Horoskop

Vågen. Dagens horoskop (2008-02-02) Konstnärliga talanger gör sig gällande just nu. Se till att du får utlopp för din kreativa förmåga.


Kärleksmatch mellan Vågen och Väduren (Daniel)

När en Våg och en Vädur träffas blir deras naturliga skillnader tydliga. De båda äger kvaliteér som den andre saknar och med Vågens harmoni kan detta bli en relation av stor balans. De finns stora olikheter mellan dem, Väduren är självständig och Vågen är för partnerskap. Väuren är impulsiv och söker nya spännande projekt medan Vågen är obeslutsam och föredrar ett lugnt och försiktigt tillvägagångssätt.

Det bästa med relationen är den harmoni som föreningen kan ge upphov till. Att hitta en balans mellan sig själv och sin partner är lärande process för dessa två tecken. De båda bidrar med vad den andre saknar och här skapas då en vacker relation.



Egenskaper Vågen

Vågen är en svävande person och som älskare/älskarinna mycket sensuell och generös. De vill verkligen tillfredsställa och ge njutning till sin partner i sängen. De är flirtiga av naturen och mästare på sex. Men man måste vara tålmodig med Jungfrun, för att de ska ha en sexuell relation ska partnern rimma med Jungfruns romantiska och passionerade fantasier. Då de är romantiska och känsliga vill de bli älskade och önskade, först då kan de lära ut ett trick eller två i sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0