jobbet och frågade om jag kunde tänka mig att laga middag idag. Visst gjorde jag det, Fajitas blev det! Inte dåligt inte ;) Och det blev faktiskt jättegott..Jag och Daniel brukade laga det ibland så det var inget nytt för mig.

Nej nu måste jag plugga vidare, vill göra bra ifrån mig imorn på provet!


Harry, jag är så glad att du är min lilla kusin!

23 september

Hola amigos!

Måste ju träna upp spanskan lite eftersom jag åker om typ 17 dagar :D

Jag cyklade till mormor och morfar vid 12 tiden igår. Då skulle Harry precis få lunch och när han var klar åt jag mormor och morfar lunch. Vid halv två gick jag och mormor ut med Harry i vagnen för att han skulle somna..när vi gått en stund var han fortfarande vaken så jag erbjöd mig att fortsätta ensam så kunde mormor gå hem och vila. Jag gick vidare och började sjunga "När trollmor har lagt sina elva små trollen...." för honom och tillslut somnade han :) Det kändes lite konstigt att gå med en barnvagn och byggarbetarna vid Björkesta gav mig lite blickar :P Kanske ska ha en skylt nästa gång där det står "min kusin" på haha..När jag kom hem sen vilade jag nån timme och pluggade lite psykologi innan samlingen.
 
Morfar och Harry <3

Vi mötte ju Råsunda och första perioden var vi inte riktigt med utan släppte in 3 mål..Andra perioden slutade 0-0 och vi spelade riktigt bra mot dom. Tredje perioden var lika bra men vi bjöd på en mål i slutet, lite synd men det är sånt som kan hända. Jag är iaf mycket nöjd med andra och trejde perioden  även om det inte gick så bra för min del.

Juste en sak som jag inte får glömma att berätta..Ni vet Daniel som var med i gamla Idol juryn, han var med i ledar-teamet för Råsunda! :O Jag blev chockad men sen fick jag höra att han alltid varit väldigt sportintresserad..Tycker det var lite coolt ;)

21 september

Hej!

Min helg har varit väldigt,väldigt bra! Maten på "Rhodos" var mycket god och mycket mat fick man också. Efter det träffade jag Miche och Belle och tillbringade resten av kvällen med dom. Jag sov ut ordentligt igår sen följde jag med mamma och pappa ut i skogen för att plocka svamp. Det var faktiskt mysigt och rätt kul :) Vi hittade en del höstkantareller och taggsvamp. På kvällen var det ju lagfest hos Kicki i Södertälje som gällde. Fan va trevligt jag hade! Vi spelade in egen text till vår egna intro-låt som hennes pojkvän gjort till oss, den kommer bli grym när den är klar! :D

Idag sov jag också ut..man måste ju passa på när man kan! Sen har jag slappat med en kompis hela dagen och ikväll mellan 18-20 tränade jag och Sarah tillsammans med 94tjejerna (D3 laget).

Nu är jag sugen på att kolla på en bra film. Jag har studiedag imorn och har tänkt spendera lite tid med mormor, morfar och Harry på dagen :)  På kvällen har vi vår sista träningsmatch mot Råsunda ett div1 lag, det blir spännande! Seriepremiären är bara en vecka bort nu..Det ska bli så kul :D

Natti natti

Fredag

Hola!

Det blev ingen lång och jobbig skoldag. Psykologin som vi hade som sista lektion fick vi plugga hemma till provet och lektionen innan arbetade vi in tidigare direkt efter naturkunskapen så fick sluta 11.00 :) Inte nog med det slapp jag åka tåg hem då Markne skjutsade hem mig och Niclas, tack!

Jag cyklade till mormor och morfar när jag kom hem och gick ut en timme med hundarna i det fina vädret :) Ikväll efter restaurangbesöket blir det nog att jag blir hemma och laddar inför imorn.

Ha en bra fredag!


19 september

Grattis Tuben på 23års dagen! :)


Idag är det fredag igen! Min första lektion är naturkunksap och sen har jag två timmars hål igen =/ och så två lektioner och slutar tre. Jag tror att jag ska sola när jag kommer hem, börjar bli så blek nu. Kl sju ikväll ska jag äta på Rhodos (en ny restaurang här i Nykvarn) med mina föräldrar och mormor och morfar :)

Kom nyss in från en löparrunda så ska in i duschen nu, ciao!


18 september

Hejsan!

