31 oktober

 
Jag drömde inatt att jag vaknade av att mina föräldrar stod och skrek om att en av mina farbröder fått en hjärtattack och jag kommer ihåg hur jag satt mig upp i sängen och skrek efter mamma...När hon inte kom gick jag upp och öppnade min rum och utanför var det helt tomt och kolsvart, så jag förstod att det var en dröm och kröp ner i sängen igen.

Sen vaknade jag kl åtta igen och kunde inte somna om. Så jag gick upp, hittade mamma framför datorn och så satt jag på Sex and the city.  Två timmar senare gick jag en uppfriskande promenad med Alexandra :) Tack gumman, så skönt att prata med dig..speciellt idag hihi.

Pappa sa igår att det ska komma snö imorn..jag hoppas verkligen inte det! För det blir ändå inte fin kramsnö utan bara slask, värdelöst! Det är bara två månader kvar av det här året, det är sjukt. Det känns inte allt för länge sen som jag firade nyår med Andreas och Carolina i Gran Canaria...Och Alanya är snart ett halvår bort, det känns som igår! Det här året har hur som helst varit väldigt roligt och jag hoppas att det fortsätter så :)

Nyår 2007/2008

Andreas & Carolina


Andreas & jag

Alanya med dom bästa! <3






Love you girls <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0