Måndag

Det har varit en varm dag idag..Och det betyder fler kunder i kiosken, fast aldrig så mycket att det blev stressigt. Dagen rullade på bra tycker jag och nu har vi bara två dagar kvar :) När jag kom hem gick jag och handlade lite och matade Filips katt. Sen gick jag hem och vilade,åt,slappade sen vid nio gick jag ut och sprang. Jag träffade morfar som var ute och gick med hundarna:) 


Mamma och pappa åkte till Ö-vik igår. Pappa har en del släktingar där som dom ska hälsa på och sen på onsdag ska dom fira pappas bror Benge som fyller 50år i deras stuga ute på Ulvön. Alla pappas syskon har åkt dit.

Jag kollade på Extreme makeover home edition ikväll och historian som familjen hade vars hus skulle bli omgjort var verkligen hemsk..Det var en mamma och en pappa med tre egna barn + fyra som flyttat in och så har de ett till barn påväg. Det är mammans systers barn som de nu tar hand om efter att hon (barnens mamma) och hennes pojkvän blivit ihjälskjutna av en ex-pojkvän mitt i natten. Mammans äldsta dotter låg i samma säng och såg allt. Men tro det eller ej, det här är inte allt. Något år tidigare förlorade barnen sin pappa i en bilolycka och samma dotter satt med i bilen och såg sin pappa dö. Den flickan var 13år när programmet spelades in och hade då fått se båda sina föräldrar dö...=/ Nu bor iaf dom fyra barnen hos sin moster och de fick hjälp eftersom de inte hade tillräckligt med plats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0