13 april

Hejhej!

Dålig uppdatering har det varit här men jag har haft en jättebra helg! :) Det blev att jag och Douglas gick iväg på fest i fredags. Det var Felix kompis Björn som fyllde 18 år. Där träffade jag några som jag känner men det var mest nytt folk. Hur som helst var det en rolig kväll och jag och Douglas brilljerade med en bugg! ;)

I lördags på dagen gjordes inte så mycket. Jag tog det lugnt hemma hos Douglas och han åkte iväg några timmar och spelade tv-spel med grabbarna. På kvällen var vi hos Hellan och dit kom Sarah,Lisa och Emmelie :D Det var roligt! Jag hade en toppenkväll.

I söndags var vädret underbart så vi var ute i fem timmar. Viktor kom till Douglas och vi fixade i trädgården, solade, pratade och bara tog det lugnt. Sen på kvällen kollade vi tv och lite film.

Igår jobbade jag i Sandtorp fyra timmar varav två timmar med Lisa :) Sen på kvällen firade vi min kära kusin Elene som fyllde 19år, GRATTIS!

Idag har jag jobbat hos mamma på Vidbynäs gård där jag jobbade förra sommaren. Det gick bra men jag var lite ringrostig hehe. Vi slutade vid två och då sprang jag hem därifrån. Och eftersom att det var kanonväder även idag satt jag en timma på balkongen innan jag vilade och sen åkte med Lisa till Mariefred och tränade gympa en timme :) Alldeles strax kommer Douglas hit och imorn är vi båda lediga från jobb. Härligt!

Bilder från helgen kommer en annan dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0