25 augusti

Träffen med naprapaten gick suveränt. Kan kände,klämde,böjde och bände och la till sist min minisk till rätta. Den hade nämligen hamnat i kläm. Redan samma kväll tränade jag och fre-sön hade vi Go och gla cup här i Nykvarn. Vi spelade tre gruppspelsmatcher mot väldigt bra lag och sen var det färdigspelat för vår del. På söndagen samlades laget för att se semifinalerna samt finalen mellan Endre och Falun som Endre vann. Efter finalen åkte jag och Lisa till Åkers med Oscar för att kolla på Felix hockeymatch och senare på kvällen kom Douglas till mig :)

Min mamma fyllde år i lördags, 45år! :) Grattis kära mamma, vi firade henne igår kväll med släkten. Av mig,pappa och Douglas fick hon ett restaurangbesök som vi gjorde i lördags kväll på Rhodos, lotter, en Orkide och en kofta.

Jag har jobbat på Ica mån,tis och ska även jobba idag,fre,lör denna vecka. Ikväll efter jobbet har jag träning och imorn har vi träningsmatch mot Farsta som vi kvalade mot när vi gick upp i div 1.


Något som inte får glömmas bort är att idag fyller min lillkusin Harry 3år! :) Tänk vad tiden går fort. Han och mormor hälsade på mig igår på jobbet. Grattis Harry, hoppas din dag blir toppen, jag älskar dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0