Idag var det segt i skolan..Hade två och en halv timmas hål och slutade 15.50 + att jag hade magknip eller nåt liknande. När jag kom hem somnade och blev sen väckt på helt fel sätt av mamma. Hon skrek - Celina nu har du sovit för länge, gå upp så att du kan somna sen ikväll! Jag hatar att bli väckt så..man ska bli väckt snällt av en len röst och en hand som skakar en lite på axeln. Nej så när jag vaknade var jag på dåligt humör och röt åt både mamma och pappa innan jag "flydde" ut. Gick och köpte godis sen ringde pappa och frågade om jag ville komma hem till Elene och kolla Modo-Linköping och så vart det. Trevligt, trevligt :)

Idag är det två veckor tills JAG fyller 18år! :D

Natti natti

17 september

Jag, Alexandra och Linn redovisade om Anne Frank idag på religionen och det gick bra! Efter skolan kollade jag på en film "My moms new boyfriend" med Antonio Banderas och Meg Ryan. Den var bra, ganska rolig :)  Gissa vad jag gjorde sen...jo jag sov :P som vanligt. Usch jag måste komma ifrån den vanan för det gör att jag har svårare att somna på kvällen sen.

Ikväll har vi spelarmöte. Då ska vi komma på en text till vår intromusik och sen ska vi diskutera målsättning och lite sånt där innan serien drar igång. 28 smäller det! Sen ska vi träna lite också såklart :D 



Tycker om min släkt!

Efter skolan pluggade jag en stund. Sen sov jag som vanligt en liten stund innan det blev dags att fira mormor. Där var min moster,Harry,Dennis,Uffe(mormors bror), Leffe och Carita. Vi fikade och hade det så trevligt så :) Tyvärr så dog min kamera efter första kortet...

Pappa var iväg och handlade idag på dagen. Han kom hem med en present till mig :P En spray som tar bort fotsvettlukten i skor haha...Den ska jag ha till mina innebandyskor som jag erkänner att de inte luktar gott alls ;)

Jag har gjort klart en del marknadsföringsuppgifter idag...känns skönt nu när man fått undan lite! Imorn slutar jag 10,30 igen, men det gör ju inget :D

Jag vill tillbaks nu, nu med en gång!
  

16 september

Grattis mormor på födelsedagen!
Jag älskar dig <3

Mormor till höger.

Måndag

Godkväll!

Skoldagen flöt på rätt bra och vi gjorde inget som var speciellt ansträngande. När jag kom hem 15.30 somnade jag ett tag..Sen cyklade jag till mormor och morfar en stund :) Tränat har jag gjort ikväll också och det gick väl okej, kändes lite ofokuserat. Johan vår ena tränare delade ut en varsit litet kort till oss i laget. På det kortet stod det en massa positiva saker som laget hade skrivit ner. Det är verkligen något jag kommer ta fram och titta på när jag har en dålig dag!

Imorn har jag en lektion mellan 8,30-9.45 sen ett hål ända till 12.40 för vår svenska lektion är inställd.....kul, noot! =( Aja jag ska sätta mig i en datorsal och göra en marknadsföringsuppgift och läsa på lite till religionredovisningen på onsdag.

Min kära mormor fyller år imorgon också så självklart ska vi dit och fira henne också! :D Jag har utan tvekan världens bästa mormor och imorn är det hennes egen dag, jag hoppas den blir perfekt! <3

Godnatt gott folk!



Här firar vi mormors 60års dag för två år sen! :)

15 september

Godmorgon!

Idag var det väldigt,väldigt nära att jag låg kvar i sängen istället för att gå upp..Jag nämligen knappt sovit något inatt, bara vridit och vändt på min hela natten. Men nu är jag uppe iaf! Vi har ingen lång dag, bara tre lektioner så det är lugnt. Efter skolan ska jag förbi mormor och morfar tänkte jag, Harry är nämligen där på måndagar nu istället :D

Det ska alltid vara vi fyra! <3




När rosen har mist sin doft och världen går mot sitt slut
När dagen har mist sitt ljus, då är en vän som ett glädjetjut
Någon som tar en precis som man är, vet mina fel och brister
Men ändå älskar en när man försöker spela som gitarrister
Himmelen skickar ner en present varje morgon, man är på helspänn
Men det bästa man kan få på jorden är en livslång, kamrat och vän

Bo Grapenskog


14 september

Hejhej!

I fredags vid sex gick jag och Fille till mormor och morfar för att låna hundarna och gå en promenad. Vi gick ungefär en timme :) Sen kollade vi film, den nyaste "Batman" som inte kommit ut på bio än. Den var helt okej men inte mycket bättre än så faktiskt.

