Alanya 2008!

Hejhej!

Nu har jag kommit hem från mitt livs bästa utomlandsresa! Det har varit helt underbart roligt och galet :) Jag vill tacka Sarah,Lisa,Emmelie,Kim,Joel och David för den här veckan :D Jag kommer lägga upp mer bilder när jag fått de andras bilder också, här är några få bara.

 Avskedsbilden när killarna skulle åka hem, efter ett dopp i havet ;)

Det började alltså på onsdagen för en vecka sedan. Alla fyra tjejerna åker upp med Emmelies låtsas pappa och vi har såklart våra linnen på oss som Vargen hjälpt oss att fixa, tack så mycket! Dom var skitsnygga med våra namn fram på bröstet med liten text och sen bak i mitten stod det med stor text Alanya 2008 med en sverige flagga under. Allt på flygplatsen gick galant fast planet var ca en timme försenat...lite jobbigt. Vi satt nästan längst bak i planet och bakom oss satt en gäng som var riktigt roliga och hördes precis hela tiden :P

 Arlanda    Grymt snygga linnen, dom gjorde succé!

När vi landat hade vi fått tips från killarna om att spriten på flygplatsen var billigare än i Alanaya så vi köpte med oss två flaskor sen väntade en två timmar lång bussresa till hotellet (jag sov nästan hela vägen medans Sarah och Lisa tjattrade på som bara den hehe). Vi bodde ju på Kont hotell som låg precis på stranden..vi hade två hotellrum brevid varandra med balkonger med havsutsikt och eftermiddags sol, helt perfekt :) Vi hade väskorna i olika rum jag bodde med Emmelie men det vart liksom att vi var alla tillsammans den mesta tiden..varje kväll blev det förkrök på min och Emmelies balkong :) Vi bar dit stolar från Sarah och Lisas och killarnas rum..det blev lite trångt men det var riktigt mysigt och framförallt roligt. Vi hade frukost och middag på hotellet och det var jättegott. Ett plus var ju att vi satt precis på stranden och åt..på kvällen åt vi precis samtidigt som solnedgången, underbart!

 Kont hotel  
 Utsikten från balkongen

Men men...när vi lämnat väskorna på rummen ca 03.30 träffade vi killarna från Umeå, Kim,Joel och David :) Vi satt på stranden en stund och pratade innan vi kände att det var dags att sova..Veckans dagar har faktiskt i stort sett sett likadana ut men det gjorde inget..för varje dag hände det ju såklart nya saker också! Men vi gick upp ungefär vi nio varje dag (förutom EJ som tog några sovmornar), åt frukost, handlade vatten m.m och la oss på stranden 20 m från hotellet. Där låg vi till ca 3 - 4 och solade, badade i vågorna, och körde lite olika lekar. Sista dagen låg vi vid poolen på eftermiddagen, det var också skönt! När vi gått från stranden gick vi upp på rummet och tog en drink, duschade, gjorde oss klara och kanske sov en liten stund? Sen åt vi alla sju tillsammans vid 19.30 ute vid solnedgången. Efter middagarna gick vi upp på balkongen och förade till grym musik..vi hade tre olika "drick tärningar" med oss och så blev det en del öl - spel också och en himla massa sång!. Det var inte så konstigt att vi fick klagomål för oväsen hehe..Vi rörde oss mot hamnen där uteställena var vid 23.30 ungfär och körde gärnet. Vi besökte faktiskt bara tre ställen, Robin Hood, Havanna och Doors. Robin Hood hade fyra våningar, en med skumparty (riktigt nice!), en med riktigt bra drag och bra musik och sen två chill våningar..där var vi alla kvällar vi var ute. Havanna var väl sådär..den hade en bur som vi sju klättrade upp till och dansade i, det var skoj! Doors hade väl inget dansgolv direkt med folk dansade ändå och där var musiken riktigt bra! Man fick önska låtar fram till 01.30.

