25 maj

Halloj!

Idag var en mestadels bra dag på jobbet och det var skönt att kunna gå vid fyra för helg. Det blev promenad till och från jobbet och ikväll är jag hemma med mina föräldrar. När jag går med mamma till jobbet går vi hemifrån 04.45 vilket resulterar till att jag är vääldigt trött på eftermiddagen. Så jag vilade en stund och sen har vi ätit och kollat Let´s dance och New Girl.

Imorgon ska jag försöka ta mig upp tidigt för att kunna springa innan det blir för varmt..Hoppas på minst min 7km runda :) Sen åker jag nog en sväng till Södertälje för att fixa lite inför kvällen samt kompletera morsdag present!
Imorgon kväll har vi Reunion fest med Steelers (Nykvarns Damlag) och det kommer bli galet kul, som alltid! Men innan det ska jag på kalas vid tre, fira Nova som fyllt år :)

Om en vecka är det många som tar studenten, bla mina fina vän Therese! Det ska självklart firas med dunder och brak..åh jag tog studenten för tre år sen nu, tiden går läskigt fort. Det var helt klart den bästa dagen i mitt liv hittills! De två timmarna på studentflaket och självklart min mottagning då hela släkten var samlad, ingen fattades :) Jag hoppas att alla som tar studenten i år får det lika lyckat, verkligen.



5/6- 2009
Jag & Douglas tog studenten tillsammans, åkte flaket tillsammans och partade på kvällen tillsammans!
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0