Igår sov jag ut till 11.30 och det var så skönt! :D Sen gick jag till i-p och kollade på damlaget som hade match. Jag träffade Cajsa som jag inte träffat på länge! Det var trevligt! När matchen var slut gick jag hem och gjorde mig i ordning sen vidare till Fille. Jag,Filip och David åt middag tillsammans sen kollade vi på "Apocalypto". Vid halv nio gick jag och mötte Jimmy och bröderna Carlings. Jag hade en trevlig kväll med grabbarna. Vi satt och snackade hela kvällen om allt möjligt, kulkul. Jag kom hem 03.20 och slocknade direkt.

Idag hade jag ställt klockan på 10.00 eftersom jag varit snäll och lovat mamma att åka med henne och handla 11.00. Fastän jag vaknade med världens huvudvärk (hade ingen mjölk hemma igår,jag som alltid dricker det innan jag somnar när jag druckit alkohol) tog jag mig upp. Väl hemma igen somnade jag och sov flera timmar. Nu har jag ätit tacos, mums :D och ska kolla på någon film.

Jag har en fobi

Psykologi A har vi nu och det är mitt absoluta "favorit" (jag vet att det låter nördigt) ämne. Vår lärare har jobbat på ett mentalsjukhus och har massa erfarenheter att dela med sig av. Igår pratade vi en del om fobier. Det är ju lätt att säga att "jag har spindelfobi" men oftast är man bara rädd för spindlar när man säger så. Om man har  fobi så får du ångest av bara tanken på en spindel eller om du läser ordet spindel. När vår lärare berättade det här fick jag klart för mig att jag har fobi för att prata inför en grupp människor. Jag får ångest när en lärare talar om att nästa uppgift innehåller en muntlig redovisning, eller om vi får arbetsplanen och det står något om en muntlig redovisning..och när det väl är dags har jag faktiskt ångest hela den dagen och det kan börja smått redan kvällen innan! Det här är skitjobbigt och jag tror att jag gör det värre för mig själv också...att jag skrämmer upp mig själv så att jag blir ännu mer nervös och rädd.

Jag vet än så länge bara ett sätt att bli av med den här fobin..och det är att prata inför folk, det låter verkligen lockande! Not..

Torsdag

Spanien resan är nu bokad fast det är inte klart vilket hotell vi ska bo på, det ska vår lärare boka. Jag hoppas det blir ett All inclusive hotell så vi slipper tänka på matbiten så mycket och sen är det praktiskt på andra sätt också såklart..hehe.

Idag i skolan satt jag,Alexandra,Markne,Calle och Niclas och pratade en massa på en av våra raster och då lyckas vi göra bort oss rejält..och då menar jag rejält! Det var så pinsamt..

För övrigt så trivs jag väldigt bra i skolan just nu. Jag har kul med folket i klassen och ämnena den här terminen verkar lovande :) Fast det är rätt tråkigt att vara äldst samtidigt som det är skönt att slippa många av treorna som gick på skolan.

Nu ska jag kolla Idol sen Paradise hotel!

11 september

Jag slutade 10.30 igår och när jag kom hem vid halv tolv cyklade jag till mormor och morfar för att gå ut med hundarna :) Vi var ute en timme och när vi kom tillbaks vart jag bjuden på lunch, det var trevligt!




Träningen igår gick kanonbra. I helgen har vi träningsmatch mot Sörmlands 91 lag. Det ska bli intressant!

Just nu nöter jag den här låten!

vspacer
R.I.O - Shine on   

http://www.youtube.com/watch?v=L2E9gVbZz8Y

Open up ya eyes, and watch the sunrise
One point we have to make clear,
Love are gonna spread around the world ya know.

Me love ya, comes out of devotion.
To rule ya, spread to the world.
In Trenchtown, I'm on my mission,
Where we praise the day, straight away,
All the nation.

Let me be the love that comes from the sun,
Let me be your rainbow rising up,
Every single race, out of space, we'll shine on, ey, shine on!
Let me be the love that comes from the sun,
I wanna be your love light from above, shine on, shine on, shine on!

Me love ya, comes out of devotion.
To rule ya, spread to the world.
In Trenchtown, I'm on my mission,
Where we praise the day, straight away,
All the nation.

Let me be the love that comes from the sun,
Let me be your rainbow rising up,
Every single race, out of space, we'll shine on, ey, shine on!
Let me be the love that comes from the sun,
I wanna be your love light from above, shine on, shine on, shine on!

