12 april , Grattis Elene!

Jag vill börja med att gratulera min kära kusin Elene "Älgen" på 17års dagen! <3
Imorgon ska vi dit och gratta henne och Annemie :)

image1027   
Vi hade väldigt roligt den här resan :D

Jag hade en jättetrevlig fredag igår! Efter skolan gick jag hem en stund..sen gick jag till Vargen och kollade One Three Hill med honom och Jonas :) Efter nån timme gick vi och käka pizza gå Goggos, riktigt gott var det. Sen tillbaks till Vargen ett tag för att sedan åka hem till Jonas. Där fick jag träffa hans pappa och syster, trevligt trevligt! Vi (Jonas) skjutsade ut hans pappa till Järna och när vi kom tillbaks till Nykvarn hoppade jag av hos mig. Jag kom hem och vände för att gå till min kusin Filip och kolla film :) Vi såg "De utvalda" som gick på tv, helt okej var den. Vi pratade lite också sen gick vi hem till mig, Fille kollade hockey med pappa och jag gick och la mig.

Idag ska jag och mamma in till Södertälje och köpa presenter. Vi har alltid kul när vi shoppar så den här dagen är också något att se fram emot! :)

Jag drömde massor om Jeanette, Dennis och Harry inatt...Jag badade med honom och det hände massa saker. Jeanette var gravid på nytt och min mamma grät för att hon var så glad för min moster och Dennis skull hehe. Jag tror det är dags att träffa dom snart igen, nu när man till och med drömmer om dom!

Kommentarer
Postat av: Elene

Tack så mykt kusin :) haha fina bilder du hitta på mig ;) men Zakynthos va härligt :) Älskar dig

2008-04-12 @ 12:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0