2 mars

Min helg blev superbra precis som jag trott! :) I fredags jobbade jag som sagt i Sandtorp med Lisa på dagen och sen körde pappa mig och Felix till Mariefred. Douglas slutade fem så när han kom hem gjorde vi oss iordning och sen åt vi middag. Dea och Emma kom och så satt jag,Douglas,Felix,Emma och Dea i köket och förade lite tills Hellan kom hem. Sen gick vi över till Hellan och dit kom även några fler. Där var vi och umgicks och hade kul tills det var dags att ta taxi till Strängnäs och "Underbar". Ute på krogen mötte vi upp ännu mer folk och kvällen blev bra! Synd bara att en av oss inte kunde gå själv när vi lämnat krogen..men som tur var löste det sig på bästa sätt även om vi kom hem fyra på morgonen ;)

Douglas jobbade på lördagen 10-19 så jag tog det bara lugnt. Sov lite, satt vid datorn och så. Sen på kvällen åkte vi hem till Andreas som hade lite fest. Där blev det också en väldigt lyckad kväll! Folket var blandat med de man umgås med nu för tiden, folk man umgåtts med förut och inte träffat på länge och så var det även några nya ansikten :)

På söndagen mådde man dessvärre inge vidare. Efter alldeles för lite sömn två nätter irad och party två kvällar irad efter ett långt upphåll var jag inte kaxig. Jag,Douglas och Johan sov ut och sen satt vi i sängen flera timmar innan vi ens lämnade rummet. Jag följde mitt lags bortamatch mot Kumla som de tyvärr förlorade efter en jämn match..Så nu ligger vårt öde i andras händer! När vi sedan piggnat till gick vi till pizzan och käka och sen åkte vi till Nykvarn på kvällen.

Den här veckan och nästa vecka jobbar jag på Hökmossen med mina gamla barn och det går galant! Men nu ska jag sova för imorn börjar jag 6.45 :O


Kommentarer
Postat av: Malin

Låter ju som en väääldigt rolig helg det där! :):)

2010-03-03 @ 14:35:16
URL: http://malinandreasen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0