Let the sun shine down on your face,
No need to feel wrong, you're in the right place,
And me know that you feel what we are gonna tell you now,
So, gather all your friends around and,
Come join me down the club, got the song, and gonna move you,
So prove you're right, feel it tonight now.

Let me be the love that comes from the sun,
Let me be your rainbow rising up,
Every single race, out of space, we'll shine on, ey, shine on!
Let me be the love that comes from the sun,
I wanna be your love light from above, shine on, shine on, shine on!

All over the world!

Spanien - Barcelona!

Ikväll när pappa kommer hem från hockeyn som han är och kollar på ska vi boka resan till Spanien. Det är med skolan jag ska åka :) Det får jag göra eftersom jag läst spanska i två år och för att jag valde kursen spanskkultur i tvåan. Vi är sex från klassen som ska åka + Miche och lite annat roligt folk från treorna och tvåorna! Vi åker den 10 - 17 oktober och ska bo i Girona utanför Barcelona på ett All inclusive hotell. Men självklart ska vi ta oss in till Barcelona och se olika sevärdigheter och för andra aktiviteter kvällstid :)

Killen som alltid har ett leende på läpparna!

Ronaldinho-Barcelona

9 september

Hejhej!

Träningen gick bra igår fast man var rätt trött i kroppen efter söndagsmatchen. Sen är det jättedålig luft i Björkestahallen nu också efter att dom byggt upp den där väggen så det blev jobbigt att andas. Efter träningen tog jag det lugnt. Kollade reprisavsnitt av Paradise hotel som jag följt ett tag nu..vet inte varför egentligen, i brist på annat antar jag! Sen kröp jag ner i min sköna säng och kollade på "Den där Mary" som det var längesen jag såg.

I skolan idag på ekonomilektionen fick vi lyssna på en föreläsning om UF. Det var tre "ungdomar" som pratade och det var väldigt intressant :) Vi pratade med tjejen (som vunnit EM i UF) och frågade vad hon tyckte om vår idé och hon tyckte den var super. Det var en lättnad hehe.

Slutade redan 13.50 idag så kom hem tidigt. Jag ska lägga mig och vila en stund nu sen äta och så funderar jag på att gå ut med hundarna senare, men får se.

Ha en bra dag!

8 september

Hejsan!

Igår hade vi borta match mot Vendelsö. Vendelsö är en div 1 lag och vi spelade riktigt jämnt dom första två perioderna! Efter andra perioden stod det 2-1 till Vendelsö och målet gjordes av Emmelie. Tredje perioden gick inte alls lika bra och vi släppte in mål efter mål..Vi blev trötta helt enkelt (vi hade bara tio utespelare). Matchen slutade 8-1.

Efter matchen tog jag det bara lugnt hemma. Satt vid datorn lite sen kollade jag på en av mina sex nya filmer "Runaway bride" med Julia Roberts :) Har sett den förut och tycker att den är jättebra!

Idag vaknade jag pigg och glad för första gången sen skolan började, det kändes bra. Vi hade Webdesign på morgonen och det gillar jag. Sen hade vi två ekonomi lektioner som innehöll två mindre muntiliga grupp redovisningar som gick rätt bra faktiskt :)

Ikväll är det träning också..dags att vi börjar planera inför helgen!

Love guru

Filip hämtade vid sjugo i åtta så åkte vi till Heron City. Vi köpte godis och läsk till filmen inne på Willys och där springer vi på Sarah och Robin och tro det eller ej, dom skulle också se Love guru! Jag vart tyvärr lite besviken på filmen, den var inte alls lika bra som jag trott. Sen blir det inte bättre av att vissa inte vet hur man beter sig när man är på bio, så j*vla irriterande! Nu är jag hemma igen och ska sova..är helt slut!




Imorn har vi träningsmatch på bortaplan..Samling 14.30, det ska bli kul.

Natti natti!

6 september

Hejhej!

Jag följde inte med och hejade på min morfar och moster idag. Morfar hade sagt fel dom skulle inte tävla i Norrköping utan längre bort, två timmar bort. Men det var nog lika bra att jag blev hemma idag..det har ju regnat nonstop hela dagen! + att det kommer fler gånger :)

Jag tog mig ut på en liten promenad trots regnet. Sen har jag mest slappat, sånt väder som sagt. Ikväll ska jag på bio med kusin Filip :) Jag tror det blir Love guru, den verkar rolig! Jag pratar med Joel på msn..dom har inte regn. Funderar på att flytta dit nu när äckelmyggen verkar ha flyttat hit dessutom :P


Saknar er killar, vi hade ju kul ihop! :)

Idag är en typisk dag då man vill ha pojkvän! Någon självklar att krypa ner under ett täcke med och kolla en bra film tillsammans med. Somna i en famn var längesen man gjorde. Men nej, det får man göra själv eller i kvinnligt sällskap nu för tiden. Inte helt fel det heller men absolut inte samma sak. Lika bra att jag erkänner, jag saknar att ha ett förhållande mer och mer för varje dag som går!