Lite annat då...på lördagen den 18e när Sverige spelade mot Spanien gick vi ut och åt och kollade första halvleken på den restaurangen. Maten var helt okej och absolut inte dyr. Efter första halvlek gick vi till hotellet och satt och där på restaurangen vid stranden och kollade andra halvlek och vi tjejer beställde in en melondrink för 50 lira. Melonen var utgröp och fylld med dricka, mums! När drickan var slut kom dom ut med kniv och vi blev som galna..började skära upp den och äta..fan vad vi skrattade! Sen blev det utgång.



Killarna åkte ju hem natten från måndagen till tisdagen...på måndagen kände vi alla att vi ville göra något annat än att ligga på stranden hela dagen. Vi hyrde fyra mopeder killarna + Lisa körde bra gjort Lisa!. Jag åkte med Joel vilket kändes tryggt hehe. Vi åkte upp i två olika berg i varsin ände av den långa stranden. Vi tog massa fina och roliga bilder och utsikten var helt underbar. Vi åkte även iväg och letade efter Side men kom aldrig dit utan köpte glass istället :) Vi var borta i fem och en halv timme och fick se hur mycket som helst. Sen gick vi ut och åt på kvällen. Den restaurangen var verkligen bra..alla vart nöjda med maten och så var det underhållning också, bla "trolleri trix" och så var en Mickael Jackson kopia där också. Sen gick vi till hotellet igen och satt på killarnas balkong. Det var tänkt att det skulle bli utgång men sen ändrade vi oss och gick till stranden istället..så mysigt så! Vi tog med spriten och ett ljus så satt vi där. -Lite senare blev det bad i havet, livsfarligt med vågorna och sprit i kroppen! Men som tur var gick allt bra, EJ låg till och med och pressade en stund på stranden ;) haha...Sen var det dags att följa med killarna till bussen. Den kom 01.50. Vi kramades, tog en sista gruppbild och sa att vi skulle ses igen i sommar :) Jag hoppas verkligen att det blir så!
 Glass stoppet, visst har vi snygga hjälmar!? :D

Vår sista dag (tisdagen) låg vi på stranden till två sen flyttade vi till poolen där vi inte legat något innan. Där tog vi lite roliga/härliga bilder och var till halv fem. Vi åt hotellets middag för sista gången sen gick vi ut och shoppade lite :) Vi gick till hamnen och åt god kebabrulle för 15kr ;) och sen blev det lite mer shopping.



Onsdagen då vi skulle åka hem gick vi upp 9.30. Vi hade kollat upp några dagar innan att bussen skulle hämta oss 11.20 så vi hade ju gott om tid på oss. Vi satt kvar extra länge vid frukosten och njöt en sista gång. 10.10 går vi till rummen och ser att det sitter svenskar i receptionen med resväskorna. Emmelie kollar busstiden igen och säger rätt högt - men bussen går 11.20! Då vänder en kille sig om och säger - Nej bussen kommer 10.20 om tio minuter ni har kollat på fel....Vi fick panik och sprang upp för trapporna och slet ner det sista i väskorna för att sen springa ner igen och upp till bussen haha. Förstå om vi hade gått iväg och handlat eller planerat att packa då på förmiddagen, vilket kaos! Men från att vi satt på bussen gick allt bra igen hehe..Jag sov nästan hela flygresan. Sarahs pappa Lars hämtade oss och när jag kom hem till pappa började jag gråta..tårarna bara forsade :P Så nu är jag hemma hos mina kära föräldrar igen. Jag hade köpt en parfym till pappa och tvålar till mamma som hon samlar på :)

Det ända som var lite synd/tråkigt med resan var att vi inte tog med kameran när vi var ute på kvällarna :( Men det gick liksom inte när man skulle vara i skummet, Joels mobil gick ju sönder. Jag hade med min första kvällen och tur var att det inte pajade! Så vi har inga riktiga party bilder från dansgolven, dansen i buren eller på bardisken..lite synd. Men så tänker jag samtidigt såhär..jag kommer aldrig att glömma dom stunderna, dom danserna. Dom kommer finnas med mig hela livet för det här var verkligen den bästa resan någonsin! Tack än en gång <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0