Hittade en bild som jag tyckte var jättefin!


5 september

Hejsan!

Skolan gick bra idag. Vi hade Naturkunskap,Svenska,Administration och Psykologi. Roliga ämnen allihopa förutom svenskan som varit urtråkig ända sen vi började med svenska B! Men men, när jag kom hem sov jag en stund och läste lite. Sen mellan 19-20 var jag ute med hundarna igen. Det var skönt förutom att det är så mycket mygg ute nu! Pratade med Jimmy i telefonen under nästan hela promenaden, trevligt trevligt!

Nu ska jag sätta på en film och gosa ner mig under en filt med godis :D


Torsdag

Veckorna går sjukt fort och det är redan torsdag! Imorn är det fredag och helg :) Var i skolan men gick bara på dom två första lektionerna, Psykologin och Naturkunskapen. Sen hade jag två timmars hål och mådde inte så bra så jag åkte hem med 13.19 tåget. Hemma läste i min bok som är suverän sen somnade jag i lite mer än en timme..Sen tog jag mig i kragen och dammade och damsög mitt rum, det är inte så hemskt som jag alltid tänker mig innan jag kommer igång. Vid sex cyklade jag till mormor och morfar som passade Harry, varje torsdag ett tag framöver kommer det vara så :) Jag lånade hundarna och gick en timmes promenad..mycket skönt.

Morfar berättade att han och min moster ska tväla med hundarna på lördag i Norrköping och gissa vem som troligen ska följa med och heja?! Det skulle vara kul om det nu blir så.

 Mormor & morfars hundar :)


4 september

Idag har jag varit singel/ensam/fri/oberoende kalla det vad du vill..men det har gått sex månader nu iallafall!



Trött Celina i Alanya...


Vinst mot Telge! :D

Jag är såååå glad! Vi vann över Telge idag (som vi alltid förlorar mot) med 4-3. Vi spelade skitbra och matchen var väldigt jämn. Dom hade ledningen med ett mål hela tiden men vi tog ikapp och gick tillslut om :) Målen gjordes av mig,Johanna,Lisa och Emmelie. Jag fick äran att göra det avgörande målet! Nej sjukt glada blev vi alla efter matchen..det här kommer jag leva länge på!

 <3

Nu ska jag kolla tv, ha en bra kväll.

3 september

Godmorgon!

I dag har jag en till kortisdag i skolan. Börjar halv nio och slutar halv elva :)

19.00 ikväll har jag träningsmatch mot Telge och jag längtar dit! Innebandy är bäst :D

Ha en bra dag allesammans.


Egypten, Shedwan golden beach skulle inte vara helt fel att åka tillbaks till och slippa regnet utanför fönstret!

2 september

Hej!

Idag hade jag en efterlängtad sovmorgon :) Tog 9.19 tåget till skolan och hade en lektion, svenska. Lektionen slutade 11.10 så vi missade det tåget och fick ta 12.19 hem. När jag kom hem åkte jag,mamma och mormor direkt till Ikea :D Jag fick överkast och fem kuddar till min nya säng av mamma och ett bäddset av mormor, tack så mycket! Vi var där några timmar och passade på att äta där också sen åkte vi hemåt...jättetrevligt var det!


Idag är det exakt en månad tills jag blir 18år! :D


1 september

Hej!

Kom till skolan, som vanligt med 7.54 tåget..Kommer till första lektionen som är webdesign och får veta att den läraren är iväg på kurs idag och imorn. Min nästa lektion började inte förens 10.45 (jag har inget språk) och det var ekonomi tillsammans med andra klassen. Självklart var den läraren också iväg på kurs så vi fick jobba i grupper den lektionen sen sluta istället för att min klass skulle haft en till ekonomilektion. Vi åkte bil hem med Calle, bekvämt :)

Hemma har jag slappat..sovit lite, börjat läsa en ny bok av Mia Törnblom "så dumt". Hon har varit en narkoman och nu skrivit en självbiograf. Den verkar jättebra!



Träningen idag gick bra fast att vi inte var så många. På onsdag har vi träningsmatch mot Telge :D

RSS 2.0